bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- gammaz olmuşum13
- kel erkek3
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- death2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- gazlamak2
- gençler iş beğenmiyor3
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kemal kılıçdaroğlu35
- sevgiliyle kavga etmek2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- semum3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- eski yazarların emekli yapılması5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- sözlük yazarlarına tavsiye4
entry'ler (15)
her 'seviyorum çokkk' diyerek ağlamada son olduğu sanılan durumdur.
hayır efendim son falan değildir, bu aşkın sonu gelmeyecek bu lanet acı bitmeyecektir..
hayır efendim son falan değildir, bu aşkın sonu gelmeyecek bu lanet acı bitmeyecektir..
okurken kahkahalarla güldüğümüz, ardından durup düşününce bu cehalet haline üzüldüğümüz yazılardır.
izmirde doğmakla bitmiyor iş, izmirli olmakta, izmiri yaşamakta olay. yürüyüşündeki asalet, gülüşündeki eda, oturup kalkışındaki endam olay. öyle gördük izmirimizden, bunu söyleyen kişi gerçek bir izmirli kızla tanışmamış olsa gerek.. her birimiz deniz, denizimiz biz =) *
Cnbc'nin hareketli,eğlenceli dizilerindendir.dizinin ana karakteri olan Chuck,Zachary Levi'in tarafından canlandırılmaktadır .
cafe diyerek geçemeyeceğiniz, kendine ait bir dünyası olan mekan.
topluda oluşmuş yanlış, saptırılmış bir düşüncedir.
- seni seviyorum
* 100 kere söyledin.tamam anladık.
- hönk.
* 100 kere söyledin.tamam anladık.
- hönk.
kendine çok güvenen erkek olabileceği gibi , karşılık bulamamaktan korkan erkek tipide olabilir.
bir yaz akşamı sahilde, içip sabah edilirken karşılaşılan durum. Böyle bir gecede aşkta bulabilir sizi. kapşonlu bir polarla öpüşmek ayrı bir duygudur.
karşı masadaki yakışıklıyla bakışırken-ki o anda burnunuzu silmek istemezsiniz.-
makyajınızı yeni bitirmişken.-ki eğer burnunuzu silerseniz peçetedeki fondotenden makyajınızın berbat olduğunuzu anlamanız basittir.-
deli gibi çalıştığınız sınavda- ki zaman kısıtlıdır, herkes streslidir ( içinize çekerken çıkacak ses kavgaya bile neden olabilir.),sınav kağıdında sümükten desenler çizmek hoş değildir.
sevgilinizin omzunda uyurken (buna birde ağzınızın açık olması durumunun eklendiğini düşünmeyin bile)
makyajınızı yeni bitirmişken.-ki eğer burnunuzu silerseniz peçetedeki fondotenden makyajınızın berbat olduğunuzu anlamanız basittir.-
deli gibi çalıştığınız sınavda- ki zaman kısıtlıdır, herkes streslidir ( içinize çekerken çıkacak ses kavgaya bile neden olabilir.),sınav kağıdında sümükten desenler çizmek hoş değildir.
sevgilinizin omzunda uyurken (buna birde ağzınızın açık olması durumunun eklendiğini düşünmeyin bile)
özlediiimm diyerek kahrolununan, tüm günü leyla modunda geçirmenize neden olan durumdur. Fakat akşamına geçecektir. Ne zaman bir yakışıklıyla yakınlaşmaya başlasanız ,rüyanın bir yerinden fırlayıverir.Bazen suçluluk duygusu uyandırır ama bu sizin elinizde olan bir durum değildir.
Her programımdan sonra Babamın yüzündeki kocaman gülümsemeyle ve birazda kabararak söylediği söz. işte benim kızıııımm ( ardından sıcacık bir sarılma )..
Ferhat Göçer'in şarkısı ,şarkı sözlerini kızı olmayan birinin yazdığını radyoda bir programda dinlemiştim.Hani birde olsa adam neler yazacak..
Ferhat Göçer'in şarkısı ,şarkı sözlerini kızı olmayan birinin yazdığını radyoda bir programda dinlemiştim.Hani birde olsa adam neler yazacak..
Resmi bir küçümseme durumu. Beyinsiz demenin ayrı bir yolu. Zamanla yayılarak klişeleşmeye başladı,kullanmasanız iyi edersiniz.
Çay serinletmez aksine hararet yapar.Zaten kendisi yaz-kış ılık olarak tükettiğim bir içecektir. Yaz akşamları viskiyi çay barnadağında tüketerek çay görünümü verildiğide görülmüştür.
karşısındaki erkekten intikam alma duygusuyla yanıp tutuşan- yada direkt tüm erkeklere düşman olan biri de olması mümkün- kız tipidir. Hele birde havalı olsun diyerek onu şık bir yere götürdüyseniz yandınız. Ondan uzak durmalısınız demeye gerek yok ,zaten ödediğiniz hesap öyle bir içinize oturacak ki bunu kendiliğinizden yapacaksınız.