bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- oğlum çok güzel lan6
- cips olsa da yesek7
- 1 saatte 10 bira içmek19
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- istanbul un çok pahalı olması12
- tembel ve çalışmayan insan16
- the merich13
- sözlük kızlarının kombinleri20
- velvet vs nervio19
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- aklını yitirmek4
- en sevilmeyen ev işleri2
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- matbaanın gecikmesine sebep5
- 50 tl ile rolling yapmak6
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- horoz hayası çorbası5
- eski nahif sözlük kızları2
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- velvet13
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- manifest grubu3
- slavko vincic15
- bira cips6
- acıktım ben3
- ona bir şey söyle9
- devlet bahçeli5
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- nervio11
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- ispanya20
- kadim kültürler4
- yarın iş olduğu gerçeği3
- laptop5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- 2026 dünya kupası25
- aga be şarkılar5
- gocusuz sözlük4
- sevgiliyle karşılıklı bira içmek2
- manyak olmaya karar verdim9
- sevgiliyle karşılıklı cik cik diye ötüşmek2
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
sevdiği entry'ler
KURAL 1: “Karşına çıkan kişiler her kimse, doğru kişilerdir. Bunun anlamı şudur, hayatımızda kimse tesadüfen karşımıza çıkmaz. Karşımıza çıkan, etrafımızda olan herkesin bir nedeni vardır, ya bizi bir yere götürürler ya da bize bir şey öğretirler.”
KURAL 2: “Yaşanmış olan her ne ise, sadece yaşanabilecek olandır. Hiç bir şey, hem de hiç bir şey yaşadığımız şeyi değiştiremezdi. Yaşadığımızın içindeki en önemsiz saydığımız ayrıntıyı bile değiştiremeyiz. ‘Şöyle yapsaydım, böyle olacaktı’ gibi bir cümle yoktur. Hayır, ne yaşandıysa, yaşanması gereken, yaşanabilecek olandır, dersimizi alalım ve ilerleyelim diye. Her ne kadar zihnimiz ve egomuz bunu kabul etmek istemese de, hayatımızda karşılaştığımız her olay, mükemmeldir.”
KURAL 3: “içinde başlangıç yapılan her an, doğru andır. Her şey doğru anda başlar, ne erken ne geç. Hayatımızda yeni bir şeyler olmasına hazırsak, o da başlamaya hazırdır.”
KURAL 4: “Bitmiş olan bir şey bitmiştir. Bu kadar basittir. Hayatımızda bir şey sona ererse, bu bizim gelişimimize hizmet eder. Bu yüzden serbest bırakmak, gitmesine izin vermek ve elde etmiş olduğun bu tecrübeyle ileriye doğru bakmak daha iyidir.”
KURAL 2: “Yaşanmış olan her ne ise, sadece yaşanabilecek olandır. Hiç bir şey, hem de hiç bir şey yaşadığımız şeyi değiştiremezdi. Yaşadığımızın içindeki en önemsiz saydığımız ayrıntıyı bile değiştiremeyiz. ‘Şöyle yapsaydım, böyle olacaktı’ gibi bir cümle yoktur. Hayır, ne yaşandıysa, yaşanması gereken, yaşanabilecek olandır, dersimizi alalım ve ilerleyelim diye. Her ne kadar zihnimiz ve egomuz bunu kabul etmek istemese de, hayatımızda karşılaştığımız her olay, mükemmeldir.”
KURAL 3: “içinde başlangıç yapılan her an, doğru andır. Her şey doğru anda başlar, ne erken ne geç. Hayatımızda yeni bir şeyler olmasına hazırsak, o da başlamaya hazırdır.”
KURAL 4: “Bitmiş olan bir şey bitmiştir. Bu kadar basittir. Hayatımızda bir şey sona ererse, bu bizim gelişimimize hizmet eder. Bu yüzden serbest bırakmak, gitmesine izin vermek ve elde etmiş olduğun bu tecrübeyle ileriye doğru bakmak daha iyidir.”
diğer bölümler gezerken eğlenirken, severken, sevişirken sabahtan ta anasının amı saatine kadar ders çalıştıkları için, bir şeylere çabalayan insanlar oldukları için ve can kurtardıkları için oluşan egodur.
siz bu ego mühendislerde yok mu sanıyorsunuz? hukukçularda yok mu sanıyorsunuz?
nedir bu doktor düşmanlığı anlamadım ki?
günde 200 hasta bakmak zorunda kaldıkları sistemde doktor seninle yeterince ilgilenmediği için mi bu egoya sahip olduğunu düşünüyorsun?
Yazık.
siz bu ego mühendislerde yok mu sanıyorsunuz? hukukçularda yok mu sanıyorsunuz?
nedir bu doktor düşmanlığı anlamadım ki?
günde 200 hasta bakmak zorunda kaldıkları sistemde doktor seninle yeterince ilgilenmediği için mi bu egoya sahip olduğunu düşünüyorsun?
Yazık.