bugün
J
jupiterin uydusu9 yıl önce
teknolojinin son evresinde bile değişmeyecek şey
üreme yeme içme ulaşım nüfus yaşam alanı vs herşeyin değişebileceğini düşünüyorum da (bkz: kapitalizm )in son insan kalana kadar varlığını sürdüreceğine inanıyorum. Edit:başlığın silindiğini sandım silinmemiş.
J
sözlük yazarlarının aklını kurcalayan şeyler
Sözlük yazarlarının aklına takılanlardır. -acaba arkadaşlarım(eski mi demeliyim) benim için bir şey yapacaklar mı ve durumumuz ne olacak? -mutlu olabilecek miyim yoksa eski günlere geri mi döneceğim? -ne zaman öleceğim? -güzel şiirler yazabilece… devamını gör
J
akla takilan olayin bulunmasindan sonraki rahatlik
kasarsınız kendinizi sonra bir anda bir ışık belirir ve olayı hatırlarsınız. ondan sonraki rahatlık orgazma eş değerdir.
J
gecenin duvar yazısı
(img:#899934)
J
anlaşalım da herkes aynı kişiye yürümesin beyler
Haklı bir istek! Siktiğim yerinde dilimde tüy bitti! Yaw birisi olta atıyor ve başlığa 10 kız yazıyor eyvallah ama herkes aynı kıza yürüyor amk! Sonra vay efendim bu kız benim vay efen onu ben astarlıyorum. E amk biz dağa taşa mı yazacaz! Tomurcukt… devamını gör
J
jupiterin uydusu10 yıl önce
muş denince akla gelenler
Muş ilimizin adını duyunca akla gelen şeylerdir. (bkz: hasköy)
J
günün şiiri
Mare Nostrum aşk olsun sana çocuk, aşk olsun acıyorsam sana anam avradım olsun elbette türkiyede de en uzun koşuysa devrim o, onun en güzel yüz metresini koştu ilk o fırladı lüverden en sekmez mermisiynen en hızlısıydı hepimizin, ilk o göğ… devamını gör
J
troy
sonuncusu fena halde karışık bir yapıya sahip film olmuştur zira filmin asıl konusu, ilgi odağı truva mıdır brad pitt'midir kimse anlayamazken en çok prim yapanın brad pitt olduğu kanısına varmışımdır kızlar arasında geçen muhabbetlerden -nejla bu… devamını gör
J
bu ay kaç çekiyor sorunsalı
Cevabını merak ettiğim sorunsal. 30 mu çekiyor yoksa 31 mi çekiyor ?? Edit: hahahah ne fesatsınız lan xd
J
sinema tarihinin en iyi kötü adamları
leon daki performansıyla kuşkusuz jean reno dur.elinde saksısıyla kötü adamların şahıdır.
J
jupiterin uydusu11 yıl önce
zaman makinasını bulunca ilk gidilecek zaman
tekrar yaşanmak istenen ya da değiştirmek istenen bir hatıra için geri dönülen zamandır. - bundan 5 yıl öncesine döner bir şeyi değiştirirdim. o zaman hayatım değişirdi.
© copyright 2005 - 2026