bugün
- çocukların şımarık olması5
- velvet hanım günaydın6
- ilk buluşmada ne getirilmeli8
- sizin adınız yanınca doktorun yanına giren tip5
- kabak yemeği vs hamburger13
- norveç futbolu5
- izmirli kızlar7
- ideal erkek boyunun 1 84 olması6
- en büyük korkunuz7
- put3
- yazarların lahmacun yeme rekorları4
- ben ahbap derneğine güveniyorum6
- doktor bey vizitte3
- truevesti2
- orduspor çocukları3
- neden iyi kızlarla tanışamıyoruz4
- yeni parti için alternatifli hazırlık4
- fatma soydaş6
- 186 boyundaki erkek19
- ahmet sezer bey11
- velvet48
- gemici çakmağı3
- kemaliste dokundum ne yapmalıyım3
- ekonomi3
- sözlük yönetimine bir teşekkür3
- ilk buluşmaya smokin ile gitmek2
- doların düşmesi4
- bana kezban dediler5
- sabahın 6 sında uyanmak4
- erdoğan ın dünya lideri olması4
- topçu miralay ahmet sezer bey2
- diktatörlükle yönetilen ülkeler2
- solculuğun bir virüs olması2
- google'ın üç yeni yapay zeka modeli2
- ahmet sezer bey köprü üstüne tamam2
- alevi erkek8
- bursalı erkekler9
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- dem parti7
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır10
- 32 yaşına girmek12
- nervionun merak ettiği yazar19
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- erzincanlı erkekler6
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- tavuk döner ısmarlayan erkek6
- rest apilerde state yönetimi sorunsalı2
- istanbullu erkekler5
- yalnizca deli yalnizca sair21
entry'ler (26)
Adam sikmeye bahane uyduruyor işte. Yarında ağrısız pompa yazar. Ne kadar açık net o kadar çok istek.
Bir hanımefendiye abazayım gel! Diyen vekil.
Yani olması gerekeni yapmış kanal ekran nefes almış olur çok yer kaplıyordu.
güzel taktik her yana yazmayın la herkes öğrenmesin kızlar hasta olur böyle öpücüğe.
ateistler kadar beleşçi yok arkadaş adam paso taşak çekiyor hayata o oradan geldi bu buradan geldi yok kıl oldu tüy oldu anasının ki oldu falan tıs tıs tıs. derler yarağın bile başı var ateistlerin yok diye on milyon dokuz yüz elli altı kere tebrik ediyorum. Kimi mi tabi yarağımı.
tamam arkadaşım bir daha ayakla yeriz senin gibi hayvan olamadık kusura bakma.
olsaydı iyi olurdu zaten fark etmez islami inancımıza göre ölünce herkes arapça konuşacak şimdiden öğrenelim de ölünce yabancılık çekmeyiz. kocaman smile
tabi arkadaş gerektiğinde kötek şart odun kıracaksın sırtında. şaka şaka yazıktır kadınlarımıza el kalkmasın analarımız onlar bizim.
tamam gidiyorsun da son kez mutlu et beni ve aç memeleri.
Çişim var daha işeyeceğim açımda ohooo bu gün yine yalan oldu.
" Kusura bakma matbazel burda herkez müptezel" arkadaş yazmış altına lannnnn maaaalll beynine kan gitmeyen yaratık matbazel ne lan diyesim geliyor ama arkadaş ayıp olur diye susuyorum.
Ne zaman tamam bu sefer ders çalışıyorum desem bir kaç saat sonra lan ben hani ders çalışacaktım diye krize giriyorum.
vajina doğrudur görüntü olarak yaşam olarak çok kötü bir. Penis sımsıkısemserdimdiktir her zaman penis kalitedir.
işte bunu fark ettiğimde iş işten geçmiş oluyor. ohh shit!
Bana pek enteresan gelmedi benim 120 dakika rekorum var acaba Guinness rekorlar kitabına mı başvursam belki altından vagina verirler de bozdurup bozdurup rus tutar evi temizletirim.
Sesi de gönlüde çok güzel olanlar hak ettiği yeri bırakın da cebine para koyamıyor sefalet için de en başta utanarak söyleyebilirim Erkin KORAY ve bu günler için de kaybettiğimiz ayna solisti Cemil ÖZEREN ruhu şad olsun ALLAH rahmet eylesin. Aslında hak ettiği yerdeler hep kalbimizde duygularımız da en güzel anılarımız da ama maddi olarak zordalar Erkin KORAY gibi bir muazzam sanatçı bile zora düşüp bir kapitalist bankanın reklamında oynadı ya görünce çok şaşırdım ve ona kızdım sonradan öğrendim ki maddi durumu kötüymüş. Erkin babayı severiz onlar bu memleketin müzik alanında çınarıdır onlar olmasa müziğimiz olmaz Fransızların donuk müziği ile donuk ömür yaşardık.
Sesi de gönlüde çok güzel olanlar hak ettiği yeri bırakın da cebine para koyamıyor sefalet için de en başta utanarak söyleyebilirim Erkin KORAY ve bu günler için de kaybettiğimiz ayna solisti Cemil ÖZEREN ruhu şad olsun ALLAH rahmet eylesin. Aslında hak ettiği yerdeler hep kalbimizde duygularımız da en güzel anılarımız da ama maddi olarak zordalar Erkin KORAY gibi bir muazzam sanatçı bile zora düşüp bir kapitalist bankanın reklamında oynadı ya görünce çok şaşırdım ve ona kızdım sonradan öğrendim ki maddi durumu kötüymüş. Erkin babayı severiz onlar bu memleketin müzik alanında çınarıdır onlar olmasa müziğimiz olmaz Fransızların donuk müziği ile donuk ömür yaşardık.
Abi yanlış geldiniz galiba kız yurdu yan bina. Hem üstünüze bir şeyler vereyim buranın havası size yaramaz.
Daha fazla kadınlık hormonu verilsin öldürmeyin yazıktır zaten piyasada kız yok olanı da bana az denk geliyor. Öldüreceğinize bana yollayın arkadaşlar boş kalmasın kardeşiniz. Şaka şaka öldürün gitsin fındık memeli kız mı olur? Kesin ajan dırlar.
israil oğulları ALLAH' ın lanetini gani gani almış 74 tane peygamberini şehit etmiş fitne ve şeytana çocuk olmuşlardır israil oğullarının çocukları daha küçücük yaşlarda okullar da neden öldürmelisin diye dersler veriliyor. Düşünün ilk okullar da verilen bu dersi daha küçücük yaşlarda alan çocuklar varken askeri eğitim de askerlere ne eğitim veriliyordur. israil askerleri, Sırp askerleri, Çin askerleri, Ermeni askerleri, ingiliz Askerleri, Fransiz Askerleri, Alman (SS) Askerleri vs... Hepsi en üsttekinden emir alır ve katlederler en üstteki de her zaman mason ve kara yahudidir.