bugün
- kiraz cicegi kolonyasi17
- askerde günde iki kere duş alan erkek7
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- ctrlx10
- sözlük yazarlarının tatlıları4
- domalan kız6
- kendi kendini bıçaklayan adam7
- kuran da namazın olmaması21
- bik bik'in mutfağına konuk olmak9
- bizi ne zaman sevecekler5
- aldatırken kocasıyla telefonda konuşan kadın3
- hoşlanılan kızın sizi ayaklarıyla tokatlaması7
- seni öldürmeyen şey seni güçlendirir8
- saraca finch house24
- mehdinin bir anda gelecek olması3
- kırım kongo kanamalı ateşi4
- cevabı bilinmeyen sorular6
- bir yazarı ensesinden tutup blowjob yaptırmak4
- mason greenwood4
- en tehlikeli kadın tipi7
- iş arkadaşlığı9
- sevgiliyi 10 seneden beri görmemek8
- 31 yaşında bakire olan kız9
- bonnie tyler4
- velvet31
- nerede o eski sözlük2
- 23 mayıs 2027 amedspor fenerbahçe maçı3
- ehli sünnet hocalar11
- ekrem imamoğlu14
- türk kadınlarındaki temizlik hastalığı5
- şeyhleri sallandırmak3
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı13
- kalça ellemek6
- arkadaşın karısının at gibi olması7
- bugün fransa fas maçı saat 23 te trt 1 de2
- temeşvarlı osman2
- yeditepe de kutsal metinden rahatsız olunması4
- sabah gözünü kahve sigarayla açanlar13
- hiç kimsenin hiçbir şeyi olmamak6
- sözlük yazarları akıllı olsun5
- atatürk'ün abartılmış bir lider olması11
- şişman ronaldo2
- aslan burcu kadını ile baş etme yöntemleri3
- mehdiyetin yaklaşıyor olması4
- akplilerin osmanlıyı yanlış yorumlaması2
- istanbul da ev kiraları4
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen12
- huzur islamda9
- yaşlılık kaç yaşında başlıyor sorunsalı2
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler12
entry'ler (21)
Gördüğüm yerde parçalarım bunun gibilere hiç acımam. Kendi kendine yaşamaya çalışan zavallıcıklara bu eziyet niye!?
Keşke daha ucuz olsa da daha çok okusak okuyabilsek diyen insandır.
Su koyayım diyorum lakin su ile yapılacak gereksiz şakalar aklıma geldikçe cayıyorum. Onun yerine Ülkü düşünuyorum inşallah.
Kimisi yüzünde beğenmediği ya da beğenilmeyen yeri yerleri gizlemek kapatmak vs için yapar. Kimisi var olanı göze göze sokmak için yapar. illa bi tarafı kötü olacak değil ya.
bazılarımızda kronikleşen durum. çok düşünmeden yaşasak sanki hiç olmayacakmış olan his.
Evlenince mutlu olan var mıdır ya hu ? Tamam belki bir iki yıl ama sonra sorumluluk sorumluluk...
Hayatın her anı biraz öyle fakat evlilik çok başka benim fikrimce. Bir bireyin sorumluluğunu bırakıp iki hatta belki üç dört sorumluluk.
Temel ihtiyaçlar, iyi bir yaşam için mutlaka lazım olanlar( eğitim vb.) , lüks ihtiyaçlar ( mesela çocuğuna 2 milyarlık bir cep telefonu almazsan olmaz bu devirde) derken ne huzur kalır ne mutluluk olan aklında faturalarla uçar gider bence.
Böyle stresle dolu ve tüketime dayalı bir hayatta tek kişiyken bile mutlu olmak oldukça zor geliyorken evlenince mutlu olacağıma inanmakta biraz komik oluyor .
Hayatın her anı biraz öyle fakat evlilik çok başka benim fikrimce. Bir bireyin sorumluluğunu bırakıp iki hatta belki üç dört sorumluluk.
Temel ihtiyaçlar, iyi bir yaşam için mutlaka lazım olanlar( eğitim vb.) , lüks ihtiyaçlar ( mesela çocuğuna 2 milyarlık bir cep telefonu almazsan olmaz bu devirde) derken ne huzur kalır ne mutluluk olan aklında faturalarla uçar gider bence.
Böyle stresle dolu ve tüketime dayalı bir hayatta tek kişiyken bile mutlu olmak oldukça zor geliyorken evlenince mutlu olacağıma inanmakta biraz komik oluyor .
bazı insanlar bir yerlere gelebilmek için ya da istediğin bazı şeylerin olabilmesi için emek harcamak gerektiğini bilmiyorlar sanırım. Armut piş ağzıma düş hep. tamam bu durum herkeste biraz vardır da kardeşim sen bunu yaşam tarzı haline getirmişsin farkında mısın ? hayır bide sanki ben mecburmuşum gibi sana bişiler yapmaya ya da yardım etmeye ? ayy çıldırdım öldürüvericem şimdi o bazı insanları .
Lahmacun döneri ikiye katlar çiğ çiğ yer .
Maşallah bilmediğim halt yok seninde dedirten insandır.
Satacak yer mi kalmadı ? Anıtkabir zaten çok gelir getiren bir yer değil ki satmak sadece tepki getirir.
ilk başlarda işi vardır yo dedikten sonra bakıyosun adam sana bir aydır geç mesaj atıyor. Sonrasında birkaç gün niye geç mesaj atıyoruz ulan bu diye kendi kendini yedikten sonra bünye normalleşme sürecinde geçiyor. Umursamamayı başarabilirsen pek dokunmuyor.
Zeki kadın kendinden zekisini bulursa bi ilişki başlama ihtimali var ama ben buna teslim olmak ya da elde edilmek demem. Ki genelde pek kendimizi beğenmiş olup hiç kimseyi kendimize kıyaslayacak kıvamda görmediğimizden ya evde kalıyoruz ya da...
Hayatta hep Önce kendini düşün sonra diğerlerini.
Kesinlikle bu kişi kardeşim oluyor. Ben böyle bi özgüven görmedim arkadaş bi kere şahit oldum kavga gibi bi seyine onda da dayak yiyecek bu salak diye dayanamadım araya girip tatlıya bağladım olayı.
Normalde hiç iz bırakmama hatta asitle yakma taraftarıyım ama illa bi iz bırakacaksak kahve çekirdeği çizerdim. :-)
Ya ne olacaktı asıl olay geri istemek zorunda bırakılmak.
Ay canım hiç öpmiyim ben yeni çay içtim eğitimsizliğim bulaşır .
üniversiteyi bitirip hala ilkokul seviyesinde olan i n s a n l a r d a var mesela lise üniversite ilkokul diye ayıracaksak buda şöyle bi köşede dursun madem.
Hayır önemli olan mutluluk değilmiş gibi sanki evine bakıyorsa seni de seviyorsa kafanda az buçuk uyuşuyorsa boşver be kanka daha ne ama yook eli yüzü düzgün olsun yok efendime on evi üç maaşı olsun vsvs iki üniversite bitirsindi....
Hayır önemli olan mutluluk değilmiş gibi sanki evine bakıyorsa seni de seviyorsa kafanda az buçuk uyuşuyorsa boşver be kanka daha ne ama yook eli yüzü düzgün olsun yok efendime on evi üç maaşı olsun vsvs iki üniversite bitirsindi....
Alırım bir dal Bruce Lee. Dövmek te var dövülmekte tabisi
True blood istedi gönül ama gittim Şevkat tepede figüran olduk. :-)