bugün
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı11
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- caz dinleyen erkek9
- judas'ın kulakları5
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye41
- nervio24
- van gogh kulağını neden kesti4
- türkler taşı oyup ona tapmayan tek millettir4
- judas'ın mezarına toprak atar mısınız3
- yazarların akşama dair planları8
- fatih terim'in tff başkanı olması5
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması41
- canın makarna istemesi2
- sapık yaşlı4
- sindirella'nın baloda donunu düşürmesi5
- recep tayyip erdoğan27
- fiziği güzel sözlük kızları47
- sözlük yazarlarının gençlikleri4
- zamanda yolculukla gençlik zamanına gitmek3
- kendinizde en sevdiğiniz şey5
- benzine zam7
- sadece yaşça büyük kadınlara yürümeye karar vermek2
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- leonidas8
- bıyık bırakan erkek karizması6
- ormanda cinselliğin doruklarına çıkmak5
- facebook sayfam nasıl3
- pforzheim belediye başkanı3
- andropoz amca3
- fon mağduriyetini ancak ak parti çözer4
- dünyanın en kısa fıkralarından biri8
- ilk konuşmada cinsellik konuşan erkek3
- yeni uyanmış kadın güzelliği13
- avrupa13
- uzak durulması gereken erkek tipleri3
- pilavımı kaşıklamak ister misin diyen sözlük kızı4
- kürtler ateşe taparken türkler tek tanrı cıydı6
- eksi oy veren yazar yoğunluğundan dolayı çıkıyorum3
- testere müziği2
- vexillarius the slayer6
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı2
- kürtlerin atlantis ten gelme ihtimali4
- dünyanın en kaba dilinin hollandaca olması5
- ibne11
- sibel kekilli6
- çirkin erkeği çekici yapan şeyler2
- türbanlı kamuya giremezken cezaevine giremez oldu3
- ups boobs'un yeni nicki7
- memeleri kafam kadar kız21
- akp denince akla ilk gelenler6
entry'ler (13)
ama bir insan hem güzelse hem de kültürü, zarifliği onaylanmışsa ve buna rağmen barzonun birini seçmiş ise kendisine üstelik onu buralarda hayatında kimsenin sevmediği kadar seven, destansı seven, onun için her şeyi yapan birisi varsa kızılır. ancak kızılır zaten elden başka bir şey gelmez.
komik de olmayın zeki de. aslında çirkinsiniz,yakışıklısınız hiç fark etmiyor kadınlar için. siz sadece zengin olun. dünyada ne kadar kadın varsa saf, iyi niyetli dediğiniz onlar bile paradan etkileniyor.
pink floyd'un her şarkısında olduğu gibi dinlerken saniye saniye eriten, yerle bir eden, yalnızlığı yüze bir kez daha çarpan bir şaheserdir.
https://www.youtube.com/watch?v=e1VrlaM-K4M haluk levent-ankara
öyle komşunun canına kurban olunur. ellerinden öpülür. genç ise hem de kız ise güzel gözlerinden öpülür ama bir şekilde öpülür. saygı ve sevgi belirtilir. açız aç!!
olur mu öyle şey? istanbul'da ve Ankara'da ve hatta diğer bütün kentlerde biz birleşip orgy yapıyoruz. lütfen ne kadar pislik olduğumuzu kimseden saklamayalım.
içerken tatmin eder insanı camel soft. yine de son 3 yıldır anadolu'dan başka sigarayla olmuyor.
yükselme isteğiyle alakalı bir şey bu. ne kadar altta kalmışsan kendi altında olanları ezerek yükselmeye çalışırsın o kadar.
ahmet kaya - bir veda havası (ahmet kaya'nın her şarkısı ayrı güzeldir ama)
ahmet kaya - öyle bir yerdeyim ki
pearl jam - black
ahmet kaya - öyle bir yerdeyim ki
pearl jam - black
yapılmaması imkansız olsa da hiçbir şarkıyı birileriyle bağlamamak gerek sonra çok can yakıyor. tuzla buz ediyor adamı.
hoşlanmadan aşka terfi ettiyse artık kız sizin onu nasıl sevdiğinizi biliyorsa ama uzaklaşmıyorsa ve aradan 2 yıl gibi uzun bir zaman geçmişse siz o kız için tüm fedakarlıkları yaptığınız halde yine de size değil de hırbonun birine aşık olduğunu anlamışsanız artık içinizdeki sancıyla, bitmek bilmeyen gecelerle, çaresizlikle boğuşmanın yolu yoktur. ne yaparsınız yapın kimse için 2 yıl üzülmeyin siz.
eski sevgilisini unutamamıştır. bir çoğunun sebebi bu oluyor zaten. "ondan hoşlanıyorum ama sercan bana geri gelirse dayanamam terk ederim. üzerim" gibi şeyler düşünüp yeni ilişkiye kapatıyorlar kendilerini. bu yaptıklarını da aşık olanı kırmamak, üzmemek için böyle olması gerekiyor o benim için değerli gibi düşüncelerle meşru hale getiriyorlar. kabul edilir şey değil arkadaş.
özellikle aşık olan herkes bu adamı dinlerken kendinden bir acı bulur. geçen yıl konserine birlikte gideceğim kız beni ektiği için ve o kızın yeri bende apayrı olduğu için bana göre biraz da istenmeyen adam olduğumun şahidi gibi bir şey.