bugün

entry'ler (13)

yedi yaşındaki çocuğu kuran kursuna göndermek

eski jenerasyonun mutlaka yaşamış olduğu deneyim. ben dahil(89). eger 92 senesinden küçüksen sen dahil değilsin.

her boku ben bilirim havasındaki erkekler

caner afacan isimli tırsak, insan evladı olmayan, yasadışı, tipinden dolayı 6 yıl yiyebilecek, karaktersiz, boş beyinlinin tekidir.

türkiye de uzun boylu erkeklerin avantajları

hobit gibi kısa erkekler arasından sıyrılmak yeterlidir.

ilişkilerde yaş farkı

(bkz: çağatay ulusoy ve menajeri) yani bilindiği üreze emir sarrafolu karakterini canlandıran kişi ve 40küsür yaşındaki menajeri.

kolanın içeriğinde böcek olduğunun kanıtlanması

en son kolaya rengini veren maddenin kanserojen içerdiği ispatlandığında çürüyen iddadır. böcek falan olduğu kanıtlanmamıştır. bi taraflarından uydurulmuştur.

türk kızının sabah kalktığında suratsız olması

hiç bir zaman mümkün olmayacak durumdur. Türk kızı güne suratsız değil düşünceli başlar. doğrusu budur.

işedikten sonra elini yıkayan kişi

ee ne var bunda herkes yapmalıdır, diye düşündüren kelime sarfiyatı.

aile kahvaltısı

memleketinden uzak öğrenci için, deli gibi özlenen aile saadeti hadiselerinden biridir. çok özledim valla ya.

bir kereden fazla seyredilesi filmler

kişiden kişiye değişen, kesinikle bu olmalı diyerek ortak kanıya varılamayacak filmlerdir. herkesin favorisi farklı olabilir. (bkz: kill bill) benim 1000 kereden fazla izlenecek filmimdir

asosyal arkadaşı evden çıkarmak

çeşitli yöntemler vardır. dışlamak, alay etmek, evde istenmediğini belli etmek.
(bkz: evde istenmeyen ev arkadaşı)

geniş kalça ince bel

hoş hatun kıvrımıdır. buradaki geniş kalça tepsi popolu olarak algılanabilir. kalkık popo eklenirse daha başarılı olunabilir.

2012 dünya salon atletizm şampiyonası

60 metre koşucularının hatasız çıkışı başardıktan sonra duramayıp pıtı pıtı ederek salon sonundaki süngere giriştikleri şampiyona.

ölen evladının organlarını bağışlayan aile

kişi kendisi bağışlamamışsa onun yerine başka hayatlar kurtarmayı onaylayan ailedir.
© copyright 2005 - 2026