bugün
- online yazarlar neden yazmıyor7
- sözlük yazarlarının çayları6
- arkadan yanaşıp selektör yapan it4
- kih kih birader mokv falan hepsi aynı kişi6
- göbeği açık bırakıp göbek piercingi takmak6
- sözlüğü gerenler3
- öbür sözlük4
- johannes kepler2
- güvenilir yazar3
- atom bombası patlamasından koşarak kaçmak2
- meczup olmanın kötü sanılması2
- tası tarağı toplayıp gidip arsaya kaçak ev yapmak2
- bir kadını mutsuz etmek2
- misafirliğe gitmemek2
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- anın görüntüsü10
- devlet bahçeli4
- sözlük yazarlarının hayattaki en büyük şansları2
- yeni parti39
- yine güneş doğdu2
- odanın içine baykuş girmesi9
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite8
- arkadaşlar biraz eğlenceye ne dersiniz9
- bir kilo patatesin 50 lira olması16
- sözlük kezoları7
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor8
- meyveli soda içen erkek7
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum8
- yorgun mermi9
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- erkeklerin biraz şey olması7
- nervio35
- parmak patates vs elma dilim patates7
- en güzel sevişme13
- havanın kapalı olması2
- gece mutfaktan gelen kahkaha sesleri6
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- devlet bahçeli'nin aslında iyi adam olması8
- sözlükteki mendebur suratlılar6
- borsa3
- güne bir şarkı bırak14
- sürekli güler yüzle dolaşan tip7
- sen debenim hat alarım'dan bir isiiiin6
- bu koyden olsam ne olacak18
- günün tweeti3
- ağlamak erkeğe yakışır mı9
- velvet53
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- diamond bosphorus7
entry'ler (31)
kulaklıgı seven ağrısına katlanır.
hala hanna montanayı izliyorum.
zayıflamak için değil sağlıklı olmak ve formda kalmak için yapıyordur sporu.
tabii ki lady gaga.rihanna kim.
bir lady gaga etmez.
türkiyede en çok dinlenen şarkıdır. hakediyor da çok güzel bir lady gaga şarkısı.
ismine bakılarak diyebilirm ki yanında kola iyi gider.
lady gaga' nın ününe ün katan ve en çok ödüle sahip olan lady gaga şarkısı.
merak ediyorum bu kadın bir tane bile kötü şarkı yapmaz mı diye? çünkü tüm şarkıları güzel.
lady gaganın tırnağı bile olamaz ama sesi iyidir.
12 yaş ergen grubun kitlesine uygun bir grup. sesleri güzel olsa bir şey demiyeceğim bildiğin eşek anırması gibi sesleri var. justin bieberin tırnağı olamazlar.
hafife alınacak bir şarkıcı değil. madonnadan çok daha iyi bir şarkıcı olduğunu şarkılarıyla ve diğer özellikleriyle defalarca kanıtlamıştır. yeni albümü merakla bekleniyor tüm dünya tarafından.
2. sınıftayken merdivenlerden popomun üstünde pıt pıt yuvarlanmıştım sonra öğretmenim su falan içirmişti unutmam o günü hayatta.
yüzme bilmiyorum, sakızdan balon yapamıyorum ve ıslık çalamıyorum. ölmeden önce çğrenmem gereken işler listesinde ön sıradalar.
e.t şarkısı gerçekten mükemmeldir bununla birlikte e.t şarkısında bir kere bile e.t dememiştir. sesi güzeldir ama bir lady gaga etmez.
milletin arkasından konuşmak, laf etmek gibi gündemsel olaylarla birlikte yüce önder atatürke yapılan saygızılıklar da bunu bir belirtme yoludur.
diğer dinlerde böyle bir şey yoktur çünkü diğer dinlere sahip olan ülkelerde o gün tatil oluyor mesela hristyanlık pazar günler kiliseye gidiyorlar ve kimse pazar günü çalışmıyor. ülkemizde de cuma günleri tatil olmalı diye düşünüyorum.
dünyayı dinsiz bir hale getirmek için çalışan tehlikeli bir örgüttür. geçmiişi 1776 yılına kadar dayanır. dünyaca ünlü çizgifilmlerde hep illuminati ile ilgili göndermeler mevcuttur. aynı zamanda dünyaca ünlü şarkıcılar da bu örgüte üyedir. illuminati örgütü bu kişilere söhret ve para veriliyor onlar da bunun bir karşılığı olarak onların istediklerini yapıyorlar.
liseliler yanlış anlaşılıyor. bir kaç kendini bilmez ve her karşı cinsi birer cinsel obje olarak gören liseliler tarafından. ne yazık ki bu kısım liselilerin ortalama yüzde doksanını oluşturuyor. arada kaynayan terbiyeli liseli dostlar olabilir. akıl yaşta değil baştadır diye bir söz vardır bu yüzden kimseyi liseye veya üniversiteye gidiyor diye ayrım yapmamamız gerektiğini düşünüyorum.
ben bu olayları yaşadım. bunun nedenleri vardır tabii ki belki o kişi sizi bir neden için kullanıyordur ve işine yaradığınız konu artık onun işine yaramadığı için artık sizinle bir işi kalmamıştır ve sonuç olarak sizden uzaklaşır. diğer bir seçenek ise siz değişmişsinizdir bu da birisine aşık olma yüzünden veya aile içindeki sorunlar yüzünden olabilir.