bugün
- habire1232
- velvet23
- sözlük yazarlarının benzetildikleri ünlüler5
- kemalistlerle solcuların ayrılması gerekliliği12
- bot beğeni5
- uludağ sözlüğe sürekli kondom reklamı verilmesi5
- kartlı işlem yapmayan esnaf8
- özgür özel'in chp de veda konuşması9
- dem parti'nin ana muhalefet partisi olması2
- galatasaray ne zaman transfer yapacak11
- okumak yerine erken yaşta çalışmanın faydası10
- kabataş olayı görüntüleri27
- türkiye islamcı kemalist kavgasıyla vakit kaybetti7
- istanbul un çok pahalı olması27
- 6 oku görünce dayanamadım3
- incelikli erkek4
- hangi manifest kızısın12
- her şeyin üst üste gelmesi8
- şaka maka true'nun 60 ında da kaldıracak olması5
- küfür etkisi yaratan ama küfür olamayan cümleler2
- trivago reklamındaki adam2
- lahmacun yiyecek kadar düşmek8
- en sevilmeyen ev işleri14
- nargilenin hint icadı olması3
- bebeği gibi sevip düşmanı gibi siken erkek2
- ispanya'nın amerika'ya kafa tutması7
- kürtler5
- 22 yaş3
- safran7
- kürde kürt demenin ırkçılık olduğu ülke3
- gönül almaya çalışan erkek11
- meyveli lahmacun7
- mel mel bakan gibson ve 0 0 710
- chpye oy vermeyi bırakmak3
- selo cu olup pkk lı olmamak3
- başını alıp gitmek isteyen insan5
- mehdiyete dair hayalleriniz7
- arkadaşlar ne oldu size böyle7
- vaatlerinin tam tersi olduğu halde iktidarda olmak6
- gocu23
- molped kızları vs manifest kızları2
- morria'nın ayaklarına aşık olmak2
- 30 kasım 2007 ısparta uçak kazası3
- ocak çakmağıyla sigara yakmak3
- mehdi 29 yaşında mı başa geçmeli 40 mı6
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı60
- volkswagen beetle5
- diyetteyken zihin yorucu aktivite yapmak3
- kara sevdaya tutulan kalmaması7
- cumhuriyet halk partisi3
entry'ler (149)
Diferansiyel (bunu bilmek ehliyet sınavını geçmeme yardım etti),
Sigma (çok havalı),
Ve son olarak söyleyemediğim ikikökiki, telafuz ederken kıh kıh kıh diye sesler çıkartırır.
Sigma (çok havalı),
Ve son olarak söyleyemediğim ikikökiki, telafuz ederken kıh kıh kıh diye sesler çıkartırır.
O eksilen 21 gram osuruktur diye düşünen insan söylemi.
Sagopa kajmerin şarkısında geçen cümle diye tanımlanması gerekir ama bu 4. Entry eşşek değilseniz anlarsınız yani
(bkz: galaxy tab3 hıyarlı çocuk)
(bkz: galaxy tab3 hıyarlı çocuk)
Genelde genç yaşlarda düşülen bir hata olarak tanımlanabilir. Gençsindir, heveslisindir, bir yüzük alıp içine adını kazıtır sevgiline hediye edersin.
Hem taksım herkes sevgilsi olduğunu anlasım hem bir söz manasında hem de kadınlar takı sever diye.
Elden düşme takı almayı severim yaşanmışlık-anı hoşuma gider. Şimdi aldığım bir yüzüğün içinde volkan yazıyor, ah volkan seninki sattı yüzüğü, kimsen gel geri vericem belki de saklarsın.
Hem taksım herkes sevgilsi olduğunu anlasım hem bir söz manasında hem de kadınlar takı sever diye.
Elden düşme takı almayı severim yaşanmışlık-anı hoşuma gider. Şimdi aldığım bir yüzüğün içinde volkan yazıyor, ah volkan seninki sattı yüzüğü, kimsen gel geri vericem belki de saklarsın.
Merdivenin yanındaki sıva izlerine bakılıp rahatça anlaşılabilir.
Yazın bir türlü gelememesiyle nasıl olsa çok var daha eritirim ya allah bismillah nidalarıyla karbonhidrat-yağ-şekere dalmaktır. Acil şifalar.
" aç mısın tok musun, yoldan geldin yorgun musun ?"
Çok zenginim tişörtü ve çok zenginim pijama altı.
Şu başlık akıllara tek bir şeyi getirir: temizlik reklamı...
Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm.......
Şaka gibi artık bir kızı etkilemek için başkası olmaktan vazgeçin bırakın sizi olduğunuz gibi sevsin.
Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm.......
Şaka gibi artık bir kızı etkilemek için başkası olmaktan vazgeçin bırakın sizi olduğunuz gibi sevsin.
Kürtlerin sinema anlayışını bilmek istiyorsanız mahsun yerine yılmaz güneye bakın. O bugün yerlere göklere sığdıramadığınız altın palmiyeyi alan ve onu ilk türkiyeye getiren insan.
(bkz: respect)
Zorunlu tanım: ahmet kayaya çatal bıçak fırlatanların yanında 10.yıl marşını söyleyen insanın, kürt olmanın suç sayalamacağını anlayan insanların zamanında işte ben de kürdüm biz böyle acı çektik teması altında oluşturduğu gişe filmleridir.
(bkz: respect)
Zorunlu tanım: ahmet kayaya çatal bıçak fırlatanların yanında 10.yıl marşını söyleyen insanın, kürt olmanın suç sayalamacağını anlayan insanların zamanında işte ben de kürdüm biz böyle acı çektik teması altında oluşturduğu gişe filmleridir.
Bir temiz ağlayıp uyunulur. Uyandığınızda hiçbir şey değişmemiş olur.
Aslında doğru kullanılırsa ucuz bile gelecek yerdir. Şimdi bir kahveye (genel olarak soğuk olanları tercih ediyorum sıcakları heryerde var zaten) 10 lira veriyosunuz sonra da saatlerce orda oturuyorsunuz. Biri de gelip yahu kalk artık ya da çay ?? Demiyor. iki de bir de garson falan gelmiyor. Bi masanızı temizliyorlar.
O abiye de helal. Bir insan sadece masadaki çöpleri toplayıp bu kadar cool olamaz. Resmen adamın içinde var. Bardağımıza isim yanına gülücük koymalar falan( bana değil kuzenime) öhm neyse velhasıl iyi olabiliyor.
Yine de pahalı amk
O abiye de helal. Bir insan sadece masadaki çöpleri toplayıp bu kadar cool olamaz. Resmen adamın içinde var. Bardağımıza isim yanına gülücük koymalar falan( bana değil kuzenime) öhm neyse velhasıl iyi olabiliyor.
Yine de pahalı amk
Her türlü eğitim-öğretim sistemini favori kobay nesili.
Kulağını birkaç kez deldirmiş biri olarak, eğer çok acıyorsa çıkarın atın iyileştikten sonra (1 ay) tekrar tam olarak aynı yeri deldirin. Bir daha o kadar çok acımayacak. Titanyum küpelerden kullanın mutlaka diğerleri paslanır iltihaplanma yapar uzak durun. Titanyum dediysek tırsmayın sadece adı afilli gayet ucuz.
Ayrı tragus denilen bölgeyi de deldirmek istiyorsanız kesinlikle ve kesinlikle temiz bir yerde "iğneyle" deldirin. Çünkü tabancayla delmesi hem zor delerken kıkırdaktan ses geliyor küpenin girişini çıkışını hissediyorsunuz (onu da yaptım büyük pişmanlık) hem de çok acı veriyor.
Ben kendimkini çıkardım attım bu sene ösymnin sınavlarına girmem nedeniyle acıya ve çıkarıp takmaya dayanmadım. Sınavda konsantrem bozulmasın diye (hoş güzel bir puan yapamadım) tekrar iğneyle deldiricem hem acısız hem sağlıklı olan.
Ayrıca tragusu tabancayla deldirmek beyne zarar verebilir ağır sonuçarı olabilir çok dikkat edin önemlidir.
Edit: tdkya şirk koştum bu yazımda kusura bakmayın. imla.
Ayrı tragus denilen bölgeyi de deldirmek istiyorsanız kesinlikle ve kesinlikle temiz bir yerde "iğneyle" deldirin. Çünkü tabancayla delmesi hem zor delerken kıkırdaktan ses geliyor küpenin girişini çıkışını hissediyorsunuz (onu da yaptım büyük pişmanlık) hem de çok acı veriyor.
Ben kendimkini çıkardım attım bu sene ösymnin sınavlarına girmem nedeniyle acıya ve çıkarıp takmaya dayanmadım. Sınavda konsantrem bozulmasın diye (hoş güzel bir puan yapamadım) tekrar iğneyle deldiricem hem acısız hem sağlıklı olan.
Ayrıca tragusu tabancayla deldirmek beyne zarar verebilir ağır sonuçarı olabilir çok dikkat edin önemlidir.
Edit: tdkya şirk koştum bu yazımda kusura bakmayın. imla.
Bu başlığın altına yazıyorum öyleyse bayanım rengi. Tövbeeee.
Katıldığım önermedir. Bizim olsun o da bizim olsun. Zaten bütün güzel sesliler bizde. Ayrıca "enımay ambrella ela ela ela e e e e" tam bir kürt ezgisidir. Her şey ortada.
Küsemez. Küsse bile barışsın diye can atar. Barışsa da konuşsak artık der. Dayanamaz üstüne bir de gider barışır. Yavrum benim o yollar çok yanlış. Sen çok saf.
How i met your mother - robin scherbatsky.
Tabii uyuşmayan yönlerimiz var ama arkadaşlar tarafından tip ve hal hareket olarak benzetiliyorum.
Edit: gözler hariç. Gözlerim bok rengi.
Tabii uyuşmayan yönlerimiz var ama arkadaşlar tarafından tip ve hal hareket olarak benzetiliyorum.
Edit: gözler hariç. Gözlerim bok rengi.
Oruçluyum. Tükrüğümü yutuyorum.
Bir sayısalcı olarak la girmesem de uyusam mı acaba diye düşündüğüm sınav.
Sınav sonu editi: yapamayan tm öğrencisinin okumayı bırakması gereken sınav. Hayatımda ilk defa edb-coğ sınavına girdim bu kadar yaptım siz de döktürün bir zahmet. Olan hep fencilere oluyor, bizim daha zordu.
Sınav sonu editi: yapamayan tm öğrencisinin okumayı bırakması gereken sınav. Hayatımda ilk defa edb-coğ sınavına girdim bu kadar yaptım siz de döktürün bir zahmet. Olan hep fencilere oluyor, bizim daha zordu.