bugün

sevdiği entry'ler

içince sapıtan kızlar

yarım bardak suya alka seltzer katılıp içirildikten sonra, sakinleşmesi için bir bardak çay/kahve ikram edilip, kokoreççiye götürülmesi gereken kızlardır.

10 yaşındaki çocuğu istismar eden afgan piçi

askerliğimi kilis, suriye sınırında yaptım. 6 kez çatışmaya girdim. gözlerimin önünde 2 arkadaşım gazi, 1 arkadaşım şehit oldu. olsun du, vatan sağolsun du, hudut namustu.

şimdi hudut kevgire döndü. üzülerek söylüyorum ama; kötü günler geride kaldı, sırada daha kötü günler var.

sokak ortasında kadın döven erkekler

arap kültürü ile asimile olmuş, genlerinde bir miktar kekoluk da bulunan homo erektus kırması diye özetleyebiliriz bu türü.

adam dediğin kadını el üstünde tutar, yüceltir. acizliğini kadının üzerinde güç kullanarak belli etmez.

turkmen begi

19 mayıs gençlik ve spor bayramında yeniden hayata tutunan ve aramıza dönen ve hatta yoğun bakımda olmasına rağmen yaramazlıklar yapan, hayatımıza yeniden bir güneş gibi doğan canım oğlum, her şeyim...
babanı, anneni, kardeşini ve seni seven binlerce insanı boynu bükük ve yalnız bırakmadığın için teşekkürler.
hoşgeldin aslan oğlum...

catstark

Hayatına bir şekilde dahil olduğu herkeste bir boşluk bırakacak kadar derin bir samimiyeti, sahici bir iyiliği vardı. Çok görüşmeseniz de bilirdiniz, görürdünüz.

Bu dünyadan gerçek bir iyi geçti. inşallah gittiği yerde çok mutludur. Allah rahmet eylesin. Sevenlerine sabırlar diliyorum.

catstark

Güzel kardeşim benim. Seni her zaman o güler yüzünle, esprilerinle, ortama yaydığın pozitif enerjinle hatırlayacağız "babuş". He bir de mangal zirvesinde yaptığımız maçtaki efsane top kontrolünle * güzel bir yere gittiğine ve bir gün tekrar görüşeceğimize inanıyorum. Işıklar içinde uyu...

not: sen hep aramızdasın...

uyandığınızda ilk dokunduğunuz şey nedir

tüm gece dokunduğum ve sabah uyandığımda da dokunmaya devam ettiğim insana, karıma dokunurum.

cokacayipsey in eylül de yapacağı bursa zirvesi

Eylül ayının en seksi gününde ve bursa nın en hoş mekanlarından birinde gerçeklesek eğlence şeysi. Yaka kartları hazır.
© copyright 2005 - 2026