bugün
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- ismet'in domuz çukulatası getirmesi5
- herkesle iyi geçinmek8
- en güzel reçel6
- çerçeve yasa18
- ihtiyar yazar5
- poğaca ile kahvaltı yapmak8
- abdullah öcalan'ı paşa yapmak5
- mel melin palavra sıkması3
- türkiyeye gelmiş en iyi yabancı kaleci4
- birikim3
- gelecekten entry2
- türkiyeye gelmiş en büyük yıldız3
- özgürlük3
- çerçeve yasaya hayır diyenler askerliğe alınsın4
- apo piçtir piç kalacak6
- özgür özel11
- yaşlı izlenimi veren isimler5
- yalçın çakır3
- gitme isteği2
- abdullah öcalan'ın paşa olmasını isteyen akp li2
- türkiyeye gelmiş en kariyerli futbolcu2
- 11 ağustos 20263
- bir şeyler söyle2
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı2
- ümit özdağ yavuz ağıralioğlu müsavat dervişoğlu2
- velvet'in fotoğrafları3
- kolombiya da 7 4 büyüklüğünde deprem3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları17
- canın et şiş dürüm çekmesi3
- iki arada bir derede kalmak4
- perk up coffee2
- nikah davetiyesi2
- yeni partinin çerçeve yasa kararı15
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek11
- reçel yiyen erkek2
- reis3
- ekşi sözlük referans17
- okul kıyafeti zorunluluğu2
- adana2
- eşitlik mi özgürlük mü8
- yaşlandığının farkına varmak9
- simko318
- osint metodolojisi2
- kardeş2
- 80 yaşında sözlük yazarı olmaz3
- özkürt özel3
- mutlubey2
- mekke anlaşması20
- ayşen gruda5

işi bilmeyen türk kızıdır. dantelle mantelle dönmüyor bu işler. dünya küresel bir köy oldu ve hepimiz artık dünya vatandaşıyız. artık türk erkekleri de en azından bir tane `victoria s secret` hakediyor. adamlar yapıyor abi. oduna giydir, odunu bile s… devamını gör

`17 mart 2012 fenerbahçe galatasaray maçı` esnasında teknik ekibin yabancı maddelerden yaralanması neticesinde, ünal aysal'ın sarfettiği cümle. haksız sayılmaz.
http://www.fanatik.com.tr/Fenerle-aramizda-ahlâk-farki-var_3_Detail_32_256325.htm
Edit:… devamını gör

öncelikle her iki takımın eşsiz mücadelesini tebrik etmek ve `galatasaray`'ın şampiyonluğunu da kutlamak isterim.
`12 mayıs 2012 fenerbahçe galatasaray maçı`nda genel anlamda sorun çıkarmayan fenerbahçe taraftarı ''centilmenliğini gösterdi'' derlerk… devamını gör

Kimse tarafından inkar edilemeyen gerçekliktir. Takır takır top oynayan takım malesef şu ligde gençlerbirliği, mersin idman yurdu, fb, bjk gibi hedefleri küçük veya bi hedefi olmayan takımlarla aynı ligde oynamaktadır, galatasaray taraftarını kahretm… devamını gör

oyuncusuna duyduğu hayranlığı bu şekilde ifade eden gs lidir. tabi bir de `emmanuel eboue ` faktörü var.

http://www.pressturk.com/spor/haber/71885/melodan-topuza-pittbulllu-gonderme.html
`12 mayıs 2012 fenerbahçe galatasaray maçı` sonrasında iki gs oyuncunun uygunsuz pozudur. bari formanızdan utanın derdim ama yakıştıran yakıştırıyorsa bize söz düşmez.… devamını gör

öncelikle benim kişisel tespitim değil, atalarımızın bizlere armağan ettiği tespittir. ne demiş atalarımız? `koynumda yılan beslemişim`, `tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır `, `yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar`...
hatta daha da ileri gider… devamını gör

öncelikle benim kişisel tespitim değil, atalarımızın bizlere armağan ettiği tespittir. ne demiş atalarımız? `koynumda yılan beslemişim`, `tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır `, `yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar`...
hatta daha da ileri gider… devamını gör

ziynet eşyası olarak, altın kolye, yüzük, bileklik gibi nesnelerin erkek tarafından kullanılması durumudur. dinen altının erkeklere haram olduğu bilinmekle beraber, bu yasaklanmanın ya da hoş görülmemenin nedeni, altın takı takmanın kadınlara has bir… devamını gör

bıyıksız halini tanıyıp, alıştığı erkeğin aniden `muhteşem yüzyıl` dan esinlenip `burak özçivit` e heves edip ben de kaytan bırık bırakacağım demesi üzerine, ay istemiyorum, hoşlanmıyorum, ayol ya da ya bıyık ya ben şeklinde aşırı tepkiler veren, aşı… devamını gör

twitter'da `fenerbahçe taraftarı` tarafından tt yapılan tagdır. ar, namus, terbiye falan diyorum da ben nelerden bahsediyorum tabi. ulan küfrettiğin baban yaşındaki adamın kızı uçkuru düşükler. stadyumda futbolculara dünyalar kadar küfrette olay gala… devamını gör

`ooo adaletin bekçileri nasılsınız ` şeklindeki bir takılmaya gs taraftarının sanal alemde verdiği krallara yakışan ayardır. asla unutmamalı, unutturulmamalı.

Utanmayacaksın ilk kural bu...
ilk önce Volkan demirel ve emre belözoğluya ağır hakaretler edeceksin stat dolusu
sonra volkan demirel bize küfür etti yhaa diye ağlayacaksın mesela..
Fenerbahçeli tüm yöneticilere ağır iftiralarda bulunacaksın,
kar… devamını gör

alıntıdır.
Genel yayın yönetmenliğini Ömer Laçiner in yaptığı Birikim dergisinin Ekim sayısında " inşaat ya Resulullah " başlığıyla Türkiye'de son yıllarda hızlı bir şekilde gelişen ve dönüşen inşaat sektörü ele alınıyor.
Dergide dosya konusunun gö… devamını gör

şapkayı, güneşliği arka tarafa (ense) gelecek şekilde takmak. hangi akla hizmettir, henüz çözemedim.

fahişe ise normaldir, değilse `kezban`dır. azıcık moda bilgisi, estetik kaygısı olan biri bilir ki ikisi birden olmaz. mini etek giydiysen göğüs dekoltesinden kaçınacaksın, yok eğer göğüs dekolteli bir kıyafet tercih ediyorsan mutlaka uzun etekle vey… devamını gör

beden diliyle, ben artık seni takmıyorum moruk mesajı göndermektir. bu mesaj karşısında babanın ne gibi tavır ve tepki göstereceği tamamen kendi insiyatifine kalmıştır. eğer içinde hala yola gelebileceğine dair umutlar barındırıyorsa kendisine verilm… devamını gör