bugün
- 104 artı 5 oynanırken feci bastıran uyku3
- sözlükten maaş almak3
- yazarların özlü sözleri10
- filistin in ermeni soykırımını tanıması34
- deniz göktaş12
- türklerin soykırımdaki ustalığı15
- mustafa kemal atatürk8
- ona bir cümle bırak3
- erkekler neden evlenmekten kaçıyor15
- günlerin artık kısalıyor olması5
- ölüm6
- diyarbakır kürt dili konferansı5
- pandela12
- hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz21
- okuyacak askere gidecek iş bulacak evleneceksin2
- ibadet5
- insan sevdiği adama şans verir5
- anadolu dilleri2
- iphone pil ömrünü uzatmanın etkili yolları4
- onur yürüyüşüne katılanların chpye oy vermesi6
- sözlüğe güzel bir kız bırak5
- bir günde 10 defa otuz bir çekmek5
- seksting5
- diamond bey birader koştursun kampanyası4
- anın görüntüsü26
- 29 haziran 2026 brezilya japonya maçı10
- aşk8
- 2026 dünya kupası38
- türklerin medeniyet kuramama nedeni15
- iyi geceler sevgilim2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- sözlüğün troll kaynaması2
- hastanedeyim ful kadınlar hasta8
- futbol32
- iyi gelen ne varsa hep sensin işte4
- sözlükten giden yazarlar4
- yerel tohum fidesi satmak cezayla yasaklanmış2
- atatürk heykellerinin gereksizliği2
- sma dilencileri2
- solaris2
- velvet45
- fala inanan insan zekası2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak14
- evde makarna yapmanın maliyeti8
- sözlüğün aptal kaynaması15
- almanya paraguay maçını kim kazansın3
- sosyoloji okuyan erkek4
- özgürlük ve disiplin paradoksu2
- en son ne yediniz6
- ercüment çözer2
entry'ler (10)
artık ülke puanının yükselip en azından 2. sırada bitirenin de şampiyonlar liginde hiç olmazsa ön eleme oynaması gereken bir lig.
onlar kazanmadı biz kendimiz kazandırdık demenin bir başka yolu.
Yaşadığım ve bir ömür ara ara yaşayacağım durum. Öyle bir batak ki bu, eğer tek başına kalırsan yaşadığın şeyin zaten herkesin yaşaması gerektiği şey olduğunu sanıyorsun. Yani etrafında ne açmış bir gül görüyorsun ne de gülen bir yüz. Sanki dünya tüm renklerini kaybetmiş. Fakat bu renksiz haliyle de okeysin dünyaya. Yani şöyle diyorsun kendi kendine "renkli olsa ne olacak ki". Bir farketmezliğe boğuluyorsun. Ne olursa olsun farketmez. Hani iskenderinize ekstra tereyağ ister misiniz sorusuna ne biliyim kardeşim istersen vişne suyu at üzerine bana farketmez diyorsun.
Depresyon dediğin şey öyle ay inanılmaz mutsuzum, ühü ühü her gün ağlıyorum, perdeleri kapatın olmuyor sürekli. Tabi bunlar da var fakat şu küçük olayların dayanılmaz mutsuzluğunda işler daha da berbat hale gelmeye başlıyor. Ve biliyor musunuz öyle bir normalleşiyorki mutsuzluk daha önce hiç mutlu olmamışsınız gibi hissettiriyor.
Depresyon dediğin şey öyle ay inanılmaz mutsuzum, ühü ühü her gün ağlıyorum, perdeleri kapatın olmuyor sürekli. Tabi bunlar da var fakat şu küçük olayların dayanılmaz mutsuzluğunda işler daha da berbat hale gelmeye başlıyor. Ve biliyor musunuz öyle bir normalleşiyorki mutsuzluk daha önce hiç mutlu olmamışsınız gibi hissettiriyor.
Mühendisyen isimli telegram kanalında sürekli dehşet verici videolar yayınlanıyor bu konu hakkında. çin'de söylenene ve gösterilene göre halk çığlıklar eşliğinde bizi bi salın yav diyor ve hükümet insanların apartmanlarının kapısına demir, kilitki kapılar takıyor.
Tabii ne kadarı gerçeği yansıtıyor bilinmez. Fakat şunu söylemeliyim, karantina sürecini yeni yeni aşmayı başarmış biriyim. Hastalık korkusu değil, bilinçsizce hala sanki karantinadaymışız gibi yaşıyordum. Ben daha bunu yeni aşmaya başkamışken lütfen bir kere daha aynısını yaşamayalım.
Tabii ne kadarı gerçeği yansıtıyor bilinmez. Fakat şunu söylemeliyim, karantina sürecini yeni yeni aşmayı başarmış biriyim. Hastalık korkusu değil, bilinçsizce hala sanki karantinadaymışız gibi yaşıyordum. Ben daha bunu yeni aşmaya başkamışken lütfen bir kere daha aynısını yaşamayalım.
Ben kendisini tanımam. Sözlükte de yeniyim. Fakat neden herkes bu denli önemli? Neden vazgeçilmez ve neden bu ısrar? Gitmek isteyenin gidişi hakkında neden bu kadar konuşuluyor? Öylesi böylesi izinlisi başka sözlüğe gitmesi iyi niyeti kötü niyeti bırakma bizileri zartı zurtu. Bence herkes bi salsın.
Genel olarak bu hava işlerini ayıran insanlar kendi içlerinde gereksiz bir nefret ve sevgi besliyorlar.
.. havadan nefret ederim,.....havayı sevenler siz şaka mısınız?......
Yormayın kendinizi. Bazen akışa bırakmak gerekir...
.. havadan nefret ederim,.....havayı sevenler siz şaka mısınız?......
Yormayın kendinizi. Bazen akışa bırakmak gerekir...
Yıllar önce annemle okey arkadaşı annem taş çaldı diye küsmüşlerdi. O zamandan beri elimi hileye sürmem... Kimileri için inanılmaz ciddi bir problem kimileri için ise gülünecek bir olaydan ibarettir.
Güünaydın sözlük! Günaydın köy peyniri, günaydın soğuk sıkım zeytinyağı, sana da günaydın sıcak ekmek, ah ne şahane seni sevmek.
Şaka şaka. Günaydın raporlar, veriler, verilemeyenlenler, işler-güçler, tekinsiz toplantılar.
Şaka şaka. Günaydın raporlar, veriler, verilemeyenlenler, işler-güçler, tekinsiz toplantılar.
https://www.youtube.com/watch?v=FeMeopQqB6s
işe gidene kadar yolda, o stres yığını duvarların arasına girmeden önce bi süre sizi rahatlatacaktır.
Ilık ılık bi şarkıdır.
işe gidene kadar yolda, o stres yığını duvarların arasına girmeden önce bi süre sizi rahatlatacaktır.
Ilık ılık bi şarkıdır.
Tek dinamik aile olabilmektir. Yani karşı tarafı aileden görebilmektir.
Uzun ilişki sevgi, aşk, bağlılık, arzu, tutku, sadakat gibi şeylerin yanında bir kabul ediş hali gerektiriyor. Bu kabul ediş ise yalnızca aileden gördüğün insana karşı kusursuzca işliyor.
Uzun ilişki sevgi, aşk, bağlılık, arzu, tutku, sadakat gibi şeylerin yanında bir kabul ediş hali gerektiriyor. Bu kabul ediş ise yalnızca aileden gördüğün insana karşı kusursuzca işliyor.