bugün
- depresyondan kurtulamamak8
- hıdırellez10
- iyi geceler16
- gecenin şarkısı8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler17
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması21
- uyudun mu yazan kız13
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- anın görüntüsü14
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- koltukta uyumak12
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı36
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- sırrı süreyya önder50
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü17
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- mokv nerede8
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması9
- uludağ sözlük zirvesi21

entry'ler (32)
yesilgozluhatun - ayna karşısında
kesinlikle en kısa zaman içerisinde karşı tarafa itiraf edilmesi gereken durumdur. yoksa bu hal, aşık olan kişiyi yiyip bitirir.
hele de o kişi "şu çocuk nasıl panpa bi baksana" şeklinde senden öneri almak istediği zamanlarda... olm yok öyle bir his ya. sakın uzatmayın gidin söyleyin direk. tabi bu da kolay bi durum değil.
ben şimdi ilk mesajı atıyorum amk hadi bakalım inceldiği yerden kopsun.
hele de o kişi "şu çocuk nasıl panpa bi baksana" şeklinde senden öneri almak istediği zamanlarda... olm yok öyle bir his ya. sakın uzatmayın gidin söyleyin direk. tabi bu da kolay bi durum değil.
ben şimdi ilk mesajı atıyorum amk hadi bakalım inceldiği yerden kopsun.
toplu taşımada insanların ellerindeki şıkır şıkır telefonları görüp, istemsiz olarak gözün camdan uzaklara daldığında...
kendini geliştirmiş, eğitmiş bir abimiz. fakat bunu yaparken o tek düze kalıplara hapsolmadan kendi yolunu bulmuş. son derece orjinal bi karakter. son zamanlarda oyunlarda da şaşırtıcı bi başarı gösteriyor kendisini buradan tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.
erden kıral filmi. biraz önce izledim, daha önce hiç erden kıral filmi izlememiştim. 5 dk önce bitirdim ve şimdi karamsarlığı en dibinde yaşıyorum. filmi gayet güçlü ve tutarlı buldum. 2 hikaye var gibi görünüyor fakat aslında ikisini de içine alan tek bir hikaye var. hayat tek bir alanda akmıyor. ölüm orucunda olan bir abinin bitkin halini ziyaret ettikten sonra neşe dağıtması gerek bir kadın... işte hikaye bu. hepimizin hikayesi bu.
oyunculuklar gerçekten çok başarılı. ilyas salman gibi artık şablon olarak kafamıza bu kadar çok oturmuş bi oyuncuyu çok farklı ve zor bir rolde izledik. o acımasız, psikopat ve sinir bozukluğu olan pezevenk rolünün üstünden kalkmış bence. özellikle yaptığı bazı mimikler var, gerçekten mükemmel.
vildan atasever de baya kendini aşmış. mert fırat ise en duru ve etkileyici performansa sahip. diğer oyuncuların bazı hareketlerini zaman zaman yapmacık bulsam da mert fırat'a dair öyle hiçbir şey göze batmıyor.
film karamsar bi tona sahip. fazla ayrıntı vermek istemiyorum, ama kendinizi daha güçlü hissettiğiniz bir dönemde izlemenizi tavsiye ederim.
son olarak;
hayat akıyor... bazılarımız ölüyor. aynı anda birileri sevişmek için yatak odasına geçiyor, bir başkası bir mezar ziyaretinden dönüyor, bunlar olurken bir mahpus, parmaklıklardan dikenli tellere konmaya çalışan güvercinleri izliyor... hayat cidden çok garip. bu entry yazılırken belki birisi hayatını kaybetti. evet şu anda sevenler ağlıyor.
dostum, bu film değil gerçek.
oyunculuklar gerçekten çok başarılı. ilyas salman gibi artık şablon olarak kafamıza bu kadar çok oturmuş bi oyuncuyu çok farklı ve zor bir rolde izledik. o acımasız, psikopat ve sinir bozukluğu olan pezevenk rolünün üstünden kalkmış bence. özellikle yaptığı bazı mimikler var, gerçekten mükemmel.
vildan atasever de baya kendini aşmış. mert fırat ise en duru ve etkileyici performansa sahip. diğer oyuncuların bazı hareketlerini zaman zaman yapmacık bulsam da mert fırat'a dair öyle hiçbir şey göze batmıyor.
film karamsar bi tona sahip. fazla ayrıntı vermek istemiyorum, ama kendinizi daha güçlü hissettiğiniz bir dönemde izlemenizi tavsiye ederim.
son olarak;
hayat akıyor... bazılarımız ölüyor. aynı anda birileri sevişmek için yatak odasına geçiyor, bir başkası bir mezar ziyaretinden dönüyor, bunlar olurken bir mahpus, parmaklıklardan dikenli tellere konmaya çalışan güvercinleri izliyor... hayat cidden çok garip. bu entry yazılırken belki birisi hayatını kaybetti. evet şu anda sevenler ağlıyor.
dostum, bu film değil gerçek.
http://connected2.me/ensardost benimdir. kendim psikolojik tedavi alan birisi olduğum için yol yordam bilirim
http://connected2.me/ensardost
iki lafın belini kırmaca, anlatıp derman bulmaca..
ha tabi ben de anlatırım ona göre yani
iki lafın belini kırmaca, anlatıp derman bulmaca..
ha tabi ben de anlatırım ona göre yani
özne olmaktan hoşlanan yazar.
bir redd albümüdür. hem de tam anlamıyla. altyapılardaki zenginlik gerçekten de ilk dikkati çeken şey oluyor. çok ince elenip sık dokunmuş, özen gösterilmiş bir iş olduğu çok aşikar. olumlu yönlerini sayarak bitiremeyiz bi kaç olumsuz nokta belirtmek isterim.
redd'den protest bir albüm beklemiyorum; ancak son çıkan albümden bugüne çok zaman geçti. sosyal medya hesaplarından da takip ettiğimiz kadarıyla grup üyelerinin de kayıtsız kalmadığı çok şey
yaşadı bu ülke ve dünya. başta tabi ki gezi geliyor.
dediğim gibi redd'den protest bir albüm beklentim yok, zaten yapmasınlar da...
redd zaten bu ve diğer tüm kalıplara uymadığı için redd!..
fakat belki az biraz "kafakafka" dışında neredeyse hiç göremiyoruz bunu. onun dışında şarkı sözleri gene tam redd'in rengine uygun olmuş.
mesela "bu meretin kafası tam bir efsane" bu sözleri, bu özgürlüğü başka bi grupta bulamazsınız.
son olarak, bu albüm redd'in en iyi albümleri arasında yerini alacaktır her parçasıyla. bu şarkıları canlı dinlemeyi dört gözle bekliyorum.
ayrıca albümdeki "aşk,virüs" şarkısının trafiğinde teoman'ın da önemli katkıları olduğunu, doğan twitter hesabından belirtmiştir.
redd'den protest bir albüm beklemiyorum; ancak son çıkan albümden bugüne çok zaman geçti. sosyal medya hesaplarından da takip ettiğimiz kadarıyla grup üyelerinin de kayıtsız kalmadığı çok şey
yaşadı bu ülke ve dünya. başta tabi ki gezi geliyor.
dediğim gibi redd'den protest bir albüm beklentim yok, zaten yapmasınlar da...
redd zaten bu ve diğer tüm kalıplara uymadığı için redd!..
fakat belki az biraz "kafakafka" dışında neredeyse hiç göremiyoruz bunu. onun dışında şarkı sözleri gene tam redd'in rengine uygun olmuş.
mesela "bu meretin kafası tam bir efsane" bu sözleri, bu özgürlüğü başka bi grupta bulamazsınız.
son olarak, bu albüm redd'in en iyi albümleri arasında yerini alacaktır her parçasıyla. bu şarkıları canlı dinlemeyi dört gözle bekliyorum.
ayrıca albümdeki "aşk,virüs" şarkısının trafiğinde teoman'ın da önemli katkıları olduğunu, doğan twitter hesabından belirtmiştir.
Böyle bir tahmin için kimseyi zorlamayacak bir nicke sahip olduğumu düşünüyorum.
anlatsana neden vatan?
Üniversite tercih dönemine gitmek isterdim. listede diğer okulu üste alırdım. Çünkü böylelikle seni göremezdim, tanıyamazdım. acısız bi hayat fena olmazdı.
çoğunlukla yazarların o an dinlemedikleri, genel olarak beğendikleri ya da sosyal ortamlarda para edeceğini düşündükleri parçaların paylaşıldığı alan başlığıdır.
zayıflama hapi, öldürdü. gerek kalmadı yani zayıflamana
sözlükte hala kullanmış olmadığım kısımdır. zira ben kimim ki
şimdi burada görünce eski günleri hatırlatan ve çok hoş bir melodiye sahip klasik parça.
berbat bir şey. yukarıda bir yazar demiş vicdanlı kişi için çok zordur diye. aynen katılıyorum. kıramazsın, üzmek istemezsin öyle akışına bırakırsın. ne olacağını bilemezsin ve en kötüsü ve acımasız olanı ister istemez bir gözün hep dışarıdadır. buna engel olamazsın.
insan sevilmekten önce sevmek ister.
ha zamanla sen de seversin, o zaman tadından yenmez bir durum da oluşabilir.
hayat çok garip bee!
insan sevilmekten önce sevmek ister.
ha zamanla sen de seversin, o zaman tadından yenmez bir durum da oluşabilir.
hayat çok garip bee!
iyi değilim.
gayet güzel olur. birbirini seven insanların seks sırasında kendi içlerinde geldiği gibi konuşup, hareket etmesi kadar güzel çok az şey vardır.
meğersem memleket bura buram seks kokuyormuş vay be!