bugün
- birader ne demek10
- diamond bosphorus14
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- yazarların nickleri nereden geliyor7
- nervio burak demirbilek evliliği7
- sozlugun hafizasi6
- gocu meriç7
- tai lung18
- artık bilgi içerikli entryleri tek tek okuyacağım5
- yeni parti46
- baş meriç7
- sözlüğe bilgi içerikli entry girmek6
- mehdi beklentisi4
- traktörü olan yazarlar3
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- kız nick altı meriçleri13
- bir erkek yazara instagramdan ulaşmak4
- arabayı yavaş süren tipler16
- merfulu gitmesin kampanyası15
- ismet gürbüz7
- kafiyesiz şiir saçmalığı3
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor13
- gammazların tarafsız olması gerekliliği13
- ermeni çeteleri2
- apoya küfür edince kuduran kürtçü9
- gammazlar ve biraderler arasındaki kirli ilişki10
- nervio moderatör olsun kampanyası10
- beni seven yazarlar10
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay14
- sular kesikken gelen kaka3
- e'e f e2
- parayla limon almak3
- bana onu sormayin birader2
- bırakın kavgayı maç başlıyor7
- öykü serter8
- arkadaşlar sizce ben5
- yakışıklı erkeklerin gay olması10
- sözlük yazarlarının çayları12
- cesur yürek mansur yavaş nerede2
- mehdi ile islam gariplikten çıkacak2
- online yazarlar neden yazmıyor12
- hatırladığınız en eski anı7
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum11
- sözlük yazarları nasıl hissediyor3
- aslan eti4
- uludağ sözlük için öneriler8
- sanat sepet tayfa6
- bu kitabı okuyum mu4
- gocu bey meh meh reyiz2
- göz makyajı2
entry'ler (17)
Özellikle gezi ve 17 aralıktaki hükümetin tavrı saolsun artık hayal olmuş üyeliktir.
Tamamen yalan bir ifade ve gerici zihniyet tarafından uydurulmuş bir durumdur.
Bazı matematikçilerin piramidin yanal yüzeylerinin üçgen veya dörtgensel bölge olması gerektiği için koninin piramit olmadığını, bazılarının ise olayın yanal yüzeylerle alakası olmadığını ve koninin her açıdan piramite benzeyerek onunda piramit olduğunu iddia etmesi sonucu ortaya çıkan sorunsal.
(bkz: Koni)
(bkz: Koni)
Çok sinir bozucu, kötü bir durum. Yinede ena zından inci sözlüğe benzer bir merkeze dönmesinden iyi.
Kadın veya Hanımefendi kullanamayınca söylenen kanımca ayrımcı bir laf.
Çok güzel ingilizce konuşan, dış görünüş olarakta fena olmayan bir kadındır.
Denizden çıktığı ve sahile doğru yürüdüğü hali kesinlikle en güzel hali, tabii ki bana kalırsa.
Çok gereksiz, dış görnüşçü ve anlamsız bir tartışma bu. Bazı sarışın kızlar esmer kızlardan güzel olabilir, aynı şey erkekler içinde geçerli. Bazı esmer erkek veya kızlarda sarışın erkek veya kızlardan güzel ve yakışıklı olabilir.
Sanki gece yatağına gitmeyen "uyku" adında bir adam var ve bu gece yatağına gitmeyen adam sabah insanın tepesine oturup kaldırtmıyor.
Yanılıyorsun derkrieger, Beşar Esad kitleleri katleden bir insan değil, aslında ülkesini emperyalistlere karşı savunan bir adam. ABD' nin geçmişine bakar ve incelerseniz bu tip durumları pek çok ülkede yaratıp insanların canına kastettiğini görürsünüz. Nikaragua iç savaşı, Omar Torrijos Herrera' ya suikast, Arjantin başkanına darbe yaptırması ve cunta rejimi getirmesi... iç savaşlar çıkararak istediğini elde etmesi yeni modası.
Göründüğünden daha derin, Suriyede olanları yeterli incelemek gereken tartışmadır.
(bkz: yılların esad ına esed demek)
(bkz: yılların esad ına esed demek)
Bugün "elitlerden " aldığınız intikam, yarın döner sizi vurur. Hani mağdurdunuz, hani şiir yüzünden hapse atılmıştınız ha? sizin yaptığınız tek şey ikiyüzlülük. Gerçekten ikiyüzlülük. Gece gündüz mağdur edebiyatı yapıp aslında kendinize karşı olan herkesi mağdur ediyorsunuz. Yukarıda arkadaşlar yazmış fazla söze lüzum yok, Tayyip Erdoğan' ın tüm ırkçı ve dışlayıcı söylemleri anlatılmış. Bugün acı çektirdikleri insanların intikamı, AKP üzerinden fazlasıyla çıkacak. Bekliyoruz.
insanı inanılmaz derecede sinir eden lanet durum.
Adriana Lima makyajsız güzel olmayan, tam anlamıyla şişirilmiş bir kadın.
varsa yoksa CHP. Türkiye'nin en köklü partisi ve kendini toparlaması gerekiyor. içinde iyiside var kötüsüde. Hiçbir zaman kendinize bakmıyor, her şeyi CHP liler ve CHP den buluyorsunuz. (CHP li değilim)
irem dericiye çirkin denmez, denemez. Denmemeli. Aslında gerçekten güzel kız.
Dota 2'den çok daha düşük seviyede ve onun çakması bir oyun.