entry'ler (18)

ssoyoung

(bkz: YouTube)'da canlı canlı deniz canlılarını pişirip yiyen kanal. Bilin bakalım hangi ülkeden

istanbuldaki en iyi 5 lise

1 Robert koleji
2 ışık okulları
3 Galatasaray
4 Fransız
5i bilmem..

221 bin dolar borcum var ve işsizim ne yapmalıyım

10 bin türk lirası borcum var diye üzülüyordum.. taa ki şu ana kadar.

kosova hangi ülkenin

kosova kosova'dır.

tavuk dünyası

Acılı chilly tavuk, fülfül ve efsane buffolo favorilerimdir

lamictal

25mg'ı beni aşırı derecede yaktığı ve kaşındırdığı için bırakmak zorunda kaldım. fml

visual snow sendromu

yaklaşık 9 aydır sahibim. yapılan en son araştırmada beyindeki boz madde miktarının fazla olmasından kaynaklandığı bulunmuştur.

oz

(bkz: Travis Scott), (bkz: Drake), (bkz: Young Thug) vb. gibi ünlü rapçilerin prodüktörlüğünü yapan Türk sanatçıdır. Gerçek adı (bkz: Ozan Yıldırım)'dır

lyme hastalığı

Türkiye'de bilinmeyen ama bir o kadar tehlikeli hastalıktır. (bkz: AIDS) gibi öldürmez ama AIDS gibi süründürür.

magnezyum

Vitaminini +600mg alırsanız çok düşük (bkz: benzodiazepin) etkisi görebileceğiniz kimyasal.

pop smoke

19 Şubat 2020'de evinde vurularak öldürülen rapçi.

kendrick lamar

Dr .Dre'nin piyasaya kattığı en iyi rapçidir bence. Lirikalite ve trapi birleştirebilen nadir isimlerden.

xanax

Üniversite zamanlarımda arkadaşımdan alıp her gün 1 tane atardım fakat hiçbir etkisini görmezdim. Şimdi ise hastalığım için başlayacağım. Bakalaım bu sefer etkisini görecek miyim?

travis scott

(bkz: McDonald s) ile efsane işbirliği yapmış olan rapçi.

rivotril

hastalığımdan dolayı bana reçete edilen ilaç. kullanmaya başlayınca, bırakana kadar olan bütün deneyimimi buraya editleyeceğim.

visual snow

Yaklaşık 9 aydır sahibim. Yapılan en son araştırmada beyindeki boz madde miktarının fazla olmasından kaynaklandığı bulunmuştur.

mdma

bana (bkz: hppd) veren uyuşturucu. Ectasy ile karıştırılmamalıdır. MDMA halüsinojenik uyuşturucu kategorisine girer Ectasy girmez.

hppd

9 ay önce (bkz: MDMA) ve esrar sonrası edindiğim algı bozukluğu. Panik ataklara ve Anksiyeteye neden oluyor. Görüşümüzde 7/24 (bkz: Visual Snow) ve nerdeyse bir düzine görüş bozukluğu var. Kulağımızda ise bitmeyen bir çınlama. Bazı kişilere (bkz: Lamictal) bazılarına ise (bkz: Benzodiazepin) ilaçlar iyi gelmiş. Tamamen rus ruleti. Bu ilaçlar iyi gelip sizi iyileştireceği gibi kötü gelip sizi iki kat kötü de yapabilir.
© copyright 2005 - 2026