bugün
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi11
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı13
- sözlük yazarlarına hayvan muamelesi yapmak9
- sözlükteki kardeşlik ortamı7
- kedi kavgası arasında kalmak4
- hayvanlarla muhabbet etmek8
- kendine bir not bırak4
- ağzıyla içemeyen insan3
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı31
- çocuklara verilen farklı isimler9
- delileri sevmeli miyiz3
- bakırköy de otelde çıkan yangın4
- tai lung50
- emekli polisin ceza yazan polisi vurması5
- gününüz nasıl geçiyor2
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı2
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüsü3
- zorunlu eğitim11
- güne bir şarkı bırak4
- sözlükte en az sevdiğiniz yazar16
- başakşehir'in galatasaray'a hep yatması14
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- claudian clouds15
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gece gelen makarna yeme isteği10
- gabriel sara3
- türk kızları keko erkek mi seviyor12
- öğretmenlerin 3 aylık tatillerinin bitmesi7
- galatasaray12
- enayimiknatisii21
- büyü yapan sözlük yazarları10
- sarapci koala55
- kombin atıp erkek düşüren kız yazar7
- arkadaşlar neden böylesiniz8
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- cinlerin insanlarla ilişkiye girmesi9
- lezbiyenlik kul hakkına girmektir8
- salça yapan sözlük kızı10
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- eşşek gözlü sözlük yazarı6
- dünyayı kimler yönetiyor6
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri29
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği11
- arkadaşlar bir şey dicem7
- s'i l v'e r m'i s t29
- sözlükte cin var mı6
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
entry'ler (63)
sulale ismidir aynı zamanda.
zeki müren-mihrabım, bulamazsın, veda busesi, unutamam seni.
sömürmek,sömürmek, sömürmek
allah yolunu açık etsin,hayırlısı olsun,böyle demek daha kolay geliyor bana,beddua çift taraflıdır hem,birde herşeyde hayır vardır der,
erzincanın kemaliye ilçesindeki karanlık kanyon.
doktor babama soylerken duymuştum,idrar tutmak prostat yapar.
sayıları çok fazla olan zümrecik, sorun sağcı olması değil cahil olması,kafayı kadının, kızın orasıyla burasıyla giydikleriyle bozmuş zavallıcıklar,acıyorum ben bunlara iyi davranmak gerek.
ailesiyle yaşıyordur ve destak alıyordur üstüne fazla gideride yok olabilir.
eger ortalamanın üstündeyse çok severim.kendi coğrafyamdaki kadını neden sevmeyeyimki ,niyahetinde kadının hasıdır,fedakardır,anaçtır,yoktan var eder,sadıktır,sevecendir,aileye kavramına saygı duyar,çalışkandır,ama içinde çarpık duygular yaşıyorsa ve bölünmüş kişiliği varsa sevmiyorum arkadas,
zengin koca arayışları, kaynana, görümce, elti, aldatılma korkusu, erkekler, aile, baba,abi baskısı,aynı kıyafetini başkasının üstünde görme korkusu, her konuda pişti olma korkusu, kendini ifade edememe korkusu, mini etek, gece dışarı çıkamamak, daha güzeli, daha gençi,daha akıllı olanı, onda daha iyisi var bende neden yok kaygısı.
annesinden gördüğü muameleyle kendini padişah sanıp ama asıl dunyaya çıkınca bi bok olmadığını anladığında,devamlı hazımsızlık çekmesi,kadınlar,çalışma şartları,işsizlik,terör,askerlik,asosyal yaşam
hadi oradan ulen dedirten başlık,bunu soyleyen boş söylemiştir. turk kızını anaları tek başına yapmadı ya o zaman erkekleride çirkin ve hazımsız demek geliyor içimden,türk erkeğide pigme kadar boylu olmasaymış,altına bez bağlamış gibi çarpık bacaklı olmasaymış,yada karga burunlu olmasaymış da daha güzel kızlar ortaya çıksaymış ya, dunyanı en guzellleri turk kızı olmasada yuzleri ve vucut hatları muntazamdır.bir ırkın güzelliği metis olmasına bağlıdır,turk kızları rum, ermeni, kürt,çerkez, kıpçak,çepni,çin, iran,urartu gibi karmalardan oluşuyor,turk kızının yuz hattına bakınca o karmalığı görüyorsun,sadece bakımsızlıktan ve iyi beslenemekten deformeler var.yeni nesile bakınca birçok yabancı kadından daha güzelller,çünkü yaşam şartları iyileşti,beslenmeleri daha düzgün bunu söyleyen ya kendi soyu sopu çirkin yada türk kızını tanımıyor ve yabancı özentiliği var.esasında yabancılara bakınca çoğu çirkin ve hantal,üç beştane güzel görmekle kendi kızına bok atmazsın.kibire gelince tamamen yetiştirilmeyle alakalı ve yine erkeğin dönüpte kendisine bakmasını gerekir,türk kızının bu şekilde davranmasını erkekler yapmıştır,kendi yaşdığınız topraklardaki kadınlara ne kadar acımasız ve kötü davrandığınızın farkındamısınız?asıl ayıp olan kendi coğrafyanızdaki kadınları küçümsemeniz ve degerini bilmemeniz.
babamı kaybettiğim günden beri hergun ağlarım,eskiden çok katıydım ama artık çok duygusallaştım,yağmurda ıslanmış bir kopek için,buruk bir egzide,televizyondaki bi sahnede ,beni kızdıran mudurum yüüzndeni,bir bebek için,ağlayan biri gördüğümde ,sokakta kalmışlar için,yaşlı insanları dinlerken velhasıl mutamadiyen ağlarım,
kabus gördüğüm gecelerde horultusundan dolayı sadece beş dakika yanında kaldığım ama kokusuyla korkularımı geçiren varlık,çalar saatim,espri makinem,hayattaki tek varlığım,
tek dayanagım,dünyam,herşeyim,üzülmesine üzüldüğüm sevindiğine sevindiğim,ağladığına ağladığım,onu nasıl mutlu edecegimi düşündüğüm,içimde ona karşı keşkelerim olmasın dediğim,özgüvenine ve neşesine hayran kaldığım,herşeyi bilen dev kadın,dunyada beni herkesden daha çok seven ve karşılıksız seven insan,en iyi arkadasım,başıma gelen hertürlü talihsizliği sigara içmeme bağlayan varlık,varoluş nedenim, herşeyim.
tek dayanagım,dünyam,herşeyim,üzülmesine üzüldüğüm sevindiğine sevindiğim,ağladığına ağladığım,onu nasıl mutlu edecegimi düşündüğüm,içimde ona karşı keşkelerim olmasın dediğim,özgüvenine ve neşesine hayran kaldığım,herşeyi bilen dev kadın,dunyada beni herkesden daha çok seven ve karşılıksız seven insan,en iyi arkadasım,başıma gelen hertürlü talihsizliği sigara içmeme bağlayan varlık,varoluş nedenim, herşeyim.
LiSE VE ÜNiVERSiTE YILLARI,çocukluk yılları,ilk aşık olduğun anlar.
KIRMIZI ŞARAP,BAiLEYS,MALiBU, SAFARi,TEKiLA,MARGARiTA,MOJiTO.
KARIN AĞRISI,ÇARPINTI,ŞAKLABANLIK,iYiMSERLiK.
diKKAT BEBEK ÇIKABiLiR,
SARHOŞTUM HATIRLAMIYORUM
SARHOŞTUM HATIRLAMIYORUM
ORLANDO BLOOM.
karşındakiler aslında güveni boşa çıkartmıyorlar,sadece sen çok fazla güvenmişsindir.içine biraz koşul ve mesafe koymuş olsan o zaman bu durum ortadan kalkıyor.