bugün
- sigara içmeyenleri anlamamak5
- melissa vargas'dan tokat yemek5
- 4 kez üst üste cumaya gitmemek5
- uludağ sözlük size ne kattı3
- gece 2 de komşu kızının balkonda seksting yapması3
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i5
- recep tayyip erdoğan5
- bir kızın aşkı size naptırabilir5
- kıvırcık saç8
- hiçbir şeyin tat vermemesi4
- piercing takmanın zorluğu5
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci19
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü13
- otoyol ve köprülerin özelleştirilmesi4
- eksilenmekten aldığım tadı hiçbir şeyden almadım3
- kurucu önder3
- ak çomarların tartışmada fetöcü ilan etme eşiği3
- sevmediğiniz insanla devamlı karşılaşmak2
- serhat kılıç20
- mesai ücretine çöken iş veren2
- seri eksicim kooooş3
- kelebek saç kesimi4
- sibel canın 35 senedir 35 yaşında gibi görünmesi4
- biraderitasyon2
- abd de valilik adayına silahlı saldırı3
- tulumba tatlısı6
- mel mel bakan birine usulca sokulmak2
- çomarizasyon2
- tung tung tung sahur3
- rüyada çaylak olduğunu görmek2
- çomarların herkesi pkk lı yapması2
- bir bela geliyor11
- kredi kartı ile ödeme almayan esnaf2
- türklerin yoğurt dışında icadının olmadığı gerçeği3
- akılda kalan film replikleri2
- tai lung42
- yalnızlık edebiyatı13
- filenin sultanları7
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- 2020'lilerin okula başlaması2
- kalite tesadüf değildir2
- rennie4
- en sevmediğin insan tipleri9
- sözlüğü 2000 ve sonrası doğumluların basması5
- ikinci defa askere gitmek8
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı39
- deccal internetten çıkacak10
- sağlıklı beslenmek2
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
entry'ler (26)
Adam sikmeye bahane uyduruyor işte. Yarında ağrısız pompa yazar. Ne kadar açık net o kadar çok istek.
Bir hanımefendiye abazayım gel! Diyen vekil.
Yani olması gerekeni yapmış kanal ekran nefes almış olur çok yer kaplıyordu.
güzel taktik her yana yazmayın la herkes öğrenmesin kızlar hasta olur böyle öpücüğe.
ateistler kadar beleşçi yok arkadaş adam paso taşak çekiyor hayata o oradan geldi bu buradan geldi yok kıl oldu tüy oldu anasının ki oldu falan tıs tıs tıs. derler yarağın bile başı var ateistlerin yok diye on milyon dokuz yüz elli altı kere tebrik ediyorum. Kimi mi tabi yarağımı.
tamam arkadaşım bir daha ayakla yeriz senin gibi hayvan olamadık kusura bakma.
olsaydı iyi olurdu zaten fark etmez islami inancımıza göre ölünce herkes arapça konuşacak şimdiden öğrenelim de ölünce yabancılık çekmeyiz. kocaman smile
tabi arkadaş gerektiğinde kötek şart odun kıracaksın sırtında. şaka şaka yazıktır kadınlarımıza el kalkmasın analarımız onlar bizim.
tamam gidiyorsun da son kez mutlu et beni ve aç memeleri.
Çişim var daha işeyeceğim açımda ohooo bu gün yine yalan oldu.
" Kusura bakma matbazel burda herkez müptezel" arkadaş yazmış altına lannnnn maaaalll beynine kan gitmeyen yaratık matbazel ne lan diyesim geliyor ama arkadaş ayıp olur diye susuyorum.
Ne zaman tamam bu sefer ders çalışıyorum desem bir kaç saat sonra lan ben hani ders çalışacaktım diye krize giriyorum.
vajina doğrudur görüntü olarak yaşam olarak çok kötü bir. Penis sımsıkısemserdimdiktir her zaman penis kalitedir.
işte bunu fark ettiğimde iş işten geçmiş oluyor. ohh shit!
Bana pek enteresan gelmedi benim 120 dakika rekorum var acaba Guinness rekorlar kitabına mı başvursam belki altından vagina verirler de bozdurup bozdurup rus tutar evi temizletirim.
Sesi de gönlüde çok güzel olanlar hak ettiği yeri bırakın da cebine para koyamıyor sefalet için de en başta utanarak söyleyebilirim Erkin KORAY ve bu günler için de kaybettiğimiz ayna solisti Cemil ÖZEREN ruhu şad olsun ALLAH rahmet eylesin. Aslında hak ettiği yerdeler hep kalbimizde duygularımız da en güzel anılarımız da ama maddi olarak zordalar Erkin KORAY gibi bir muazzam sanatçı bile zora düşüp bir kapitalist bankanın reklamında oynadı ya görünce çok şaşırdım ve ona kızdım sonradan öğrendim ki maddi durumu kötüymüş. Erkin babayı severiz onlar bu memleketin müzik alanında çınarıdır onlar olmasa müziğimiz olmaz Fransızların donuk müziği ile donuk ömür yaşardık.
Sesi de gönlüde çok güzel olanlar hak ettiği yeri bırakın da cebine para koyamıyor sefalet için de en başta utanarak söyleyebilirim Erkin KORAY ve bu günler için de kaybettiğimiz ayna solisti Cemil ÖZEREN ruhu şad olsun ALLAH rahmet eylesin. Aslında hak ettiği yerdeler hep kalbimizde duygularımız da en güzel anılarımız da ama maddi olarak zordalar Erkin KORAY gibi bir muazzam sanatçı bile zora düşüp bir kapitalist bankanın reklamında oynadı ya görünce çok şaşırdım ve ona kızdım sonradan öğrendim ki maddi durumu kötüymüş. Erkin babayı severiz onlar bu memleketin müzik alanında çınarıdır onlar olmasa müziğimiz olmaz Fransızların donuk müziği ile donuk ömür yaşardık.
Abi yanlış geldiniz galiba kız yurdu yan bina. Hem üstünüze bir şeyler vereyim buranın havası size yaramaz.
Daha fazla kadınlık hormonu verilsin öldürmeyin yazıktır zaten piyasada kız yok olanı da bana az denk geliyor. Öldüreceğinize bana yollayın arkadaşlar boş kalmasın kardeşiniz. Şaka şaka öldürün gitsin fındık memeli kız mı olur? Kesin ajan dırlar.
israil oğulları ALLAH' ın lanetini gani gani almış 74 tane peygamberini şehit etmiş fitne ve şeytana çocuk olmuşlardır israil oğullarının çocukları daha küçücük yaşlarda okullar da neden öldürmelisin diye dersler veriliyor. Düşünün ilk okullar da verilen bu dersi daha küçücük yaşlarda alan çocuklar varken askeri eğitim de askerlere ne eğitim veriliyordur. israil askerleri, Sırp askerleri, Çin askerleri, Ermeni askerleri, ingiliz Askerleri, Fransiz Askerleri, Alman (SS) Askerleri vs... Hepsi en üsttekinden emir alır ve katlederler en üstteki de her zaman mason ve kara yahudidir.