bugün
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin10
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- gece yarısı çalan telefon7
- ayı saldırınca yapılması gerekenler12
- uysaljakoben21
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- geceye bir söz bırak3
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- gammaz olmuşum13
- kadınların zeka seviyesi2
- aquila bicipite8
- eski dizileri izlemek3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak2
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- reha muhtar25
- minyon kadın siniri5
- kel erkek3
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- kemal kılıçdaroğlu35
- death2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bizim delilere bakayım4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gecenin şarkısı4
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- gençler iş beğenmiyor3
- ses yakışıklılığı2
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- pazarda su satmak2
- semum3
- gazlamak2
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
entry'ler (56)
Oyun baya değişti.Bence en saçması maden arabası,voleybol,kuşatma gibi modların kaldırılması gerçekten ben bunları çokta sevmesemde canım sıkıldığımda giriyordum,bu modlar geri gelse baya iyi olur.Baya saçma karakter var artık eskisi kadar heyecan yok ama genede brawl talk izliyoz ne yapalım yani.Şu aralar güzel kostümler ve event gelsede sarmıyor.Ve düşüşe geçti oyun.Taş fiyatları ise baya pahalı bence yüzde 30 indirim yapsalar baya iyi olurdu bizim acimizdanda.
Din yorumcusu bkz:sahabe gibi bir adam sanki
bizim komşu çocuğu alıyordu kimya dan.Kimyası berbattı sınavlardan 45 ve 50 arası alıyordu.Dersi geçmek için çaba gösterdi sözlüleri 90 90 95 ti.Tabi bütün ödevleri ve defter eksiklerini falan kapattı bu duruma geldi.Sonra hoca da şaşkın aferim falan dedi sınavın dusuk olsada bi azim var şu aralar sende diyip tüm sınıfın önünde tebrik etti.Ve en yüksek not 50 ydi o da o komşu çocuguydu.
Amma belakin çok kolay bir sınavdı.
Orta okul en tuhaf anım:Ortaokul son senem tam hatırlamıyom 40 tan fazla denemeye girdiğimiz bir yıldı,hele son 2 ay herkeste bunalım eskisi kadar azim ve çaba yoktu.Sınıfım zaten yarı yarıya çalışan en fazla 10 kişi vardı çalışmayanlarda 10 kişiydi.Baktık boyle olmaz netler de hala yükseliş yok baktık dedik napçaz ne etçez düşüncesinde beynimizde soru işaretleri vardı.Hocalarla görüştüm son 2 ay yapamadığım sorular falan baya vardı,sonra baktım matematik ten 4 netim artmış türkçeden de 5 netim arttmıştı çok mutluydum ve pes etmeden çalıştım.Son 2 ay telefona bile bakamadan lgs den 430 alıp yüzde 50 bursla bir anadolu lisesi kazandım.Ha bu arada matematik netim 8 ten 13olmuştu,türkçe netimde 9 netten 13 olmuştu.Zaten ara derslerim hepsinde çok iyi olduğumdan nerdeyse fulluyordum.Fen dersim hayatım boyunca en iyi dersim olduğundan 15net ve 18 net arası değişiyordu.Sözelci değildim ve birşeyleri değiştirerek sayısalcı oldum.Ailem benden son 2 ay senden olmaz çok kötü bi liseye gidersin demişlerdi ve onların dediği gibi olmadı.Sonra benle gurur duydular tabiki iyi bir anadolu lisesindeydim ve yüzde 50 bursum vardı,akrabalarımla konuştular onlar da şaşırdı ilk başta sonra mutlu olup 1 ay boyunca bu konuyu konuştular.
Biz lise 3 ken bi gün fizik dersindeydik,ama sınıfta bi sessizlik vardı herkes birbirine bakıyo kimse konuşamıyo falan hoca ders anlatıyo du o sırada.Anlmayan var mı dedi sonra herkes ayağa kalktı ben anlamadım dedi,sonra hoca sinirlenip az kalsın kapı kırılıyodu müdürü çağırmış meğer sonra sınıfça tutanak yedik ve herkes böyle hayatın taa dedi sonra herkes gülmeye başladı o sırada sınıfta ki kızın su matarası yere düştü sınıfın çeyreği ıslandı sonra hademe paspas la bizi dövdü.
Genellikle yaramaz ve kendi halinde takılan bir türdür.Korkulur mu bence korkulabilir.Bazılarının arkadaş çevresi geniş olup,okulda genellikle illaki adı çıkmış olma ihtimali de vardır bi nebze.Çoğunlukla converse giyiyodur.
Babet gibi komik duruyor.Dışardan ilgi çekiyor nedense fazla.Bence kötü.Yani ucuz ama yok yani bezden bir ayakkabı için değmez bence.Ki bu ayakkabıyı ben en sevdiğim ayakkabı diyeni de hiç görmedim.Geçen sene popülerleşti sonra unutuldu gibi oldu,sonra yerini tekrardan conversler ele geçirdi ve şuan baya popüler converse.
Giyen yakışıklı erkektir çoğunlukta.
ikiside kötü.Popüler ve saçma duruyor.
Her okulda veya her ortamda popülerleşti.Kız erkek demeden sokakta,mahallede,bakkalda,cadde de herkes bu ayakkabıyı giyiyor.Popüler diye herkes giyip daha da popülerleştirip,bunu küçük çocuklara kadar 7 den 70 e bildiğiniz yayıyor.Ama bu yayma şeyi nike ve adidasın 10 katı kadar yayma hızı vardır.Artık dayılarda bile yavaş yavaş görüyorum.Bu ayakkabıyı bir tek ben giymedim nedenini de hala bilmiyorum.Giymemi önerirmisiniz bilmiyorum tartışılabilir bir konudur kesinlikle.
Fosforlu kullanan erkek zengin ve ailesi şımarık bir ailedir.Ama kızlar da ise kullanmayanı dövüyorlar bütün kızlar bloger soktumun şeyi olmuşlar lakin zaten fosforlu kalem koleksiyonu bile vardır bu delilerin.Bence devri bitsin ne gerek vardı buna.
Kızların çoğu fosfor pelinsu ve hobi olarak alışmışlardır ders çalışmaya.Bir sınavı bile 95 altında gelirse evde alametler kopar evde kaos ortamı oluşur.Genellikle disiplinli anne babalar büyütür.Ekran süreleri hakkında bişey den bahsediyim,bunların tuşlu telefonu bile yoktur o derece yani.Erkeklerin çoğu goygoy için umursamayan lgs umrunda olmayanlardan oluşan,ama bazı zekilerin bulunduğu garip bir şeydir.
Şöyle diyim.Yabancı uyruk biri sınava girdi 400 puan aldı varsayalım televizyonda bu çocuğu 500 puan alan zekiler gibi ekrana yansıtıp insanları kandırıp,çocuklarına bu suriyeli velet bile 500 aldı sen hala 420 de kal diye zorbalıyorlardır illa.
Bizzat bu insanlar giydiyi ayakkabıyı saklamak için veya rahat,şık olduğunu düşünür.Günümüzde son 4 yıl popülerleşti baya.Nedenini bende bilmiyorum lakin dar pantalon giyenler şu an mahalle abisi veya kekosu olarak bu muamele görülüyor.Ama bence şu anki kitle dar pantalon sevmediği için bu şekilde yaklaşıyor.Bol pantalon giyenler bacakları uzun ve incedir ama kilolularda giyiyordur illa ki.
Genellikle uzun boylu ve lose 3 veya 4 öğrencisidir.Bazıları sigarı içiyo kimisi içmiyor.Kitlesi sakkalı liseli gençlerden oluşuyor.Ama yüzde 10 luk dilimde 20 li yaşlardan da insanlar bulunmakta.Kitlesi çoğu yakışıklı ve sakin insanlardır.
Bi ara babanem gitçekti lakin kadını durdurup hayır diye ısrar ettiler.Yürüyerek bile giderim havasındaydı kadın.Sonra sorguya çektiler ve bu kadar.
Kaliteli olup baya ucuzdur.En fazla 1yıl giyersiniz.Tabii temizlik vesaire ucu ucuna 1 yıl.Hunharca giyersen 5 ay olur.Giyenlerin yüzde 40 ı fakir olduğundan ve ucuz diye alıyor.Kötü değil ama daha iyileri var tabiiki.Bu fiyata göre baya iyi.
Bi dönem bu kişiler baya vardı.Sonru unutldu ve şuan olanlarda hüzünlü bir hayat yaşıyor.
Örneğin hayatınızda hep adidas giydiniz varsayalım.Babanız ikna etti o da aldı converse diyelim siz artık değişim yolcularısınız demektir,düşünce ve yorum biçiminiz dshil hayat çok değişecek ve siz bunu bilmiyorsunuz.Kısaca converse 1 den fazla varsa sizde ayvayı yemişsiniz lakin siz bilmiyorunuz...
