J
johndrn12 yıl önce
tayyip vs fethullah
sonucu merakla beklenen kapışmadır.
J
johndrn12 yıl önce
johndrn
8. nesil bir yazardır. hoş gelmiştir. imlâ kurallarına uymasını diliyorum.~swh~
J
johndrn13 yıl önce
adventure time with finn and jake
az önce cartoon network'te denk geldiğim ancak adını imdb'den henüz öğrendiğim aşırı derecede komik absürd çizgi film. http://www.imdb.com/title/tt1305826/
J
johndrn13 yıl önce
sözlük yazarlarının facebook kapak fotoğrafları
(img:#294547)
J
johndrn13 yıl önce
küfretmeyen erkek
Bu zamanda mumla aranan erkektir. Küfreden erkekler ne kadar sıradanlaşırsa, o da o kadar değer kazanır.
J
johndrn14 yıl önce
amanda jenssen
çok hoş tatlı bir hatun. heleki şu şarkısıyla ortalığı sallamaya hazır olan şahsiyettir de kendisi. http://www.youtube.com/watch?v=vzWfNn5Y5JA&feature=share
J
johndrn14 yıl önce
photoshop
`adobe` firmasının ürünü olan, genelde fotoğraflar üzerinde değişiklik yapmak için kullanılan program. son sürümü olan `photoshop cs 2`'deki değişikliklerle birlikte diğer bir sürü amaç için de rahatlıkla kullanabilmektesiniz. (bkz:her eve lazım)
J
johndrn14 yıl önce
meme
insan vücudunun bir parçası. erkeklerin ki pek bir işe yaramasa da kadında olanının `tadından yenmez`.
J
johndrn14 yıl önce
photoshop
`adobe` firmasının ürünü olan, genelde fotoğraflar üzerinde değişiklik yapmak için kullanılan program. son sürümü olan `photoshop cs 2`'deki değişikliklerle birlikte diğer bir sürü amaç için de rahatlıkla kullanabilmektesiniz. (bkz:her eve lazım)
J
johndrn14 yıl önce
günün tek şarkılık özeti
Bir bitmeyen gece bıraktın Ve üç nokta düşürdün... Belli etmedim ben pek, tenhalaştım.
J
johndrn14 yıl önce
yaran msn diyalogları
hexagram adli sahis vampirefreaks.com dan dusurdugu hatun la konusmaya baslar; `Hexagram;yasam benim icindir.kendi tarzimda yasamak icin.` hi `suzie;` hi `Hexagram;yasam benim icindir.kendi tarzimda yasamak icin.` how are u? `suzie;` fine tha… devamını gör
J
johndrn15 yıl önce
tuvalet
(bkz: [bkz]zafer plaza[/bkz])
J
johndrn15 yıl önce
beyin bedeva
KPSS sınavından çıkan birinin verdiği röportajdır. Ekonomi o kişi için tamamdır. Gerisi teferruattır. Kalın kalın kitaplar taşımaya gerek yoktur. Zira beyin bedeva.
J
johndrn15 yıl önce
uğur taşdemir
face off,national treasure, leaving las vegas,city of angel,the weather man,the family man,ghost rider,windtalkers, matchstick man,the rock filmlerinde Nicolas Cage'i seslendiren,Nicolas Cage denilince ilk akla gelen dublaj sanatçısı.
© copyright 2005 - 2026