bugün
- kedilerin yedigi ilginc seyler13
- özel sektör de çalışmak8
- lukaku vs abdülkerim6
- kızlar buraya bakar mısınız6
- şeker hastalığı4
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar16
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi8
- ben geldim naneler6
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması12
- ermenice5
- galatasaray büyüklüğü14
- ellerim bos gonlum hos11
- arkadaşlar bakar mısınız14
- migros ta şarap seçen kaslı ve hüzünlü erkekler6
- ceviz kabuğunu kıramayan kargaya yardım etmek2
- arjantin3
- 3 ekim alman birliği günü3
- bik bik'in mutfağına konuk olan yazar5
- arabesk2
- kıbrısı ingilize veren padişah6
- söğüşçü aco3
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- 3 ekim 2026 finlandiya arnavutluk maçı3
- açık oylayamamak6
- şanlıurfa şehir hastanesi5
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- ioçk'nın müziği3
- ispanya çin yakınlaşması ab de rahatsızlık5
- türkiye32
- anın görüntüsü22
- cumartesi günü yapılabilecekler7
- fenerbahçe nin kurucusu4
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı18
- vincenzo montella6
- sözlükteki yazarların çok ahlaklı olması6
- 3 ekim 2026 izlanda bulgaristan maçı2
- bulgaristan4
- zengin erkeğe tanınan aldatma hakkı4
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- yabancı değiliz serdar yapmağğ2
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- finlandiya2
- türkçeye sistemli saldırı7
- sosyoloji vs antropoloji2
- ispartalı kızlar9
- hoşlanılan kızın evli bir adama aşık olması5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı17
- tr de simit satsaydımda ailemin yanında olsaydım3
- ibrahim çelikkol2
- emevi dini4
entry'ler (10)
artık ülke puanının yükselip en azından 2. sırada bitirenin de şampiyonlar liginde hiç olmazsa ön eleme oynaması gereken bir lig.
onlar kazanmadı biz kendimiz kazandırdık demenin bir başka yolu.
Yaşadığım ve bir ömür ara ara yaşayacağım durum. Öyle bir batak ki bu, eğer tek başına kalırsan yaşadığın şeyin zaten herkesin yaşaması gerektiği şey olduğunu sanıyorsun. Yani etrafında ne açmış bir gül görüyorsun ne de gülen bir yüz. Sanki dünya tüm renklerini kaybetmiş. Fakat bu renksiz haliyle de okeysin dünyaya. Yani şöyle diyorsun kendi kendine "renkli olsa ne olacak ki". Bir farketmezliğe boğuluyorsun. Ne olursa olsun farketmez. Hani iskenderinize ekstra tereyağ ister misiniz sorusuna ne biliyim kardeşim istersen vişne suyu at üzerine bana farketmez diyorsun.
Depresyon dediğin şey öyle ay inanılmaz mutsuzum, ühü ühü her gün ağlıyorum, perdeleri kapatın olmuyor sürekli. Tabi bunlar da var fakat şu küçük olayların dayanılmaz mutsuzluğunda işler daha da berbat hale gelmeye başlıyor. Ve biliyor musunuz öyle bir normalleşiyorki mutsuzluk daha önce hiç mutlu olmamışsınız gibi hissettiriyor.
Depresyon dediğin şey öyle ay inanılmaz mutsuzum, ühü ühü her gün ağlıyorum, perdeleri kapatın olmuyor sürekli. Tabi bunlar da var fakat şu küçük olayların dayanılmaz mutsuzluğunda işler daha da berbat hale gelmeye başlıyor. Ve biliyor musunuz öyle bir normalleşiyorki mutsuzluk daha önce hiç mutlu olmamışsınız gibi hissettiriyor.
Mühendisyen isimli telegram kanalında sürekli dehşet verici videolar yayınlanıyor bu konu hakkında. çin'de söylenene ve gösterilene göre halk çığlıklar eşliğinde bizi bi salın yav diyor ve hükümet insanların apartmanlarının kapısına demir, kilitki kapılar takıyor.
Tabii ne kadarı gerçeği yansıtıyor bilinmez. Fakat şunu söylemeliyim, karantina sürecini yeni yeni aşmayı başarmış biriyim. Hastalık korkusu değil, bilinçsizce hala sanki karantinadaymışız gibi yaşıyordum. Ben daha bunu yeni aşmaya başkamışken lütfen bir kere daha aynısını yaşamayalım.
Tabii ne kadarı gerçeği yansıtıyor bilinmez. Fakat şunu söylemeliyim, karantina sürecini yeni yeni aşmayı başarmış biriyim. Hastalık korkusu değil, bilinçsizce hala sanki karantinadaymışız gibi yaşıyordum. Ben daha bunu yeni aşmaya başkamışken lütfen bir kere daha aynısını yaşamayalım.
Ben kendisini tanımam. Sözlükte de yeniyim. Fakat neden herkes bu denli önemli? Neden vazgeçilmez ve neden bu ısrar? Gitmek isteyenin gidişi hakkında neden bu kadar konuşuluyor? Öylesi böylesi izinlisi başka sözlüğe gitmesi iyi niyeti kötü niyeti bırakma bizileri zartı zurtu. Bence herkes bi salsın.
Genel olarak bu hava işlerini ayıran insanlar kendi içlerinde gereksiz bir nefret ve sevgi besliyorlar.
.. havadan nefret ederim,.....havayı sevenler siz şaka mısınız?......
Yormayın kendinizi. Bazen akışa bırakmak gerekir...
.. havadan nefret ederim,.....havayı sevenler siz şaka mısınız?......
Yormayın kendinizi. Bazen akışa bırakmak gerekir...
Yıllar önce annemle okey arkadaşı annem taş çaldı diye küsmüşlerdi. O zamandan beri elimi hileye sürmem... Kimileri için inanılmaz ciddi bir problem kimileri için ise gülünecek bir olaydan ibarettir.
Güünaydın sözlük! Günaydın köy peyniri, günaydın soğuk sıkım zeytinyağı, sana da günaydın sıcak ekmek, ah ne şahane seni sevmek.
Şaka şaka. Günaydın raporlar, veriler, verilemeyenlenler, işler-güçler, tekinsiz toplantılar.
Şaka şaka. Günaydın raporlar, veriler, verilemeyenlenler, işler-güçler, tekinsiz toplantılar.
https://www.youtube.com/watch?v=FeMeopQqB6s
işe gidene kadar yolda, o stres yığını duvarların arasına girmeden önce bi süre sizi rahatlatacaktır.
Ilık ılık bi şarkıdır.
işe gidene kadar yolda, o stres yığını duvarların arasına girmeden önce bi süre sizi rahatlatacaktır.
Ilık ılık bi şarkıdır.
Tek dinamik aile olabilmektir. Yani karşı tarafı aileden görebilmektir.
Uzun ilişki sevgi, aşk, bağlılık, arzu, tutku, sadakat gibi şeylerin yanında bir kabul ediş hali gerektiriyor. Bu kabul ediş ise yalnızca aileden gördüğün insana karşı kusursuzca işliyor.
Uzun ilişki sevgi, aşk, bağlılık, arzu, tutku, sadakat gibi şeylerin yanında bir kabul ediş hali gerektiriyor. Bu kabul ediş ise yalnızca aileden gördüğün insana karşı kusursuzca işliyor.