bugün
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi17
- truesuz sözlük8
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması9
- anında dolan göz neyin belirtisidir6
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler6
- burna tuzlu su çekmek6
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- ekrem imamoğlu5
- kopya çekmenin etiği5
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- hastalık havası7
- çin'e demokrasi gelsin9
- geceleri yapmaktan zevk alınan şeyler4
- sümük fetişi3
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- uykuya dalmak istememek neyin belirtisidir4
- vajinanın iç sıcaklığı10
- radiohead seven kız2
- recep tayyip erdoğan27
- adalet ve kalkınma partisi2
- silikon memenin patlaması10
- seni çok özledim2
- çok düşünmek neyin belirtisidir3
- uzun süre ayakkabı içinde kalmış ayak4
- karton toplarken şarampole yuvarlanmak5
- gocu19
- yaran twitter iletileri3
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği11
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- geçmeyen mide bulantısı neyin belirtisidir3
- bastırılmış üzüntü4
- fiziği güzel sözlük kızları48
- nervio23
- yazarların kendinde sevmediği şeyler2
- duvardaki kafam kadar örümcek4
- yazarların kombi dereceleri2
- iyi dostlar biriktirdim7
- fusya semsiyeli yabanci4
- açmanın üzerinde açma yazması4
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- kasiyerin nakit mi kredi kartı mı diye sorması5
- sözlüğün namusunu kim temizleyecek sorunsalı5
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- bayram namazı çıkışı3
- 200 bin lira borç verir misiniz3
- kale3112'nin evinde yer yatağında kalmak2
- yazarların akşama dair planları9
entry'ler (80)
göğe selam albümü için emre aydın tarafından tekrar yorumlanmış barış manço efsanesi. açıkçası ben bayağı beğendim.
https://www.youtube.com/watch?v=735WaHjmoLk
https://www.youtube.com/watch?v=735WaHjmoLk
teaserı yayınlanmış albüm. herkes çok iyi gibi duruyor. kaliteli insanlar, kaliteli yorumlar, evet.
https://www.youtube.com/watch?v=99-qcGFP1AQ&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=99-qcGFP1AQ&feature=share
1 nisan 2010'dan itibaren kendisiyle ilgili girilmiş 3 entry olmasından da anladığımız üzere pek bilinmeyen emre aydın şarkısı."bilinmeyen şarkılar daha güzeldir" önermesinin kanıtı adeta. sadece yirmi bir kelimeyle bir yığın duygu anlatan... en iyisi mi? belki de.
ayrı ayrı cümlelerde
iki ayrı kelimeyiz
iki ayrı uzak cadde
birbirinden habersiz
ayrı ayrı iki korkak tanık
iki ayrı sus payı
iki yalan gibiyiz
iki hiç kimse
iki ayrı trenle
uzaklaşan
gitgide
nefes alıp verdikçe
ayrı ayrı cümlelerde
iki ayrı kelimeyiz
iki ayrı uzak cadde
birbirinden habersiz
ayrı ayrı iki korkak tanık
iki ayrı sus payı
iki yalan gibiyiz
iki hiç kimse
iki ayrı trenle
uzaklaşan
gitgide
nefes alıp verdikçe
"birdenbire boşalan yolların ortasındayım
hedefler hep çok çok kolay olmuştu"
mavi sakal-iki yol
günün özeti. yarının da özeti olacak. aslına bakarsanız bu şarkı hayatımın soundtrack'i.
hedefler hep çok çok kolay olmuştu"
mavi sakal-iki yol
günün özeti. yarının da özeti olacak. aslına bakarsanız bu şarkı hayatımın soundtrack'i.
büyük türk düşünürü serdar ortaç'ı dinleyen insandır. ayrıca nerede saklandığını merak ettiğimdir. sorsak kimse dinlemez ama adam yıllardır silinmedi piyasadan. aksine hala uyak manyağı şarkılar yapıyor. gerçekten de aşk bu kızılötesi galiba.
aptalın teki olabilir.
iki lafı bir araya getiremiyor olabilir.
züppe olabilir.
yavşak olabilir.
ya da yakışıklılığa bakmayan birine rastlamış olabilir.
iki lafı bir araya getiremiyor olabilir.
züppe olabilir.
yavşak olabilir.
ya da yakışıklılığa bakmayan birine rastlamış olabilir.
kurban bayramında kendinizi evin en karanlık, en dipteki odasına kapatmadığınız andır. önceden "kuju"larımız vardı. kujular evden çıkarken kendimi odaya kapatır, deli gibi ağlardım. bugün fark ediyorum; o kujular yok artık. ağlamıyorum da üstelik. büyüdük galiba. galiba.
ilaç kutularının alt kısmında bulunan folyoyu plastik olan kısımdan ayırma işlemidir.**
evet efendim bu dediğim hede benim çocukluğumun tek eğlencesiydi. evde tüketilen ilaçların kutuları asla atılmazdı. ben o folyoları plastik kısımdan ayırmaya çalışırken parça pinçik eder her tarafa dağıtırdım. annem bana çok kızardı ama yine de o ilaç kutularını elime tutuştururdu çünkü hiçbir zaman kutular elimdeyken eriştiğim uslu çocuk mertebesine erişemeyeceğimi biliyordu.
o yaşlarda bunu hangi mantıkla yapardım bilmiyorum ama eşek kadar oldum hala o kutular atılmaz. bana verilir, itinayla soyulur. hala bundan çok büyük keyif alıyorum.*
evet efendim bu dediğim hede benim çocukluğumun tek eğlencesiydi. evde tüketilen ilaçların kutuları asla atılmazdı. ben o folyoları plastik kısımdan ayırmaya çalışırken parça pinçik eder her tarafa dağıtırdım. annem bana çok kızardı ama yine de o ilaç kutularını elime tutuştururdu çünkü hiçbir zaman kutular elimdeyken eriştiğim uslu çocuk mertebesine erişemeyeceğimi biliyordu.
o yaşlarda bunu hangi mantıkla yapardım bilmiyorum ama eşek kadar oldum hala o kutular atılmaz. bana verilir, itinayla soyulur. hala bundan çok büyük keyif alıyorum.*
cumartesi. evet öyle bir rahatlığı var şehrimin.
daha birkaç gün önce durağın yanındaki büfeden uykusuz'la penguen aldım ve otobüse bindim. uykusuz'u açtım okumaya başladım. yanıma biri gelip oturdu. elimdeki derginin arka sayfasını okumaya başladı. belli ki karikatür okumayı seviyor diye ses etmedim başta. ama artık yılmaz aslantürk ne çizdiyse arkaya çocuğun nefes alıp verişi değişti. korkumdan apar topar çantama tıktım dergiyi. sonra çocuk da utandı tabii.*
günün birinde biri çıkar karşınıza. o güne kadar sizin için kibariye'nin annesinden daha önemsizdir, tanımadığınız için. sonra öylesine bir an, küçük bir hareketiyle dikkatinizi çeker, tanımaya başlarsınız. yavaş yavaş aşık olduğunuzu hissedersiniz. sonra bir bakmışsınız elin oğlu her şeyiniz olmuş. bu işte. bu kadar aşk.
içimizdeki aref'i doğmadan öldürecek olay.
-şimdi ben her gün bi' paket sigara içiyordum. altı ay kaç gün oluyor? yüz seksen. çarp yediyle. bin iki yüz altmış lira.. ooh her türlü kardayız hacı.
her nevi hastalığın nedeni atlet giymemektir. fix.
apartmanın sensörlü lambasını yakabilmek için afrika yerel dansını bilmek gerekiyor bence.
bugün doğum günüymüş. hiç tanımıyorum ama nice yıllara efendim.*
naber lan dürrükk! *
izmirli kızlar tarafından, yapmayı düşünenin malum yerlerinin tutuşturulacağı eylem.*
-3 deyince. 3!