bugün
H
horozkentli12 yıl önce
bahçeli nin rte ye verdiği tarihi ayar
Devlet devlet olali böyle ayar görmedi.
H
horozkentli12 yıl önce
yaran capsler
insanı güldüren capslerdir. http://galeri.uludagsozluk.com/r/yaran-capsler-329617/
H
horozkentli12 yıl önce
zafer gazoz
bu topraklarda uretilen en iyi gazli iceceklerden biridir. fabrikasi `denizli`'dedir. cocuklugum en guzel hatiralarindan bitanesidir.
H
horozkentli12 yıl önce
yaran capsler
insanı güldüren capslerdir. http://galeri.uludagsozluk.com/r/yaran-capsler-329617/
H
horozkentli12 yıl önce
sahi bir gazze ziyareti vardı ne oldu ona
gazze nerede ? - su oldu. su nerede ? - inek içti. inek nerede ? - dağa kaçtı. dağ nerede ? - yandı, bitti, kül oldu, şeklinde biten ziyarettir.
H
horozkentli12 yıl önce
türk alfabesi
1. entry deki harflerden oluşmasktadır.ancak bu son bir kaç yılda içerisine biraz da bizler sayesinde x q w sokulmaya çalışılan ancak henüz milli eğitim bakanlığınca bu durum bir yönetmelikle kabul edilmemiş durumdur. açılış entrysindeki harflerden … devamını gör
H
horozkentli12 yıl önce
koyun protestoları
bir iki şey dışında olmayan protestolardır. yobazlar ve şakirtlerin en ivedi şekilde allah yoluna dönmeleri dileğiyle. zira gittikleri yol allah yolundan başka her yol'dur. (img:#664370)
H
horozkentli12 yıl önce
türk erkekleri allah belanızı versin
akıllarda yankılanan ses. ne işe yararsınız siz medeniyet görmemiş hayvanlar topluluğu.
H
horozkentli12 yıl önce
japonya
yamulmuyorsam 1. dünya savaşında bize karşı savaşmış olan memleket. topla tüfekle değil tabii. ilanen.
H
horozkentli12 yıl önce
kaçakçılık
iki ulke arasinda, gumrukte gerekli resmi kontrollerden gecmeden ve vergi odemeden mal tasimaya kacakcilik denir. nedense farsca'da arapca'da bile kacakci kelimesi turkce'deki manasiyle aynen kullanilmaktadir. bu da, orta dogu'nun tum kacakcilari tu… devamını gör
H
horozkentli12 yıl önce
yaran capsler
H
horozkentli12 yıl önce
ulupuan
uludağ sözlük'ün karma benzeri ama farklı mantıktan hesaplanan bir puanlama sistemi.
H
horozkentli12 yıl önce
ulupuan
uludağ sözlük'ün karma benzeri ama farklı mantıktan hesaplanan bir puanlama sistemi.
H
horozkentli12 yıl önce
r t e nin cephede ki pozu
çok ilginç olan pozdur. daha önce hiç görmemiştik ama görmememiz meğerse normalmiş. (img:#661672)
H
horozkentli12 yıl önce
denizli deki üst geçitler
Her gördüğümde saatlerce oturup inceliyorum. Ne içiyonuzda yapıyonuz böyle yapılar ? Kafa güzelken proje çizmişler, sorgulamadan yapmışlar. Mühendislik harikası olan kısmı köprüye çıkma kısımlarıdır. Böyle diyorum çünkü tanımlayamadım. Resmen labire… devamını gör
H
horozkentli12 yıl önce
denizli deki üst geçitler
Her gördüğümde saatlerce oturup inceliyorum. Ne içiyonuzda yapıyonuz böyle yapılar ? Kafa güzelken proje çizmişler, sorgulamadan yapmışlar. Mühendislik harikası olan kısmı köprüye çıkma kısımlarıdır. Böyle diyorum çünkü tanımlayamadım. Resmen labire… devamını gör
H
horozkentli12 yıl önce
kürtler hep eşek siksin
H
horozkentli12 yıl önce
book degil kitap
Hoş gelmiş nesildaş yazar.
H
horozkentli12 yıl önce
serpilem
(bkz:eminem)
H
horozkentli12 yıl önce
türkçe
Türklerin konuştugu dil.
H
horozkentli12 yıl önce
luis suarez
2006 dünya kupasında ekvador milli takımının başında olan ispanyalı teknik adam.
H
horozkentli12 yıl önce
kürtleri tecavüzle suçlayan aymazlar
kendini bilmez, aymazlardır. yok tecavüz için 1400 kilometre yol gitmişmiş. yahu 21. yüzyıldayız. sanki yürüdü adam. uçak denen bişey var. yok keçiye tecavüz etmişmiş, yok eşek s.kiyormuş. ne biliyorsun kardeşim? belki karşılıklı rıza var. bunları d… devamını gör
H
horozkentli12 yıl önce
türkçe
Türklerin konuştugu dil.
H
horozkentli12 yıl önce
göt kılları
iğrençtir, çıkamamsı gereken yerde çıkmıştır yine, kesilmez, zıçtıktan sonra da sorun teşkil eder. edit:g.tünde kıl çıkmayan arkadaşlar neden eksiliyosunuz anlamadım.kılın var derdin var arkadaş.
© copyright 2005 - 2026