bugün
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması6
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı53
- aylık 362 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- ahıra giriş2
- her gün tıraş olmak3
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- deniz gül2
- suavi nin konyalı olması3
- dünyevi nihilizm3
- tek başına tatile giden erkek2
- treni kaçırmak2
- berberlere zam gelmesi7
- sabah 5de uyananı ziksinler3
- ankara mı istanbul mu10
- maasların anormal yuksek olması2
- sinekkaydı gezmenin bağımlılık yapması2
- destur zall hazretleri online3
- 20 haziran 2026 hollanda isveç maçı2
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- okulda felsefe dersinin gereksiz görülmesi2
- 20 haziran 2026 tr'nin dünya kupasından elenmesi2
- erkeklerin akılsızlıkları9
- düşüncelerin gücü2
- seni hayata bağlayan şey4
- platonik aşk2
- aslan burcunun karakteristik özellikleri6
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- kedilerle iletişimin gizli yolu4
- 19 haziran 2026 abd avustralya maçı2
- anın görüntüsü12
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- 13 seçim kaybetmedim7
- biz veleybol ülkesiyiz2
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- uzun süreli ilişkinin sırrı4
- köyde gece tuvalete gitmek4
- türkiye a milli futbol takımı13
- son görülen rüya5
- istanbul vapurları2
- yazar k4
- işkembe sandviç2
- montella'nın mağlubiyet açıklaması5
- 20 haziran 2026 brezilya haiti maçı2
- aylık 360 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- bizim çocuklar başardı6
- ertuğrul polat2
- topuklu ayakkabı5
- 2026 dünya kupası'na gruplarda veda ettik7
- kim kahve yapmak ister2
- işi düşünce aramak4
entry'ler (13)
Son zamanlarda, güvenlikle ilgili ciddi sıkıntıları olduğunu düşündüğüm uygulama. On seneden fazladır kullandığım eposta adresimle, Hiçbir teyit maili istemeden, sadece cep telefonu numarasını eşleştiren bir vatandaş, yeni hesap açıp bu hesapla takipçi ticareti yapmış. Email adresime gelen bir epostadan şüphelenerek Instagram’ı açmasam, bu hesaptan haberim olmayacaktı. Yönetimlerine durumu feedback kanalıyla iletmeye çalıştım. Umarım ciddiye alırlar, ancak böyle bir zafiyet söz konusu olduğu için herkesin mevcut eposta adresleri ile ara ara Kontrol etmesi gerektiğini düşünüyorum.
Umarım email teyyidiyle çok rahat aşılabilecek bu gibi büyük problemleri çözebilirler yoksa sadece fake kullanıcılar ve follower ticareti değil, kişisel bilgilerin güvenliği’nin ihlalinden de başları ağrıyabilir.
Umarım email teyyidiyle çok rahat aşılabilecek bu gibi büyük problemleri çözebilirler yoksa sadece fake kullanıcılar ve follower ticareti değil, kişisel bilgilerin güvenliği’nin ihlalinden de başları ağrıyabilir.
görsel
Çakma makma ama hissiyat hala gibson... ya da kısaca kendimi kandırıyorum. (bkz: sevip de kavuşamayanlar)
Çakma makma ama hissiyat hala gibson... ya da kısaca kendimi kandırıyorum. (bkz: sevip de kavuşamayanlar)
twin peaks’te lara flynn boyle’un canlandırdığı, laura palmer’ın en yakın arkadaşı. Fire walk with me’de başka bir oyuncu tarafından canlandırılmıştır.
1975 tarihli operation daybreak, 77 ve 79 tarihli james bond filmleri olan the spy who loved me ve moonraker’ı da yönetmiştir.
twin peaks’in 3. sezonunda * dougie’nin * * suç ortaklarından biri. jennifer jason leigh başarıyla canlandırmıştır.
twin peaks’in alamet-i farikası
—spoiler—
dizinin iskeletini oluşturan "gerçek kötüler"'in anası. aynı zamanda phillip jeffries'in "judy" olarak refere ettiği varlıktır.
—spoiler—
—spoiler—
dizinin iskeletini oluşturan "gerçek kötüler"'in anası. aynı zamanda phillip jeffries'in "judy" olarak refere ettiği varlıktır.
—spoiler—
Bölgesel açıdan en büyük bölgelerden olan bu kray’ın yüzölçümü 2.366.799 kilometrekaredir.
31 ekim 1966 doğumlu, 1987-2000 arası hamburger sv’de oynamış futbolcu. mevkisi orta saha idi.
Megadeth’in ilk albumu killing is my business... and business is good’dan efsane kopuk bir beste.
ispanyolca’da titremek anlamına gelen fiil.
ispanyolca’da ne yazık ki anlamına gelen sözcük.