bugün
- adana kebap9
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı18
- ibadethanelerin ürkünç olması2
- osuruktan şiirler41
- okul kıyafeti zorunluluğu4
- herşeye x projesi diyip rahatlıyoruz2
- kanal ayarlama 1500 lira11
- ben geldim kerkenezler18
- sözlükten soğuma nedenleri17
- açılım5
- devletin temeli adalettir9
- gece pencereyi açık unutup yatmak2
- claudian clouds22
- irfan can kahveci3
- iyi parti17
- simko315
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları9
- oyları bölmeyin diyen tipler nerde6
- karınızın mini giymesine izin verir misiniz6
- velvet'in aylık geliri6
- marmara denizi ne yapay ay yıldızlı iki ada2
- kısır9
- alttaki yazara motto ver16
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- buluşulan sözlük beyinin 16 yaşında çıkması6
- yapay zekaya entry yazdıran yazar7
- 777 diyen erkolar8
- küçük sürprizler yapmak5
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- çerçeve yasa30
- amedspor14
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü10
- akrep burcu kini8
- müsavat dervişoğlu vs meral akşener4
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler27
- yeni anayasa4
- arkadaşlar benden el mankeni olur mu4
- sevgiliye sorulan ilginç sorular6
- mini elbise4
- şeytanın insanlardan ders alması4
- yazarların özel mesaj sayıları5
- üsteki yazara güzel bir şey söyle10
- aleksey batrakov12
- zorunlu eğitim9
- 17 ağustos 1999 gölcük depremi9
- gollumun gözü yüzükte6
- modern insanın mutlu olma ihtimali4
- sözlük ırkçıları8
- uğruna kavga edilmesini isteyen türk kızı13
- saçını pembeye boyayan erkek6
entry'ler (10)
artık ülke puanının yükselip en azından 2. sırada bitirenin de şampiyonlar liginde hiç olmazsa ön eleme oynaması gereken bir lig.
onlar kazanmadı biz kendimiz kazandırdık demenin bir başka yolu.
Yaşadığım ve bir ömür ara ara yaşayacağım durum. Öyle bir batak ki bu, eğer tek başına kalırsan yaşadığın şeyin zaten herkesin yaşaması gerektiği şey olduğunu sanıyorsun. Yani etrafında ne açmış bir gül görüyorsun ne de gülen bir yüz. Sanki dünya tüm renklerini kaybetmiş. Fakat bu renksiz haliyle de okeysin dünyaya. Yani şöyle diyorsun kendi kendine "renkli olsa ne olacak ki". Bir farketmezliğe boğuluyorsun. Ne olursa olsun farketmez. Hani iskenderinize ekstra tereyağ ister misiniz sorusuna ne biliyim kardeşim istersen vişne suyu at üzerine bana farketmez diyorsun.
Depresyon dediğin şey öyle ay inanılmaz mutsuzum, ühü ühü her gün ağlıyorum, perdeleri kapatın olmuyor sürekli. Tabi bunlar da var fakat şu küçük olayların dayanılmaz mutsuzluğunda işler daha da berbat hale gelmeye başlıyor. Ve biliyor musunuz öyle bir normalleşiyorki mutsuzluk daha önce hiç mutlu olmamışsınız gibi hissettiriyor.
Depresyon dediğin şey öyle ay inanılmaz mutsuzum, ühü ühü her gün ağlıyorum, perdeleri kapatın olmuyor sürekli. Tabi bunlar da var fakat şu küçük olayların dayanılmaz mutsuzluğunda işler daha da berbat hale gelmeye başlıyor. Ve biliyor musunuz öyle bir normalleşiyorki mutsuzluk daha önce hiç mutlu olmamışsınız gibi hissettiriyor.
Mühendisyen isimli telegram kanalında sürekli dehşet verici videolar yayınlanıyor bu konu hakkında. çin'de söylenene ve gösterilene göre halk çığlıklar eşliğinde bizi bi salın yav diyor ve hükümet insanların apartmanlarının kapısına demir, kilitki kapılar takıyor.
Tabii ne kadarı gerçeği yansıtıyor bilinmez. Fakat şunu söylemeliyim, karantina sürecini yeni yeni aşmayı başarmış biriyim. Hastalık korkusu değil, bilinçsizce hala sanki karantinadaymışız gibi yaşıyordum. Ben daha bunu yeni aşmaya başkamışken lütfen bir kere daha aynısını yaşamayalım.
Tabii ne kadarı gerçeği yansıtıyor bilinmez. Fakat şunu söylemeliyim, karantina sürecini yeni yeni aşmayı başarmış biriyim. Hastalık korkusu değil, bilinçsizce hala sanki karantinadaymışız gibi yaşıyordum. Ben daha bunu yeni aşmaya başkamışken lütfen bir kere daha aynısını yaşamayalım.
Ben kendisini tanımam. Sözlükte de yeniyim. Fakat neden herkes bu denli önemli? Neden vazgeçilmez ve neden bu ısrar? Gitmek isteyenin gidişi hakkında neden bu kadar konuşuluyor? Öylesi böylesi izinlisi başka sözlüğe gitmesi iyi niyeti kötü niyeti bırakma bizileri zartı zurtu. Bence herkes bi salsın.
Genel olarak bu hava işlerini ayıran insanlar kendi içlerinde gereksiz bir nefret ve sevgi besliyorlar.
.. havadan nefret ederim,.....havayı sevenler siz şaka mısınız?......
Yormayın kendinizi. Bazen akışa bırakmak gerekir...
.. havadan nefret ederim,.....havayı sevenler siz şaka mısınız?......
Yormayın kendinizi. Bazen akışa bırakmak gerekir...
Yıllar önce annemle okey arkadaşı annem taş çaldı diye küsmüşlerdi. O zamandan beri elimi hileye sürmem... Kimileri için inanılmaz ciddi bir problem kimileri için ise gülünecek bir olaydan ibarettir.
Güünaydın sözlük! Günaydın köy peyniri, günaydın soğuk sıkım zeytinyağı, sana da günaydın sıcak ekmek, ah ne şahane seni sevmek.
Şaka şaka. Günaydın raporlar, veriler, verilemeyenlenler, işler-güçler, tekinsiz toplantılar.
Şaka şaka. Günaydın raporlar, veriler, verilemeyenlenler, işler-güçler, tekinsiz toplantılar.
https://www.youtube.com/watch?v=FeMeopQqB6s
işe gidene kadar yolda, o stres yığını duvarların arasına girmeden önce bi süre sizi rahatlatacaktır.
Ilık ılık bi şarkıdır.
işe gidene kadar yolda, o stres yığını duvarların arasına girmeden önce bi süre sizi rahatlatacaktır.
Ilık ılık bi şarkıdır.
Tek dinamik aile olabilmektir. Yani karşı tarafı aileden görebilmektir.
Uzun ilişki sevgi, aşk, bağlılık, arzu, tutku, sadakat gibi şeylerin yanında bir kabul ediş hali gerektiriyor. Bu kabul ediş ise yalnızca aileden gördüğün insana karşı kusursuzca işliyor.
Uzun ilişki sevgi, aşk, bağlılık, arzu, tutku, sadakat gibi şeylerin yanında bir kabul ediş hali gerektiriyor. Bu kabul ediş ise yalnızca aileden gördüğün insana karşı kusursuzca işliyor.