bugün

entry'ler (24)

otobüste geçen diyaloglar

şoförlar bildiğiniz üzere asla araçta yer kalmadığına inanmazlar.aldıkça alırlar,buna en çok canı sıkılan ise ayaktki yolculardır.ve şöle bi dialog geçer:"kaptan yolcu al daha al sende haklısın omuzlarımızda yer kaldı".Şoför ise "aa iyi ozaman!!" *

pes 2010 oynamaktan soğutan adam

defansta top çeviren,soruncada oyun kuruyorum diyen adamdır.

heath ledger

meslek aşkının nasıl bişi olduğunu dünyada en iyi anlatan adamdır.

allahını seversen hesabı ben ödeyeceğim diyen kız

tamam madem istiyosun buyur denesi kızdır.çünkü geneli blöf yapar,çoğunun cüzdanında para bile olmaz. *

uluslararası aşk yaşamak

bi kere dokunmak için bile vize gerektiren ilişkidir.

ajdar yazar olsa gireceği entryler

"benden daha zeki olan varsa çıksın daha iyi entry girsin" *

1 dakikalığına ajdar olmak

1 dakikalığına,o an çevresinde olanlara eziyet etmektir,
1 dakikalığına megoluğun tavan yaptığı andır,
1 dakikalığına kaybedebilinicek arkadaş sayısına ulaşmaktadır.

yedinci nesil yazar

7. nesil çaylakların olmaya çalıştığı statü...

biseksüel

ortamın kuşudur.o varken her an herşey olabilir.çünkü o varken olasılıkta artar yüzdede. *

sevişirken dinlenebilecek şarkılar

yonca evcimik - bandıra bandıra ye beni ...

pilot hostes ilişkisi

ilişkilerde yaşanan en yüksek noktadır...

pazar sabahında sevişmek

tatiline tüm haftanın yorgunluğunu atarak başlamaktır...

sandra bullock

bana göre geçen hafta onun hayatındaki en garip haftalardan biriydi belkide en garibi.çünkü sandra ahududu ödülü aldı 24 olmadan oscara layık görüldü.

hilary duff

çok güzel ve sexy bir şarkıcı.ama şarkılarındaki başarıyı oyunculukta gözteremeyen duff ahududu ödülü almıştır.

3d

sinemada seni filmin içine çeken bi teknolojidir.en sıkıcı bi filmi bile cazip hale getirebilir.

beleş yemek

bi yemeği lezzetli yapan son noktadır...

tikky

tikky ler daha çok iki gruptur.tikky ve sahte tikky.biri gerçekten iyi işini bilen ve bunu severek yapanlardır.diğeri ise öyle gözükmeye çalışan tiplerdir.biraz daha açmak gerekirse herkesin bildiği gibi tikkylerin ini cadde diye tabir edilen bağdat caddesidir.sahte tikkyler bütün gün orda ileri geri yürür ve birinin gelip ona gzel şeyler sölemesini bekler ama bu asla olmaz,bu işin ona tek faydası iyi bi kodisyona sahip olur. *

kate beckinsale

aslında uzun uzun yazarım çünkü hayatımda gördüğüm en seksi en güzel kadın ve en yakından takip ettiğim oyuncu.inanılmaz bir oyuncu ve duygularını iyi belli ediyor pearl harbour da olduğu gibi.vücudunu iyi kullanıyor underworld te olduğu gibi.komik biri click te olduğu gibi.sexy biri van helsing de olduğu gibi.fazla konuşmaya gerek yok müthiş bir oyuncu.

parmakkaldırmadankonusanadam

O bir sarışın.o bir eski rugbyci,o bir iT",o bir sinema düşkünü,o bir parmakkaldırmayan ve şimdi ise bir yazar. * tebrikler ve hoşgeldin

sarışın kızların aptal olması

saçtan ele almak gerekirse gelen güneşi sarı yansıtır ,beyinde tabi güneş almayınca her canlı gibi ölür. *
© copyright 2005 - 2026