bugün
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler12
- inanmıyorsanız bari saygı duyun6
- yazarların hayatlarının 1 yılını satacakları fiyat11
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız20
- mezun olunan okula yıllar sonra tekrar gitmek8
- 2026 dünya kupası29
- sözlükte sizi kim tanıyor16
- aynı anda üç kızla gezmek5
- kant'ın ahlak yasası ve günlük hayat4
- kiraz cicegi kolonyasi44
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu10
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı24
- magnum4
- alttaki yazarın gerçek adını tahmin etme4
- en son ne zaman çaylak oldunuz3
- mehmet okuyan12
- messi vs maradona2
- upuzun saçlarını kısacık kestiren kız3
- fazla nüfus başa bela2
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi12
- 10 temmuz 2026 ispanya belçika maçı10
- lise arkadaşları4
- saçlarını kısacık kestirip ilk sigarasını içen kız2
- aşkom diyen erkek4
- yapay zeka ile sohbet ederken duyulan garip his4
- korku filmi hastası insan2
- çirkin kadını güzel gösteren şeyler3
- kim kimin fakesi10
- şems vs mevlana4
- zall'a yazdığım mesaj7
- sözlük arkadaşı3
- sözlük erkeklerinin kurabiyeleri9
- vejetaryen olmak çok sebze mi az et yemek mi2
- kadıköy2
- askeri ücretle erdoğanı savunan tip11
- natuk baytan4
- anın görüntüsü11
- yaprak yiyen kadın3
- staind3
- sözlükte ciddi konuların konuşulmaması6
- günün şarkısı5
- kadınların koşamaması6
- birader yazarların birader beyler olmaları hedesi3
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler5
- ayna3
- motor3
- abd iran ateşkesinin kalıcı olamaması10
- gavurun kızı5
- sözlük kavgaları7
- fas12
entry'ler (57)
Ahahah şaka gibi lan. bu çöl maymunlarına kaldılarsa artık demek ki sırf Halk tepki göstermesin mülteci olayına diye yapmadıkları saçmalık kalmadı. komedi aq. elin teröristini TV'ye çıkarıyorlar. isidli bagdadiyi niye çıkarmadılar zamanında çok merak ediyorum.
Ab den gelecek paraya kaldılar koskoca ülkenin düştüğü hale bak aq.
Açık kızlardan farkları yok.
Yok bir de mezarda emekli olsun insanlar! bu ne lan amele gibi! 50 yaş bile fazla. sırf emeklilik için ne idüğü bellisiz sevmediği işlerde çalışıyor insanlar, sonra da çalışkanlıktan falan söz ediyorlar. neyin çalışkanlığı lan!!! sırf emeklilik için çalışıyorsunuz işte! bu düzene baş kaldırmadığınız sürece amele gibi yaşamaya mahkumsunuz.
Yoktur. Zaten o imza bütün olayı bitiriyor. düşünsene hergün aynı kadınla yatıyorsun, ulan insan bıkar be.
Bu ülkede geçerli olmayan olay. zira hepsi kendini güzel sanıyor, çirkin yok ki ülkede. swh.
Lise yıllarındaki gizem aklıma geliyor, ilk defa bu şekilde öpmüştüm, ne saftık o yıllarda.
Köylü nazife vardı bizim orada, ulan ne karıydı be. bak yine aklıma düştü nazife.
Yıllardır izlemiyorum aq.
Alayı ilgi manyağı. hatta kendi fake hesabıyla kavga eden bile var. beyinsizlikte nirvana.
Değişik bir tip.
Özellikle 20-25 yaş arası inanılmaz ilişki delisi bunlar. 2 aylık flört tarzı ilişkimizde lafı döndürüp dolandırıp evliliğe getirdi. iki seviştik diye nikâhımıza mı alalım? Bakın bir değil iki değil, kaç tane hemşire sağlıkçı att ci kızla birlikte olduysam hemen hepsi böyleydi. hayır madem derdiniz evlilik, e ne diye bunları yaşıyorsun benimle? istisnalar elbette vardır onlar ayrı.
Erzurumlu türbanlı alır dediğim vs.
Muhafazakâr, yobaz, aşırı tutucu aile kızı isimleri. hiç şaşmaz. hele bide bu isimde olup da "yaa ben ailem gibi değilim" diyenler yok mu, güldürüyorlar beni. He canım he sen ailen gibi değilsin.*
Eskilerden Galiba.
Be salak en azından gece serin olur, gel bi adanaya da gör ebeninkini.*
Kızların saçma salak istekleri. sanki nikahlıyiz gibi flört aşamasında bıktırıyorlar insanı. Etrafta bir sürü kız varken kimsenin egosuyla uğraşamam.
Laiklik bu değil arkadaşlar. Son zamanlarda sayıları artmış bulunmakta. bir alevi olarak bunlardan tiksiniyorum artık. kendilerini satmak için olduklarından farklı görünmeye çalışıyorlar, Bal gibi de yobazsin işte, o ailede büyüyüp farklı mı olacaktın bir de.
Bu ülkede yoktur güzel olup da bu güzelliğini kullanmayacak olan kız. Olmamışsa da aşırı kezbandır uzak durun.
3 ay oldu bitti. arada ufak birtakım flört denemeleri oldu ama saçma bir şeydi işte. aşk başka gerçekten unutmak çok zor.