bugün
- melih gökçek soruşturması ne oldu21
- ortada bir yolsuzluk olmaması12
- yağmurdan nefret etmek8
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- sözlük yazarlarının kombinleri6
- sözlüğün meme platformuna dönmesi8
- street fighter3
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis9
- albea var mı abi düşük kilometreli6
- patrona sigorta yap diye yalvarmak2
- fatma betülleri doyurmak2
- gül döktüm yollarına2
- 28 eylül 2026 deniz göktaş'ın ilk duruşması3
- heyt bey'nin fon olayından para kazanmış olması7
- flört uygulamasında eşleşme algoritması4
- alfabede j harfi neden var2
- romanya52
- nihat genç5
- adam yine kazanacak3
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz24
- fırtınalı hava2
- matkabın var mı diye mesaj atan kız4
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur34
- otel odası10
- türkiye24
- fatma betül sayan kaya39
- almanya25
- karton toplayan çocuk16
- işsiz2
- dünya61
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi14
- sözlük kızlarının ojeleri16
- sözlükteki ayakçılar10
- 25 eylül 2026 aym önünde intihar eden emekli14
- yüksek enflasyon3
- roketsan'ın karaok füzesinin hava hedefini vurması2
- vietnam da gençleştirme ameliyatı olan adam9
- kadınların sapık olması10
- nick vermeden bir yazara seslen14
- yağmurlu havalarda yapılabilecek en güzel şeyler2
- nikola tesla'nın kürt olması10
- hiçbir şeyin sarmaması10
- 8 dakikadır entry girilmiyor3
- meme yalarken düşünülen şeyler4
- fatma betül sayan kaya'nın yeni partili çıkması4
- sözlüğün tek ve mutlak hakimi4
- anın görüntüsü31
- yunanistan12
- amerika birleşik devletleri31

işi bilmeyen türk kızıdır. dantelle mantelle dönmüyor bu işler. dünya küresel bir köy oldu ve hepimiz artık dünya vatandaşıyız. artık türk erkekleri de en azından bir tane `victoria s secret` hakediyor. adamlar yapıyor abi. oduna giydir, odunu bile s… devamını gör

`17 mart 2012 fenerbahçe galatasaray maçı` esnasında teknik ekibin yabancı maddelerden yaralanması neticesinde, ünal aysal'ın sarfettiği cümle. haksız sayılmaz.
http://www.fanatik.com.tr/Fenerle-aramizda-ahlâk-farki-var_3_Detail_32_256325.htm
Edit:… devamını gör

öncelikle her iki takımın eşsiz mücadelesini tebrik etmek ve `galatasaray`'ın şampiyonluğunu da kutlamak isterim.
`12 mayıs 2012 fenerbahçe galatasaray maçı`nda genel anlamda sorun çıkarmayan fenerbahçe taraftarı ''centilmenliğini gösterdi'' derlerk… devamını gör

Kimse tarafından inkar edilemeyen gerçekliktir. Takır takır top oynayan takım malesef şu ligde gençlerbirliği, mersin idman yurdu, fb, bjk gibi hedefleri küçük veya bi hedefi olmayan takımlarla aynı ligde oynamaktadır, galatasaray taraftarını kahretm… devamını gör

oyuncusuna duyduğu hayranlığı bu şekilde ifade eden gs lidir. tabi bir de `emmanuel eboue ` faktörü var.

http://www.pressturk.com/spor/haber/71885/melodan-topuza-pittbulllu-gonderme.html
`12 mayıs 2012 fenerbahçe galatasaray maçı` sonrasında iki gs oyuncunun uygunsuz pozudur. bari formanızdan utanın derdim ama yakıştıran yakıştırıyorsa bize söz düşmez.… devamını gör

öncelikle benim kişisel tespitim değil, atalarımızın bizlere armağan ettiği tespittir. ne demiş atalarımız? `koynumda yılan beslemişim`, `tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır `, `yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar`...
hatta daha da ileri gider… devamını gör

öncelikle benim kişisel tespitim değil, atalarımızın bizlere armağan ettiği tespittir. ne demiş atalarımız? `koynumda yılan beslemişim`, `tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır `, `yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar`...
hatta daha da ileri gider… devamını gör

ziynet eşyası olarak, altın kolye, yüzük, bileklik gibi nesnelerin erkek tarafından kullanılması durumudur. dinen altının erkeklere haram olduğu bilinmekle beraber, bu yasaklanmanın ya da hoş görülmemenin nedeni, altın takı takmanın kadınlara has bir… devamını gör

bıyıksız halini tanıyıp, alıştığı erkeğin aniden `muhteşem yüzyıl` dan esinlenip `burak özçivit` e heves edip ben de kaytan bırık bırakacağım demesi üzerine, ay istemiyorum, hoşlanmıyorum, ayol ya da ya bıyık ya ben şeklinde aşırı tepkiler veren, aşı… devamını gör

twitter'da `fenerbahçe taraftarı` tarafından tt yapılan tagdır. ar, namus, terbiye falan diyorum da ben nelerden bahsediyorum tabi. ulan küfrettiğin baban yaşındaki adamın kızı uçkuru düşükler. stadyumda futbolculara dünyalar kadar küfrette olay gala… devamını gör

`ooo adaletin bekçileri nasılsınız ` şeklindeki bir takılmaya gs taraftarının sanal alemde verdiği krallara yakışan ayardır. asla unutmamalı, unutturulmamalı.

Utanmayacaksın ilk kural bu...
ilk önce Volkan demirel ve emre belözoğluya ağır hakaretler edeceksin stat dolusu
sonra volkan demirel bize küfür etti yhaa diye ağlayacaksın mesela..
Fenerbahçeli tüm yöneticilere ağır iftiralarda bulunacaksın,
kar… devamını gör

alıntıdır.
Genel yayın yönetmenliğini Ömer Laçiner in yaptığı Birikim dergisinin Ekim sayısında " inşaat ya Resulullah " başlığıyla Türkiye'de son yıllarda hızlı bir şekilde gelişen ve dönüşen inşaat sektörü ele alınıyor.
Dergide dosya konusunun gö… devamını gör

şapkayı, güneşliği arka tarafa (ense) gelecek şekilde takmak. hangi akla hizmettir, henüz çözemedim.

fahişe ise normaldir, değilse `kezban`dır. azıcık moda bilgisi, estetik kaygısı olan biri bilir ki ikisi birden olmaz. mini etek giydiysen göğüs dekoltesinden kaçınacaksın, yok eğer göğüs dekolteli bir kıyafet tercih ediyorsan mutlaka uzun etekle vey… devamını gör

beden diliyle, ben artık seni takmıyorum moruk mesajı göndermektir. bu mesaj karşısında babanın ne gibi tavır ve tepki göstereceği tamamen kendi insiyatifine kalmıştır. eğer içinde hala yola gelebileceğine dair umutlar barındırıyorsa kendisine verilm… devamını gör