bugün
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları23
- bir erkeğe iltifat etmek7
- sözlükteki kaliteli yazarlar5
- antipanik sizce biraz antipatik mi8
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi12
- şeftali5
- sözlüğün reisi kim anketi19
- asgari ücretle kaç litre akaryakıt alınıyor5
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması12
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- doğru karpuz seçemeyen erkek10
- g i l d e d l i l y15
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı13
- sözlükteki her kızı öven tipler11
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- sözlük erkeğini annesine şikayet etmek3
- borsa3
- şeytanın bile israil'e karşı olması4
- nasuh mahruki9
- sözlükteki fetocular6
- hikayenin devamını getir8
- islamda namaz yoktur31
- ilk buluşmaya başka bir ilk buluşmadan gelen kız2
- sözlüğün reisi kim14
- yazarların akşama dair planları5
- yılan dövmeli insanların garip olması5
- sosis2
- amanda seyfried2
- tas kafa traşlı hırt sorunu5
- bir insanı tanımanın en iyi yolu7
- erzurum hdp mitingi6
- erkek adamın külahtan dondurma yemesi4
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz36
- antipanik11
- hakkari mhp mitingi5
- arkadaşlar9
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz22
- kalp mi daha duygusal mide mi6
- tas kafalı hırtlar için el salvador çözümü4
- sözlük yazarlarının normal kombinleri16
- sevilen kıza cv yollamak3
- oksizoron tarafından terkedilenler5
- mazot3
- ben kin tutmam insanı3
- ekonomi5
- üzümde aroma arıyorum4
- günaydın küçük ipneler9
- istiklal mahkemeleri her 10 yılda bir kurulmalı4
- emret komutanım izlemiş efsane nesil3
- soğuk algınlığına iyi gelen şeyler2
entry'ler (197)
5 ay önceydi, aşk olduğunu düşünüyorum.
çok severdim. çünkü arkadaşlarım ve sevgilim için ölme gibi özelliklerim var.
birden gelen kendini sorgulama isteği.biraz ağlayıp günü kaparsın.
iyikilerimin en büyüğüsün.
Arkadaşlıgi bitirmek icin ne guzel bir sebeptir.
sıla-yara bende.
hatta laf lafı açmakla kalmaz,tartışma bile çıkar.o derece hararetli bi konuşmadir bu.
cok eglenirim bu durumdan,artik kendimi çok sevdiğimden mi yoksa delirdigimden mi bilemem.ikinci şık daha kuvvetli.
cok eglenirim bu durumdan,artik kendimi çok sevdiğimden mi yoksa delirdigimden mi bilemem.ikinci şık daha kuvvetli.
leyla,sude,eylül,ezgi.
marmara fransızca kamuda olan yesillendirebilir.
08 almıştım matematikten.kağıdıma bakmak istemiştim ve hocaya yalvararak 12 yapmıştım.çünkü 12 baya yuksek not.
6.sezonu bitmis olan dizidir.6.sezondan biraz kişiler üzerinden gidersem;
6.sezonda bir carl ruzgari vardi.cok iyi bir giris yaptı son bölümlere dogru duruldu.girdigi her karakter üstüne tam oturuyor bu çocuğun oyle bir özelligi var.duygusallikta yakisti hipster ayaklarida.
ian a gelirsek buz kestim resmen bu sezonda.bi soguk geldi bi yapmacık geldi.yeni sevgilisi zaten ölümün diğer adiydi.ne itici ne kasinti bir cocuk.ondan uzaklas hemen yeni sezonda mickeyle gormek istiyorum seni.
debbienin annelik krizlerinden de gina geldi.yeter be kizim.zaten cekilmiyodun zirve yaptın.
lip tek kelimeyle efsaneydi bu sezon, hep oldugu gibi..
fiona ne bu çektiğin?kiz kime guvense yuz ustu birakildi.sean den hic beklemezdim.yeni sezonda birine bagli kalmayan bir fiona gorucez gibi geliyor.
frankin de ustune cok gelindi sanki adam gercekleri cikardi ben bi helal olsun dedim.cocuklari icin biraz daha sorumluluk aldi bence bu sezon.
kev v svetlana bayildim size!!efsane üçlü oldular yeni bölümlerde cok gorcegimizden eminim.
ve son onlarak da liam a değinmeden gecemicem.sen ne tatli bi cocuksun ya dove dove seveceksin bu çocuğu.
6.sezonda bir carl ruzgari vardi.cok iyi bir giris yaptı son bölümlere dogru duruldu.girdigi her karakter üstüne tam oturuyor bu çocuğun oyle bir özelligi var.duygusallikta yakisti hipster ayaklarida.
ian a gelirsek buz kestim resmen bu sezonda.bi soguk geldi bi yapmacık geldi.yeni sevgilisi zaten ölümün diğer adiydi.ne itici ne kasinti bir cocuk.ondan uzaklas hemen yeni sezonda mickeyle gormek istiyorum seni.
debbienin annelik krizlerinden de gina geldi.yeter be kizim.zaten cekilmiyodun zirve yaptın.
lip tek kelimeyle efsaneydi bu sezon, hep oldugu gibi..
fiona ne bu çektiğin?kiz kime guvense yuz ustu birakildi.sean den hic beklemezdim.yeni sezonda birine bagli kalmayan bir fiona gorucez gibi geliyor.
frankin de ustune cok gelindi sanki adam gercekleri cikardi ben bi helal olsun dedim.cocuklari icin biraz daha sorumluluk aldi bence bu sezon.
kev v svetlana bayildim size!!efsane üçlü oldular yeni bölümlerde cok gorcegimizden eminim.
ve son onlarak da liam a değinmeden gecemicem.sen ne tatli bi cocuksun ya dove dove seveceksin bu çocuğu.
black mirror da rahatlıkla listeye girer.
sevilmeden de yasanilabilir, buna kim yasamak der orasini bilemem.
insanı fena derecede saran gece demeden okuyup bitirdigim kitap.
oncelikle kitap bana polisiye gibi gelmedi.ilk 200 sayfa da cinayetler vs ilgili hicbir sey yok.gunluk yasamdan konusmalar beyoglu tarihi gibi seylerdi.bu sıktı mı hayır tabiki ahmet ümit bunu cok guzel basarmış.sonunu hicbir sekilde tahmin edemiyorsunuz bunu söyliyeyim.edemezsiniz de cunku kitapta tuyo bile yok bununla ilgili.son 15 sayfaya gelince oyle bi kaptiriyosunuz ki okumaya 'vay be' diyosunuz her seyin cevabini da aliyorsunuz.
azcik spoiler katilinde katya oldugunu dusunuyordum cunku cinayet arastirmalarina katilmamasi rus olmasi vs sebepler.
okuyun pisman olmazsiniz.
oncelikle kitap bana polisiye gibi gelmedi.ilk 200 sayfa da cinayetler vs ilgili hicbir sey yok.gunluk yasamdan konusmalar beyoglu tarihi gibi seylerdi.bu sıktı mı hayır tabiki ahmet ümit bunu cok guzel basarmış.sonunu hicbir sekilde tahmin edemiyorsunuz bunu söyliyeyim.edemezsiniz de cunku kitapta tuyo bile yok bununla ilgili.son 15 sayfaya gelince oyle bi kaptiriyosunuz ki okumaya 'vay be' diyosunuz her seyin cevabini da aliyorsunuz.
azcik spoiler katilinde katya oldugunu dusunuyordum cunku cinayet arastirmalarina katilmamasi rus olmasi vs sebepler.
okuyun pisman olmazsiniz.
onur akın-geceyi sana yazdım.
gülmeyi bilmemeleri.
artık platoniklikten çıkar beni allahım.böyle aşk var hani karşılıklı, iki kişi, tek kişi olmayan.
psikopatlaştım iyice.favladığı kişinin bile tüm sosyal hesaplarına bakmaya başladım.ve bu durum hiç hoş değil.bilmiyorum anlatabildim mi?
psikopatlaştım iyice.favladığı kişinin bile tüm sosyal hesaplarına bakmaya başladım.ve bu durum hiç hoş değil.bilmiyorum anlatabildim mi?
söyleyecek çok şey yok ama bu hallerim beni çok üzüyor sözlük.
kesinlikle 'koca istiyom gel beni al, al beni lan allll'dır.
ara verelim..
film miyiz olm biz?ne arası veriyosun?mısır mı alcaksın, çişe mi gitceksin?
film miyiz olm biz?ne arası veriyosun?mısır mı alcaksın, çişe mi gitceksin?