bugün
- nervio bugün ne giydi acabası12
- tanrı yok12
- arkadaşlar bu çanta nasıl5
- sözlüğün tanrıçası olmak12
- 2026 yılında hala sigara içen kişi6
- şaka maka ups boobbs'un da yaşlanmış olması12
- ateistlerin nursuz olması23
- sabah nasıl uyanıyorsunuz12
- sözlüğün en götü güzel kızı8
- bana kimse eksi oy atamaz6
- geneleve aileyle kız istemeye gitmek3
- seçimde kime oy vereceğiz8
- iyi geceler sayın yuzırlar2
- çırılçıplak sözlüğe entry girmek6
- atatürk ün ateist olması8
- gocu nickli lavuğun neden kaşınması13
- ota boka devşirme diyen hırto27
- hoşlanılan kızın onlyfans hesabı olması4
- türk halkının kerem kınık'a özür borçlu olması13
- sözlüğün fingirdekleri10
- üniversiteye başlayacak kızlara tavsiyeler2
- düğünde çeyrek altın takan kişi2
- sevilen hatuna kasıklarımın şarkısı demek3
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu18
- sözlük kızlarının ateşli olduğu gerçeği13
- başkasının ısırdığı yemeği yer misiniz8
- keith flint2
- etin üzerine tereyağı dökmek7
- amerikan filmlerindeki heyecanlı genç grubu6
- the merich5
- radiohead dinleyen kızlarla sex yapmak zevk vermez2
- yenilebilir protez tırnak2
- sevgilinin sümüğünü yer misin5
- sözlüğün yılanı8
- uysaljakoben20
- velvet'in silver'a benzemesi15
- rave muzigi2
- true nickli namussuz yazar15
- sürekli yeme isteği7
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar14
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları11
- beni gözaltına alsalar ağlar misiniz4
- sözlüğün şamar oğlanı olmak4
- sözlüğün 500 cc memelisi6
- sıla ertaş benimle evlenir misin3
- futbol sevmeyen basketbol tayfa2
- yurtdışında hintli misin diye sorulması11
- sevişilen kadının kocasına yatakta basılmak2
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- bir sarma yapmışım9
entry'ler (9)
Biraz iddialı olacak ancak Türkiyedeki bilişim eğitimlerinin kalitesini artıran bir kurum. her yönü ile kalite kokuyorlar. ücretleri gereğinden fazla düşük, mercedes kalitesinde eğitim verip doğan şahin parası alıyorlar. sebebini yeni yeni sorabildim, zira daha önce "sizden daha düşük kurumlar var" deme cüretini göstermiştim kendilerine. kaliteye herkes ulaşsın istiyoruz demişlerdi, ancak kalite her zaman karın doyurmuyor, sanırım bir miktar artıracaklar fiyatları, daha fazlasını hak ediyorlar orası kesin.
Ben eskişehirden geldim, ankarada çok araştırdım iyi ki de seçmişim diyorum, eğitimimin bitmesine az kaldı ve freelance olarak şuan 2. işimi aldım, kursa ödediğim parayı çoktan çıkardım, bizi böyle bir kurumla tanıştıran volkan hocaya ayrıca teşekkür ederim.
Ben eskişehirden geldim, ankarada çok araştırdım iyi ki de seçmişim diyorum, eğitimimin bitmesine az kaldı ve freelance olarak şuan 2. işimi aldım, kursa ödediğim parayı çoktan çıkardım, bizi böyle bir kurumla tanıştıran volkan hocaya ayrıca teşekkür ederim.
Hükumetler değil devletler milletler sevilir. Azeriler Türktür ve her zaman da kardeşimizdir. Ayrılıkçı düşünen batılı ülkelerin maşası olmuş gruplar her iki devlette de vardır muhakkak ama önemli olan özlerin birbirini sevmeye devam etmesi.
4 milyon Suriyelinin ülkeye girmesinden daha vahim bir durumdur, ülkemizde üremeye devam... Ülkemiz gittikçe karmaşıklaştırılıyor, altında farklı niyetler arıyorum.
piyangodan para çıkması gibi bir şey, bazen kasıtlı olarak kışlıkların ceplerine para bırakırım ki seneyi devriyesi geldiğinde elimi paltonun cebine attığımızda sevinelim.
RVP ve Nani gibi başta dünya çapında olmakla birlikte onca kaliteli transfere rağmen şampiyonlar ligi yerine avrupa ligine gidebilmiş bir takımdır... cimbomluyum ancak umarım uefa da iş yaparlar da ülkemiz puan kazanır.
Anlamadığım nokta, Avrupa ya da Amerika'da olsa kamplardan bırak yüzlerce km ileriye gitmelerini, kamp sınırlarını terk etmek istediklerinde zorla içeri sokulurlar, hatta bunu bildikleri için tenezzül bile etmezler ancak ülkemizde ne güvenlik gücü var ne devlet, maşallah ellerini kollarını sallaya sallaya şehir şehir geziyorlar. Geçen yanımdan bir mercedes geçti, içindeki adam Suriyeli, ön tarafına da Suriye bayrağı koymuş. Plaka Türk tabi...
Kendi ülkesini rezil rüsvan hale getirmek için bu kadar uğraşan başka bir ülke var mıdır bilmiyorum, ilginç bir memleketiz vesselam...
Kendi ülkesini rezil rüsvan hale getirmek için bu kadar uğraşan başka bir ülke var mıdır bilmiyorum, ilginç bir memleketiz vesselam...
Türk düşmanı Ermenidir ya da vatan hainidir. Hoş ikisi de aynı kapıya çıkıyor ancak vatan hainliğini açarsanız içerisi oldukça kalabalıktır.
adıma konu açılmış, şok oldum. Bana mı görünüyor sadece yoksa herkes mi görüyor merak ettim.
Hoş buldum bu arada, bu hoşluk ta ayrı bir güzel...
Hoş buldum bu arada, bu hoşluk ta ayrı bir güzel...
Her türlü Afrikalılar kazanır, adamlar dilenmiyor çalışıyorlar. Tamam Suriyeliler de savaştan kaçıp geldiler ancak ülkenin her tarafına dağıldılar, kontrolleri zorlaştı her köşe başında bir Suriyeli dilenci, artık ciddi anlamda güvenlik riski de oluşturmaya başladılar.