bugün
G
gold edition10 yıl önce
şehirlerin gururu olan binalar
ankara için medeniyetler müzesi.
G
gold edition10 yıl önce
bir gün butonuna tıklayıp 1970 yılına gitmek
bugünün başlıklarından sıkılıp rastgele bir günün başlıklarına gidesi geliyor insan o gün ne yazılmış, neler olmuş bakası geliyor. ancak bugün şu saat itibariyle sözlüğümüz bizleri 1 ocak 1970 yıllarını yaşatmak istemiş ama götüremedi. olmadı olmadı … devamını gör
G
gold edition10 yıl önce
dekolte giyip otobüste parasını düşüren kız
yangına körükle giden kızdır.
G
gold edition12 yıl önce
üzüm
şarap yapımında kullanılan küçük yuvarlak meyve. daha çok sıcak iklimlerde yetişir.
G
gold edition13 yıl önce
pazar yeri
- Pazar kurulan yer. - Yabancı bir ülkenin mallarını satma olanağını sağladığı ülke. ~tdk~
G
gold edition13 yıl önce
göz
görme organıdır.
G
gold edition13 yıl önce
türk polisi denince akla gelenler
herkesin aklına gelen lakin alenen söylenemeyen özelliklerdir. mesela, cesur, yürekli, metanetli, dosta güven vermek, düşmana korku salmak, tabiki de biber gazı ve tazyikli sudur.
G
gold edition13 yıl önce
inci sözlük te serkan inci nin konuşulamaması
kısa bir süre sonra direniş gerçekleşmesine neden olacak yasaktır. aklını başına al, dikkatli ol demektedir.. başlık açılamamasının ispatı (img:#459304) alttaki cücük kafalı sana gelsin (img:#459311)
G
gold edition13 yıl önce
bmw ve şahin in kafa kafaya çarpışması
ibretliktir.
G
gold edition13 yıl önce
güldüm piç
(bkz: inci sözlük jargonu)
G
gold edition13 yıl önce
sinyal vermek
sağa ya da sola dönecek olan taşıtın, arkasındaki arabaya verdiği işaret. ayrıca hoşlanılan kişinin yakınlaşma çabası olarak ta betimlenebilir.
G
gold edition13 yıl önce
çocuk yaşta sigaraya başlamak
Birkaç ay önce arkadaşın ısrarı üzerine gittiğimiz o eş cinsel falcı, "2010 senin yılın olacak, iş hayatında başarılı olacaksın. Hımm bir de neşeli mi neşeli kumral bir hanım kız hayatına girecek." Demişti. Sanki kahve fincanında ":)" görmüştü. Ben s… devamını gör
G
gold edition13 yıl önce
google
Google dünyanın en büyük arama motorlarından birinin ve geliştiricisi olan şirketin adıdır. Stanford'da doktora yapan iki öğrenci, Larry Page ve Sergey Brin, Google'ı 1998'de 25 milyon dolar yasal sermayeyle kurdu. Şirketin GooglePlex denen merkez… devamını gör
G
gold edition13 yıl önce
taş devrinde yaşamak
Yazarlığın elden gitmesidir. (bkz: elektriksizlik)
G
gold edition13 yıl önce
evlenme teklif etme sekilleri
türk filimlerinde çok rastlanan sahnelerdendir. - nalan! - n'efendim. - `benlen` evleri misin? - n'evet n'evet n'evet ekrem!
G
gold edition13 yıl önce
arabada yatmak
(bkz:arabada 5 evde 15)
G
gold edition13 yıl önce
sigara içmek
sigara icmek. adi üstünde zaten, tanima ihtiyaci yok. illa bir tanim gerekiyorsa, icine tütün sarilmis kagidi ucundan yakmak ve sonra icine cekmek. arada sirada yaptigim bir is benim de. kafayi bulandiran, biraz bas döndüren bir eylem. kok… devamını gör
G
gold edition13 yıl önce
eller üzerinde yürüme
(img:#406716)
G
gold edition13 yıl önce
trafik kazaları
kesinlikle ciddiye alınması gereken konulardır. özellikle su video'u izledikten sonra bir kez daha oturulup dusunulmesi siddetle tavsiye edilir. http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny
G
gold edition13 yıl önce
podyumda yürüyemeyen mankenler
(bkz:bugün ne giysemdeki yarışmacılar) not:sadece 1-2 kere izledim programı.
G
gold edition13 yıl önce
aşkı itiraf etme yöntemleri
Son haftalarda binlerce yöntem geliştirdiğim bu seferde hangisi uygulayacağım diye düşündüğüm yöntemlerdir. Hele birde kızla tanışmıyorsanız ölüp ölüp dirilmeye neden olur. (bkz:Yardım et sözlük)
G
gold edition13 yıl önce
köprü
ayiya dayi demenin vacip oldugu yer.
G
gold edition13 yıl önce
korkma insancık korkma
turgut özakman'ın, dramatik bir aşk hikayesini anlattığı romanıdır. çocukluktan ergenliğe geçiş döneminde, ailenin dul kalmış rum gelini tia eleni'ye karşı ütopik bir aşk besleyen evin küçük oğlunu anlatır. hem öyle bir anlatır ki gerçek sevgiyi hiss… devamını gör
G
gold edition13 yıl önce
uzaya çıkmak
ilk olarak rusların gerçekleştirdiği olay. türklerin gerçekleştirmesinin malum~isviçreli~ bilimadamlarınca öngörülmediği olay. ayrıca altına "herkes uzaya çıkacak, dünya türklere kalacak." esprisinin yapılmasını istemediğimiz başlıktır.
© copyright 2005 - 2026