bugün

entry'ler (31)

her gün kulaklıkla müzik dinlemek

kulaklıgı seven ağrısına katlanır.

sözlük yazarlarının itirafları

hala hanna montanayı izliyorum.

zayıf olduğu halde it gibi spor yapan kadın

zayıflamak için değil sağlıklı olmak ve formda kalmak için yapıyordur sporu.

lady gaga vs rihanna

tabii ki lady gaga.rihanna kim.

katy perry

bir lady gaga etmez.

alejandro

türkiyede en çok dinlenen şarkıdır. hakediyor da çok güzel bir lady gaga şarkısı.

ekmekyoksapastavar

ismine bakılarak diyebilirm ki yanında kola iyi gider.

bad romance

lady gaga' nın ününe ün katan ve en çok ödüle sahip olan lady gaga şarkısı.

marry the night

merak ediyorum bu kadın bir tane bile kötü şarkı yapmaz mı diye? çünkü tüm şarkıları güzel.

rihanna

lady gaganın tırnağı bile olamaz ama sesi iyidir.

one direction

12 yaş ergen grubun kitlesine uygun bir grup. sesleri güzel olsa bir şey demiyeceğim bildiğin eşek anırması gibi sesleri var. justin bieberin tırnağı olamazlar.

lady gaga

hafife alınacak bir şarkıcı değil. madonnadan çok daha iyi bir şarkıcı olduğunu şarkılarıyla ve diğer özellikleriyle defalarca kanıtlamıştır. yeni albümü merakla bekleniyor tüm dünya tarafından.

çocukluktan iz bırakan olaylar

2. sınıftayken merdivenlerden popomun üstünde pıt pıt yuvarlanmıştım sonra öğretmenim su falan içirmişti unutmam o günü hayatta.

sözlük yazarlarının itirafları

yüzme bilmiyorum, sakızdan balon yapamıyorum ve ıslık çalamıyorum. ölmeden önce çğrenmem gereken işler listesinde ön sıradalar.

katy perry

e.t şarkısı gerçekten mükemmeldir bununla birlikte e.t şarkısında bir kere bile e.t dememiştir. sesi güzeldir ama bir lady gaga etmez.

orospu çocuğu olduğunu belirtme yolları

milletin arkasından konuşmak, laf etmek gibi gündemsel olaylarla birlikte yüce önder atatürke yapılan saygızılıklar da bunu bir belirtme yoludur.

namaz kılmayan personel çalıştıran işyeri

diğer dinlerde böyle bir şey yoktur çünkü diğer dinlere sahip olan ülkelerde o gün tatil oluyor mesela hristyanlık pazar günler kiliseye gidiyorlar ve kimse pazar günü çalışmıyor. ülkemizde de cuma günleri tatil olmalı diye düşünüyorum.

illuminati

dünyayı dinsiz bir hale getirmek için çalışan tehlikeli bir örgüttür. geçmiişi 1776 yılına kadar dayanır. dünyaca ünlü çizgifilmlerde hep illuminati ile ilgili göndermeler mevcuttur. aynı zamanda dünyaca ünlü şarkıcılar da bu örgüte üyedir. illuminati örgütü bu kişilere söhret ve para veriliyor onlar da bunun bir karşılığı olarak onların istediklerini yapıyorlar.

sözlükçülerin liseli olması

liseliler yanlış anlaşılıyor. bir kaç kendini bilmez ve her karşı cinsi birer cinsel obje olarak gören liseliler tarafından. ne yazık ki bu kısım liselilerin ortalama yüzde doksanını oluşturuyor. arada kaynayan terbiyeli liseli dostlar olabilir. akıl yaşta değil baştadır diye bir söz vardır bu yüzden kimseyi liseye veya üniversiteye gidiyor diye ayrım yapmamamız gerektiğini düşünüyorum.

sıcak davranan insanın birden soğuklaşması

ben bu olayları yaşadım. bunun nedenleri vardır tabii ki belki o kişi sizi bir neden için kullanıyordur ve işine yaradığınız konu artık onun işine yaramadığı için artık sizinle bir işi kalmamıştır ve sonuç olarak sizden uzaklaşır. diğer bir seçenek ise siz değişmişsinizdir bu da birisine aşık olma yüzünden veya aile içindeki sorunlar yüzünden olabilir.
© copyright 2005 - 2026