H
halka arz13 yıl önce
nickimi kedi yedi npcaz simdi
hoşgelmiş yazar.
H
halka arz13 yıl önce
uçmakdere
`gündüz vassaf`'ın radikal'de yazdığı köşenin adı.
H
halka arz14 yıl önce
çeyizinde hiç victoria s secret olmayan türk kızı
işi bilmeyen türk kızıdır. dantelle mantelle dönmüyor bu işler. dünya küresel bir köy oldu ve hepimiz artık dünya vatandaşıyız. artık türk erkekleri de en azından bir tane `victoria s secret` hakediyor. adamlar yapıyor abi. oduna giydir, odunu bile s… devamını gör
H
halka arz14 yıl önce
fener le aramızda ahlak farkı var
`17 mart 2012 fenerbahçe galatasaray maçı` esnasında teknik ekibin yabancı maddelerden yaralanması neticesinde, ünal aysal'ın sarfettiği cümle. haksız sayılmaz. http://www.fanatik.com.tr/Fenerle-aramizda-ahlâk-farki-var_3_Detail_32_256325.htm Edit:… devamını gör
H
halka arz14 yıl önce
şampiyon olamayınca olay çıkaran fb taraftarları
öncelikle her iki takımın eşsiz mücadelesini tebrik etmek ve `galatasaray`'ın şampiyonluğunu da kutlamak isterim. `12 mayıs 2012 fenerbahçe galatasaray maçı`nda genel anlamda sorun çıkarmayan fenerbahçe taraftarı ''centilmenliğini gösterdi'' derlerk… devamını gör
H
halka arz14 yıl önce
galatasaray ın lige fazla gelmesi
Kimse tarafından inkar edilemeyen gerçekliktir. Takır takır top oynayan takım malesef şu ligde gençlerbirliği, mersin idman yurdu, fb, bjk gibi hedefleri küçük veya bi hedefi olmayan takımlarla aynı ligde oynamaktadır, galatasaray taraftarını kahretm… devamını gör
H
halka arz14 yıl önce
aynı anda 55 000 göt görmek
(bkz: nereye dönsem göt )
H
halka arz14 yıl önce
kadıköy hatırası
arşivlendi efsane anlardan sadece biri olarak albümdeki yerini aldı bu foto da.. (img:#265500)
H
halka arz14 yıl önce
hepimiz felipe melo yuz diyen galatasaray lı
oyuncusuna duyduğu hayranlığı bu şekilde ifade eden gs lidir. tabi bir de `emmanuel eboue ` faktörü var.
H
halka arz14 yıl önce
emmanuel eboue nin felipe melo ya verdiği destek
http://www.pressturk.com/spor/haber/71885/melodan-topuza-pittbulllu-gonderme.html `12 mayıs 2012 fenerbahçe galatasaray maçı` sonrasında iki gs oyuncunun uygunsuz pozudur. bari formanızdan utanın derdim ama yakıştıran yakıştırıyorsa bize söz düşmez.… devamını gör
H
halka arz14 yıl önce
türk kızının yılan olduğu gerçeği
öncelikle benim kişisel tespitim değil, atalarımızın bizlere armağan ettiği tespittir. ne demiş atalarımız? `koynumda yılan beslemişim`, `tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır `, `yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar`... hatta daha da ileri gider… devamını gör
H
halka arz14 yıl önce
türk kızının yılan olduğu gerçeği
öncelikle benim kişisel tespitim değil, atalarımızın bizlere armağan ettiği tespittir. ne demiş atalarımız? `koynumda yılan beslemişim`, `tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır `, `yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar`... hatta daha da ileri gider… devamını gör
H
halka arz14 yıl önce
erkeğin altın takı takması
ziynet eşyası olarak, altın kolye, yüzük, bileklik gibi nesnelerin erkek tarafından kullanılması durumudur. dinen altının erkeklere haram olduğu bilinmekle beraber, bu yasaklanmanın ya da hoş görülmemenin nedeni, altın takı takmanın kadınlara has bir… devamını gör
H
halka arz14 yıl önce
sevgilisinin bıyık bırakmasına karşı olan kız
bıyıksız halini tanıyıp, alıştığı erkeğin aniden `muhteşem yüzyıl` dan esinlenip `burak özçivit` e heves edip ben de kaytan bırık bırakacağım demesi üzerine, ay istemiyorum, hoşlanmıyorum, ayol ya da ya bıyık ya ben şeklinde aşırı tepkiler veren, aşı… devamını gör
H
halka arz14 yıl önce
buseterimkadıköyegelsinatesimizialsın
twitter'da `fenerbahçe taraftarı` tarafından tt yapılan tagdır. ar, namus, terbiye falan diyorum da ben nelerden bahsediyorum tabi. ulan küfrettiğin baban yaşındaki adamın kızı uçkuru düşükler. stadyumda futbolculara dünyalar kadar küfrette olay gala… devamını gör
H
halka arz14 yıl önce
iyiyiz orospu çocukları siz nasılsınız
`ooo adaletin bekçileri nasılsınız ` şeklindeki bir takılmaya gs taraftarının sanal alemde verdiği krallara yakışan ayardır. asla unutmamalı, unutturulmamalı.
H
halka arz14 yıl önce
galatasaray taraftarı tipi ikiyüzlülük
Utanmayacaksın ilk kural bu... ilk önce Volkan demirel ve emre belözoğluya ağır hakaretler edeceksin stat dolusu sonra volkan demirel bize küfür etti yhaa diye ağlayacaksın mesela.. Fenerbahçeli tüm yöneticilere ağır iftiralarda bulunacaksın, kar… devamını gör
H
halka arz14 yıl önce
inşaat ya resulallah
alıntıdır. Genel yayın yönetmenliğini Ömer Laçiner in yaptığı Birikim dergisinin Ekim sayısında " inşaat ya Resulullah " başlığıyla Türkiye'de son yıllarda hızlı bir şekilde gelişen ve dönüşen inşaat sektörü ele alınıyor. Dergide dosya konusunun gö… devamını gör
H
halka arz15 yıl önce
kafamı sikeyim
samimi bir pişmanlık ifadesidir. suçlu kim? kendi kafam. öyleyse onu da sikeyim demektir.
H
halka arz15 yıl önce
kediye püsküt veren çocuk
anlamsız söz öbeği. püsküt ne lan. gülmekten sandalyeden düşerken nutellam da boğazıma kaçtı aq.
H
halka arz15 yıl önce
şapkayı ters takmak
şapkayı, güneşliği arka tarafa (ense) gelecek şekilde takmak. hangi akla hizmettir, henüz çözemedim.
H
halka arz15 yıl önce
mini etek giyip hem de göğüs dekoltesi açan hatun
fahişe ise normaldir, değilse `kezban`dır. azıcık moda bilgisi, estetik kaygısı olan biri bilir ki ikisi birden olmaz. mini etek giydiysen göğüs dekoltesinden kaçınacaksın, yok eğer göğüs dekolteli bir kıyafet tercih ediyorsan mutlaka uzun etekle vey… devamını gör
H
halka arz15 yıl önce
babanın yanında ayaklarını sehpanın üzerine koymak
beden diliyle, ben artık seni takmıyorum moruk mesajı göndermektir. bu mesaj karşısında babanın ne gibi tavır ve tepki göstereceği tamamen kendi insiyatifine kalmıştır. eğer içinde hala yola gelebileceğine dair umutlar barındırıyorsa kendisine verilm… devamını gör
H
halka arz15 yıl önce
nah yapan kız
o malum el hareketini erkekleri imrendirebilecek derecede çekebilen kızdır.
© copyright 2005 - 2026