bugün
- sırrı süreyya önder19
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi6
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- dün gece ne oldu9
- silver ile evlenecek erkek53
- insan olmaya çeyrek kala8
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- true'nun çaylak olması5
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- ayak fantezisi3
- müstehcen resim atmak3
- iki tas çorba5
- araba sileceği5
- yazarlar şuan ne yapıyor3
- popeyes6
- sözlükteki linç kültürü6
- ismet gürbüz gürbüz mü sorunsalı3
- sarapci koala59
- gocu35
- gece banyo yapıp balkona çıkmak3
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- abdullah öcalan orospu çocuğudur3
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- çomar sahiplenme3
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- sözlükteki bayan azlığı6
- saadetler dilemek4
- kürt hareketi2
- osmanlı haremi3
- mum ışığı altında televizyon seyretmek2
- torpille işe giren insan2
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz4
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması6
- sözlük sapığı kim5
- arkadaşlar fasfakirim ya5
- sorguluyorum2
- gammaz çetesi7
- simko312
- şarapçının mal varlığı5
- resmine 31 çektim de yattım5
- cincinnati cini2
- hristiyanlık3
- günün sözü26
- melekenin balıkları kavurması3
- çomarların ülkeye faydası2
- ellerim bos gonlum hos29
- deniz gül3
sevdiği entry'ler
olmayan erkektir. her erkek küfreder.
Açık oyu kızın verdiğini görünce yanaşmak için mesaj atan yavşak yılışık abazan yazardır. Canım ya çok tatlı.
Yaşım 33 mutlu bir evliliğim sıcak bir yuvam var ikinci çocuğumu iki hafta önce kucağıma aldım 5 gün kadar önce de dünyalar iyisi dedemi kaybettim. Hayat böyle işte bir başlangıçtan yeni bir başlangıca doğru ilerliyoruz gerisi bilinmez ilerisi tahmin edilemez.
Bu fani dünya da biraz daha fazla mala sahip olabilmek için mallık yapmanın anlamı yok. Biraz daha fazla para kazanmak için aileden çoluktan çocuktan vakit çalmanı bir de bunu onların rahatı için yapıyorum yalanına sığınmanın anlamı yok. Para dediğin mal mülk dediğin bir çocuk için değersizdir baba dediğin paha biçilemez. Akşam eve yorgun geldim diye eşinize ait olan çocuklarınıza ait olan zamanı yorgunum ben bahanesi ile onlardan çalamazsınız. Dedim ya mallığın anlamı yok gün gelirde yaş kemale erdiğinde tanımadığınız tanıyamadığınız çocuklarınız aynı evde yabancı olduğunuz bir eşiniz olsun istemiyorsanız sallayın gitsin bahaneleri sarılın ailenize. Giden yılların değerini gitmeden bilin keşkelerle doldurmayın hayatınızı.
Bu fani dünya da biraz daha fazla mala sahip olabilmek için mallık yapmanın anlamı yok. Biraz daha fazla para kazanmak için aileden çoluktan çocuktan vakit çalmanı bir de bunu onların rahatı için yapıyorum yalanına sığınmanın anlamı yok. Para dediğin mal mülk dediğin bir çocuk için değersizdir baba dediğin paha biçilemez. Akşam eve yorgun geldim diye eşinize ait olan çocuklarınıza ait olan zamanı yorgunum ben bahanesi ile onlardan çalamazsınız. Dedim ya mallığın anlamı yok gün gelirde yaş kemale erdiğinde tanımadığınız tanıyamadığınız çocuklarınız aynı evde yabancı olduğunuz bir eşiniz olsun istemiyorsanız sallayın gitsin bahaneleri sarılın ailenize. Giden yılların değerini gitmeden bilin keşkelerle doldurmayın hayatınızı.
eğer bir erkeğe bundan bahsediyorsa,
büyük ihtimalle o erkeği değil de başka bir erkeği seviyor olması muhtemel kızdır.
ama genelde de o erkek bunu kendi üstüne alınır ve,
"aha güldü vallahi verecek" şeklinde algılar.
büyük ihtimalle o erkeği değil de başka bir erkeği seviyor olması muhtemel kızdır.
ama genelde de o erkek bunu kendi üstüne alınır ve,
"aha güldü vallahi verecek" şeklinde algılar.