bugün

entry'ler (10)

en beğendiğim romanlar

Suç ve ceza
Don Kişot
Martin eden
Çanlar kimin için çalıyor .

en beğendiğiniz 3 yabancı dizi

1) breaking bad
2) dexter
3)henüz izlemediğimi düşünüyorum .

bu nicki seçtim çünkü

izlediğim bir animede ölüm çiçeği diye geçiyordu görseli hoşuma gitmişti burada nick seçerken aklıma geldi yaptım .

hayatın size öğrettiği en güzel şey neydi

Hayat öğretirken güzellikle öğretmeyebilir. Güzel olan mücadele ederek öğrendiklerimiz. Hayat bana ; görünürde ister kazanayım ister kaybedeyim , özünde mücadele ettiğim için her türlü kazanç sağladığımı öğretti.

ilaç içmemekle övünen aptal

En ufak bir hastalık belirtisine kulaktan dolma iyi gelir denilen ilaçları içeriğine bakmadan içen kişiden farkı olmayan kişi.

hayatımda gördüğüm en güzel kadınsın diyen erkek

... hayatımda gördüğüm sayısı muamma, bilmem kaç güzel kadın arasındasın diye düzeltimesi gereken cümle

en son bitirilen kitap

insancıklar - Fyodor Dostoyevski
( Çaylak olduğum için min.40 karakterle yazmam gerekiyor burayı okumasanız da olurdu )

bugünkü mutluluk sebebi

Kargoyla gelen sorunsuz ve iade edilmek zorunda kalınmayan ürün.

uzak mesafe ilişkisi

Uzaktayken kusurlar ve uyumsuzluklar görmezden gelinir. Buluşma anının hayali her zaman buluşurkenki zamanla uyuşmayabilir. Ama uzaktan mesafe ilişkisini sürdüren, evlilikle tamamlayanlar da var ne de olsa mesafeler ekran kadar, hisler ise sınırsız..

43 yaşında erkek 23 yaşında kız ilişkisi

Öncelikle kadınların yaş aldıkça değerini kaybettiği görüşü erkeklerin ise yaş aldıkça daha çok güç kazandığı bir toplumda yaşıyoruz. Kadına ve erkeğe biçilen dengesiz güzellik algıları devam ettikçe bu kadar yaş farkı olması normal. Elbette genç kadınların kendilerinden yaşça büyük erkek partner seçme sebepleri vardır bu çiftlerin ilişki dinamiğine baktığımızda birbirine uzak yaşlarda olan çiftlerin birbirini anlamakta zorluk yaşadığını gördüm. insan yaşamadığı dönemin olgunluğunu kavramakta zorlanabilir. Karşı taraf tecrübesiyle her zaman yardımcı ve rehber olmayabilir bazen tecrübesi egoya dönüşebilir ve partnerine karşı kendini üstün görebilir.
© copyright 2005 - 2026