bugün
H
hayati545 yıl önce
trodon
kanuni trodon modeli scooter tarzı motorsiklet, ilk aldığımda otomatik viteste sıkıntı oldu o şekilde 70km yol gidip servise yaptırdım, demirköy(kırklareli)-istanbul-demirköy arası yaklaşık 2x200km 0 sıkıntı ile ulaştırdı sayesinde çok yer gezdim 110… devamını gör
H
hayati545 yıl önce
whatsapp alternatifleri
(bkz: signal/#44310902)
H
hayati545 yıl önce
whatsapp alternatifleri
(bkz: signal/#44310902)
H
hayati545 yıl önce
cem uzan
amerika'yı bile dolandırabilmiş şahıs.
H
hayati545 yıl önce
döner
(bkz:yemek yemek) (bkz:sözlüğü yemek) (bkz:yazarları yemek) doymayıp üstüne moderatörden ayar yemek.
H
hayati545 yıl önce
vodafone ekrana gelen ani bildirimler
Para tuzağı olan bildirimlerdir. Anlam veremiyorum. Adamın eli yanlışlıkla tamam a gidince, istemediğin birşeyi alıyorsun. Tuzak değil de nedir bu.
H
hayati545 yıl önce
köprü ücretine gizlice zam yapılması
köprülerde her iki yönde de geçişten ücret alınmaya başlanmış, bu gizli yapılmış, % 100 zam demek bu, devlet duyuru yapmadan gizli zam yapmış. https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/koprulere-gizlice-yuzde-100-zam-1788353
H
hayati547 yıl önce
ulu orta sakso çeken kadın
Hukuklandınız...
H
hayati547 yıl önce
kümede kal fener
soruşturmalar sonucu şike iddaaları ispatlanırsa fener küme düşürülme, puan düşürme gibi cezalara maruz kalacaktır. galatasaray taraftarı olarak ezeeli rakıbimizin küme düşmemesi isteğimizi anlatan cümledir. kümede kal fener...
H
hayati5412 yıl önce
anna lesko
1979 doğumlu moldovya asıllı romanyalı şarkıcı, göğüslerini gere gere şarkıcı olmuş hatta o kadar germiştirki baya büyümüşür! Anna lesko ve Pavel Stratandan geliyor : (img:#518060) (vid:#97970)
H
hayati5413 yıl önce
melike ipek yalova
`muhteşem yüzyıl`'da muhteşem memeleri ile arz-ı endam etmektedir. (bkz:yerim)
H
hayati5413 yıl önce
turkcell in neşet ertaş üzerinden prim amacı
neşet ertaş'ın ölümünü bile prim kaynağı olarak bilip para kazanma çabasıdır. yazık. https://twitter.com/TWITERGAZETESI/status/250649692541689856
H
hayati5414 yıl önce
imamın kışlaya girmesi
yalan haber. ulan haber yapıyorsunuz bir araştırın bir Güney Doğu'da askerlik yapmış şehit törenine katılmış kisilere bir sorun bakalım imam varmiymis yokmuymus ? bir de ilk kez diyor haberde. komik. bu tür haberlerin kasıtlı yapıldığını dusunmektey… devamını gör
H
hayati5414 yıl önce
pepsi
coca cola ile kola pazarının önde gelen iki markasından. coca colaya göre tatlı, daha az asitli. tadı coca cola'dan kötü.
H
hayati5414 yıl önce
pepsi
coca cola ile kola pazarının önde gelen iki markasından. coca colaya göre tatlı, daha az asitli. tadı coca cola'dan kötü.
H
hayati5414 yıl önce
pepsi
H
hayati5414 yıl önce
mazot 1 ytl olacak
tam olarak; "mazot 1 ytl. olacak" `10 kasım 2006 denizlispor fenerbahçe maçı` esnasında lig tv'nin ekranın yarısından fazlasını kaplayan reklamlamlarından birinde geçen iddialı laf. evet tahmin ettiğiniz gibi bir `genç parti ` reklamından bahse… devamını gör
H
hayati5415 yıl önce
elizabeth taylor ün ölümü
bugün itibariyle ölmüştür , holywood yastaymış. (img:#123022) (img:#162112)
H
hayati5415 yıl önce
şebnem öz
şu aralar kral fm de dj lik yapmaktadır kendileri. --`spoiler`-- 2008 Kasım ayından beri Türkiye nin en çok dinlenen radyosu Kral FM de 19:00 - 21:00 saatleri arasında Şebnemle Mecburi İstikamette yol alıyorum.. --`spoiler`-- (img:#125984) (bkz… devamını gör
H
hayati5415 yıl önce
anadolu kartalları
Türk hava filosunun ismi ve filonun simgesi `anadolu kartalı`dır. Anadolu kartallarından binbaşı aydının fotoğrafı - Selam Verirken ; (img:#123218) film hakkında : öyle söylendiği gibi amerikan top gun özentisi film değildir, baya güzel çekilmiş o… devamını gör
H
hayati5415 yıl önce
elizabeth taylor ün ölümü
bugün itibariyle ölmüştür , holywood yastaymış. (img:#123022) (img:#162112)
H
hayati5415 yıl önce
atatürk ün akrabalarının sır gibi saklanması
köklü osmanlı tarihinde yedi ceddini bilmediğimiz bir lider yoktur. herkesin dedesi, atası vs bellidir. lakin gelin görün ki liderimiz dediğimiz, tarih hiç onun yönünden çarpıtılmadı dediğimiz, en düzgün adam dediğimiz atatürk' ün akrabalarını atalar… devamını gör
H
hayati5415 yıl önce
vodafone ve 666
bu kadar tesadüf bir arada olmaz diyorum.vodafone logosuna dikkatlice bakınca 666 rakamı çıkıyor beyler çok ilginç.acaba türksell'in celocanında ne var çok merak ediyorum. buyrun video : (vid:#13424)
H
hayati5415 yıl önce
sakarya nehrinin yükselmesi
kelebekleri ile meşhur `sakarya köprüsü ` ve nehrinin bu gün itibariyle yükseldi yok hani japonları izleyipte korkuyoruz acaba burda bir `tsunami` ~mesela yani~ olurmu nehir taşarmı, taşarmı taşar önlem almak lazım şuana kadar bir yetkili görmedim de… devamını gör
© copyright 2005 - 2026