bugün

entry'ler (31)

hollanda nın israil başbakanına sen gelme demesi

tarafsız bir devlet böyle olur.

sarıkamış ta 90 bin asker donarken allah neredeydi

sözlük ateist mi oldu ne hergün ben bunları mı görücem tamam laik bir ülkeyiz ama islami değerler üzerine kurulduk .

yazarların 1 cümlede seks mantalitesi

o kucaktan inmeyecek.

4 yılda 7200 tl harcanan kızın vermemesi

siker öldürürüm o kızı ben hiç para harcamadan verenleri de biliyom AMK.

azeriler in kürtler gibi kıllı ve tek kaş olmaları

coğrafyaya göre kıl artar bence ondan. ama azeriler ekmek yediği eli ısırmıyo kürtler gibi bu tüm kürtler için geçerli değil dil,ırk ve geleneklerini yaşamsı çok güzel birşey ama onu yaşattığın toprağı bölenler yani kalleş ve en adi şerefsizdir bu vatanı seven benim kardeşim zarar veren düşmanımdır.

sözlük yazarlarının hayalleri

siyasetçi olmak .

sex lahmacun and rockn roll

mükemmel üçlü be diyeyim bi de ayran olsun tam olur.

istanbul daki en güzel avm

torium veya marmara park bana en yakın atirus en güzel sinaması olan perlavista büyük çekmecede oturmanın avantajları he bide tepe park var oda bok gibi ama bune bütün avmleri biliyom.

ırak şam islam devleti

bir avuç piç sürsüsü ne diyeyim islamiyet barış dini iken ne yaptılar bir insan ALLAHU EKBER derken kelime-i şaadet getiren bir insanı nasıl boğazını keser nediyeyim artık.

o saclar kesilecek

kesersem görürsün aq hocaların sözlerinden.

mavi gözlü erkek

mavi gözlü kızları şehvetle bohacağıma sihay kömür gözlerimle onları karanlığa çekmeye tercih ederim.

ismail kartal

keşke zamanda yolculuk edebilsem ve annemle babama o akşam başka bir şeyle oyalıya bilsem.

şehit olmak

bu gidişle cennete gidemiyeceğimi bildiğimden hem vatan hem cennet için ölmek cazip geliyor hem at ölür meydan kalır yiğit ölür şan kalır yani .

gecenin şarkısı

diyar pala - azdıracaksın ve pompalamasyon.

sevmeden seks olur mu

çatıda , havada , karada her yerde zike bilirsin.

yemekten hemen sonra türk kahvesi yapan eş

öyle karının amını yerim. öyle varsa yollayın.

türk bayrağını sevmeyen insan

benimkini yemeye layık olmayan insandır düşünün sikimi her mala yedirtmeyi layık görürüm ayrıca elime geçerse pkk bayrağına sarıp ülkücü arkadaşlarımı çağırıp döverim dövmem için birden fazla sebep olur hiçbiri olmadı bu ülkeden siktirip gidsin.

çocukken yapılan mallıklar

koltuğu çakmakla yakmıştım peder eliyle söndürmüştü zaten çok yanmamıştı işin ilginci bana kızmamıştı.

ben kızı becermek için çıkıyorum diyen tip

veterinerliğin yüz karasıdır çünkü hastasına yavşar.

bal yapmaya çalışan sinek

götünden bal çıkarma potansiyeli olan sinektir.
© copyright 2005 - 2026