bugün
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- istanbul trafiği7
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı6
- sözlük yazarlarının saatleri5
- ismail kartal34
- deve sidiği eksperliği3
- kiraz cicegi kolonyasi41
- mal mıyım sorunsalı9
- mandalina5
- sözlük kızlarının kekleri5
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri13
- hüküm giymişim3
- 2026 yazı4
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz4
- filistin kurtuluş örgütü ve terörü desteklemek6
- açgözlü bencil ikiyüzlü kibirli insan3
- usame bin ladin ve onun islamcı ütopyası7
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası20
- kendine yalan söyleme eğilimi10
- ben bu çocukla ilgili evlencem ya9
- mesajlara sürekli geç cevap veren erkek10
- youtubeda azer bülbül canlı diye arama yapan kız3
- ilk buluşmada esnaf lokantasına gitmek14
- türk töresinde zina edenin parçalara ayrılması6
- beşiktaş8
- sözlükte çok fazla kadın yazar olması2
- tütün eksperliği2
- küt saçlı hatun8
- takibe anında takip5
- rahmi koç'un balığın kalanından çorba yapması10
- bu gün sözlük ne tatlı lan12
- yazarların hayatlarında çıktığı en elit seviye3
- seninle esnaf lokantasına bile gelirim diyen kadın9
- friedrich hegel la bi cay icek15
- mesih gelseydi5
- hinge2
- kızılcık şerbeti dizisi4
- mutsuzken çirkin olmak8
- iskender10
- 11 eylül 2026 beşiktaş erzurumspor maçı4
- güzel bir kazın yalnız olmasının nedenleri11
- azer bülbül'ün ümmeti olmak2
- pazardan bir kilo muz alan erkek3
- yatamıyorum2
- zina ne fuhuş ne sorunsalı3
- fırat2
- insan iyiyi kötüyü bilme iradesine aden de kavuştu7
- esnaf lokantasında çorba içerken hayatı sorgulamak10
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler13
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
entry'ler (15)
her 'seviyorum çokkk' diyerek ağlamada son olduğu sanılan durumdur.
hayır efendim son falan değildir, bu aşkın sonu gelmeyecek bu lanet acı bitmeyecektir..
hayır efendim son falan değildir, bu aşkın sonu gelmeyecek bu lanet acı bitmeyecektir..
okurken kahkahalarla güldüğümüz, ardından durup düşününce bu cehalet haline üzüldüğümüz yazılardır.
izmirde doğmakla bitmiyor iş, izmirli olmakta, izmiri yaşamakta olay. yürüyüşündeki asalet, gülüşündeki eda, oturup kalkışındaki endam olay. öyle gördük izmirimizden, bunu söyleyen kişi gerçek bir izmirli kızla tanışmamış olsa gerek.. her birimiz deniz, denizimiz biz =) *
Cnbc'nin hareketli,eğlenceli dizilerindendir.dizinin ana karakteri olan Chuck,Zachary Levi'in tarafından canlandırılmaktadır .
cafe diyerek geçemeyeceğiniz, kendine ait bir dünyası olan mekan.
topluda oluşmuş yanlış, saptırılmış bir düşüncedir.
- seni seviyorum
* 100 kere söyledin.tamam anladık.
- hönk.
* 100 kere söyledin.tamam anladık.
- hönk.
kendine çok güvenen erkek olabileceği gibi , karşılık bulamamaktan korkan erkek tipide olabilir.
bir yaz akşamı sahilde, içip sabah edilirken karşılaşılan durum. Böyle bir gecede aşkta bulabilir sizi. kapşonlu bir polarla öpüşmek ayrı bir duygudur.
karşı masadaki yakışıklıyla bakışırken-ki o anda burnunuzu silmek istemezsiniz.-
makyajınızı yeni bitirmişken.-ki eğer burnunuzu silerseniz peçetedeki fondotenden makyajınızın berbat olduğunuzu anlamanız basittir.-
deli gibi çalıştığınız sınavda- ki zaman kısıtlıdır, herkes streslidir ( içinize çekerken çıkacak ses kavgaya bile neden olabilir.),sınav kağıdında sümükten desenler çizmek hoş değildir.
sevgilinizin omzunda uyurken (buna birde ağzınızın açık olması durumunun eklendiğini düşünmeyin bile)
makyajınızı yeni bitirmişken.-ki eğer burnunuzu silerseniz peçetedeki fondotenden makyajınızın berbat olduğunuzu anlamanız basittir.-
deli gibi çalıştığınız sınavda- ki zaman kısıtlıdır, herkes streslidir ( içinize çekerken çıkacak ses kavgaya bile neden olabilir.),sınav kağıdında sümükten desenler çizmek hoş değildir.
sevgilinizin omzunda uyurken (buna birde ağzınızın açık olması durumunun eklendiğini düşünmeyin bile)
özlediiimm diyerek kahrolununan, tüm günü leyla modunda geçirmenize neden olan durumdur. Fakat akşamına geçecektir. Ne zaman bir yakışıklıyla yakınlaşmaya başlasanız ,rüyanın bir yerinden fırlayıverir.Bazen suçluluk duygusu uyandırır ama bu sizin elinizde olan bir durum değildir.
Her programımdan sonra Babamın yüzündeki kocaman gülümsemeyle ve birazda kabararak söylediği söz. işte benim kızıııımm ( ardından sıcacık bir sarılma )..
Ferhat Göçer'in şarkısı ,şarkı sözlerini kızı olmayan birinin yazdığını radyoda bir programda dinlemiştim.Hani birde olsa adam neler yazacak..
Ferhat Göçer'in şarkısı ,şarkı sözlerini kızı olmayan birinin yazdığını radyoda bir programda dinlemiştim.Hani birde olsa adam neler yazacak..
Resmi bir küçümseme durumu. Beyinsiz demenin ayrı bir yolu. Zamanla yayılarak klişeleşmeye başladı,kullanmasanız iyi edersiniz.
Çay serinletmez aksine hararet yapar.Zaten kendisi yaz-kış ılık olarak tükettiğim bir içecektir. Yaz akşamları viskiyi çay barnadağında tüketerek çay görünümü verildiğide görülmüştür.
karşısındaki erkekten intikam alma duygusuyla yanıp tutuşan- yada direkt tüm erkeklere düşman olan biri de olması mümkün- kız tipidir. Hele birde havalı olsun diyerek onu şık bir yere götürdüyseniz yandınız. Ondan uzak durmalısınız demeye gerek yok ,zaten ödediğiniz hesap öyle bir içinize oturacak ki bunu kendiliğinizden yapacaksınız.