bugün
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz16
- bana gel film izleriz diyen erkek14
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması14
- mamut avlayıp ev geçindiren efsanevi nesil3
- arkadaşlar nasılsınız9
- sözlük yazarlarına bir şey söyle7
- kavalali mehmet ali pasa3
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi18
- sözlük yazarlarının 1999 yılından beklentileri5
- bir erkeğe en çok yakışan şey4
- ders çalışmanın bazen iyi hissettirmesi2
- arkadaşlar önce soğan mı kavrulur yoksa biber mi4
- kendine bir soru sor5
- mekke anlaşması11
- cansever18
- gratisin içini merak etmek4
- insan sevmemek6
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları15
- yeni parti pkk için imza atarsa nah oy alır3
- sözlüğün kırbacı5
- sokakta kavga teknikleri2
- açlık krizi nasıl bastırılır8
- recep tayyip erdoğan3
- sigaranın yanına çay kahve dışında alternatifler3
- simko317
- pkklı anaları3
- kafamın içindeki sesler5
- merfulu2
- tavuk pilav4
- kitabını sikerim2
- küçük bir ilçede yaşamak2
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- gece yolda yürürken çöpten fırlayan adam2
- kendini atatürk ten akıllı sanan ergen türkçü7
- hewal ebo9
- sarapci koala7
- futbol24
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- nick vermeden bir yazara seslen3
- muzlu süt içen erkeğin namusu3
- günlük tutan erkek13
- victor osimhen9
- ümit özdağ6
- behzat ç şule2
- bazı boklar yenildi2
- kek yiyen erkek3
- en sevdiği şehir istanbul olan insan3
- tai lung16
- seküler milliyetçliğin en büyük tehlike olması5
- samsunspor4
entry'ler (99)
Bu gun yasanan olaylara inanan kadar inanmayanda var. 200 e yakın kisinin sehit oldugu, binlerce askerin tutuklandıgı haberini aldık. Genel kurmay "baskanlıgı"ndan bahsədiyoruz, bagımsız bir kurum ve bu darbə teşebbüsüne karışmış üst düzey yöneticiler. Hala akp yaptı diyenler var, dışarıdan müdahale oldugu apaçık ortada olan meseledir.
Konusmak muhabbetin dibine vurmak icin grup kuralim herkes davetli olsun .
Büyürken yaninda olan insanlar neyse çocukta o dur. Etrafındaki insanlardan etkilenir ve öyle davranir.
Promosyon kodu ile buyutuluyorsa begenilecek menüdür.
Şu an içinde bulundugum durumdur. Yds ye girmek istiyorum ama devletin verdigi krediyle geçinir olduk. aile desen verecek durumu yok. Allah zenginken fakirlikle sınamasın, zordur evet.
Vajina mertligi bozar.
kedini feda etmektir.
Sınıfın yarısını yoklamada çok sıkmam diyip, son hafta sınıfa kimse gelmedi diye sinirlenip imza atmayan herkesi bırakabilen hocadır. Küfürlerin en azametlisinden etmek gerekir zira hocadır bir bildigi vardır, biz cahil insanlarız.
Evlenme hayali kurdugum kızla ilk baş başa kalmamızda üzerime atlaması (bkz: kaşar)
malafat-ı şakşakiye.
yeni bir nick alma zamanı gelmiştir, ifşa olunulmuş ve mimlenmişsindir, daha fazla bu hesabı kullanıcagına 0 tertemiz sayfa açarsın ama sen hala aynı sensindir. bir şeyin farkına varmalı ve oldugun gibi görünülmeli. bunu başaramazsan zaten bi cacık olamazsın
yolda giden bir kızla konuşmak istiyorsun, kız hoşuna gitmiş böyle bir kızı daha göremezsin. kız o kadar havadar duruyor ki reddetme ihtimali fazla görünüyor, tersleyebilir, uf sgitir git be slq .s .s de diyebilir ama şansınıda denemek istiyorsun burda şu devreye giriyor
Özgüvenin eksikse, kem küm edersin zaten kız siktirolup gitmiştir. kendini saf degil zannedersin kabul etmezdi dersin ama iş işten geçmiştir.
kendini toplayıp gidip dersen 2-3 güzel cümleyle sevgilisi yoksa tav edebilirsin bu kadar basit.
Özgüvenin eksikse, kem küm edersin zaten kız siktirolup gitmiştir. kendini saf degil zannedersin kabul etmezdi dersin ama iş işten geçmiştir.
kendini toplayıp gidip dersen 2-3 güzel cümleyle sevgilisi yoksa tav edebilirsin bu kadar basit.
zombilerin hala çürümemiş olması, bi sahnede suyla etleri eriyordu, hiç mi yagmur yagıp, fırtına kopmuyor dışarda.. bi ton bombok mantık hataları, ama izlemesi zevkli lan
necmettin, hayrettin, hüsamettin, -ettin le biten isimler.
masa tenisi tupunu sektirerek kupa bardagıma girdirebiliyorum.
sağ tarafa yapılır çünkü yaparken sagdadır (bkz: organlarımı bağışlarım ama özür dilerse)
mümkünse fazla iplenmemelidir. Aksi durumda daha fazla üzerine düşebilir. gibi 'kan görüyorum hocam vahşet görüyorum'
üstünde düşündüm ve uç derece yapabildigim bişey olmadıgının farkına vardım (bkz: daha iyisini yapan elbet vardır)
daha kötüsüde vardır. (bkz: göte giren şemsiye)