G
glorrysun7 yıl önce
sözlük yazarlarının odaları
(img:#1085054) ay paylaşsam mı? ~swh~
G
glorrysun7 yıl önce
sözlük yazarlarının enstrümanları
(img:#1701470) Bir adet alman marka kemandır.
G
glorrysun8 yıl önce
sözlük kızlarının yaptığı yemek fotoğrafları
bu başlığı onurlandıracak yemek fotoğraflarıdır. yüzümüzü kara çıkarmayın kızlar. açık ve net.
G
glorrysun9 yıl önce
sözlük yazarlarının donuz listesi
Donuz butonunun sözlüğe kazandırılmasıyla birlikte oluşan listelerdir. Her entrysinin sonuna evet yazan yazarlarla başlayabilirim. ~bazıları hariç~ Sonrasında sözlükteki tüm yetkilileri eklerim. çaylak olduğum süreçte çok sinir etmişlerdi. Bunu yapar… devamını gör
G
glorrysun9 yıl önce
mini etek giyen kız tecavüzü hakeder mi sorunsalı
tüm dünyayı ilgilendirebilecek olan sorunsaldır. bilindiği üzere mini etek giyen kadının amacı teşhirciliktir, alenen erkekleri tahrik edip, onların ona bakıp iç geçirmesinden zevk almaktır. yoksa mini etek gibi saçmasapan, fantazi amaçlı kullanılan … devamını gör
G
glorrysun9 yıl önce
sözlük yazarlarının bugünkü harcama tutarları
sözlük yazarlarının harçamalarıdır. -23 lira 25 kuruş.
G
glorrysun9 yıl önce
sözlük kızlarının kullandığı cilt bakım ürünleri
Kaliteli uyku. Tavsiye ederim.
G
glorrysun9 yıl önce
yazarların cehennem tasvirleri
Yalnızlık.
G
glorrysun9 yıl önce
kitap alıntıları
okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.
G
glorrysun9 yıl önce
vitruvius adamı
(bkz:vitruvius man)
G
glorrysun9 yıl önce
yalnızlığın rengi
kimisine göre `siyah`, kimisine göre `beyaz` olan renktir, o anda nasıl hissedildiğine bağlı olarak değişir.
G
glorrysun9 yıl önce
bir gün yapmak istediğiniz şey
(img:#1170677) böyle bi sürpriz yapmaktır.
G
glorrysun9 yıl önce
yazarlar şuan nerede ve ne yapıyor
G
glorrysun9 yıl önce
sözlük kızlarının hayalindeki gelinlik
Tam hayalimdeki gelinlik. Ama takılar nereye takılacak bunu düşünmeye başladım şimdi.
G
glorrysun9 yıl önce
sözlük kızlarının hayalindeki gelinlik
Tam hayalimdeki gelinlik. Ama takılar nereye takılacak bunu düşünmeye başladım şimdi.
G
glorrysun9 yıl önce
yazarların hayat mottoları
Acı yoksa zafer de yok.
G
glorrysun9 yıl önce
disturbing silence
Nickaltini ben acayim bari dedigim yazar. Nedense benle pek bi ilgili kendisi nereye gitsem gorur oldum nickini. Sorun nedir? Varsa bir derdin söyle dedigim yazAr.
G
glorrysun9 yıl önce
sevgiliyi aldatmak
dünya üzerindeki en fena şey olsa gerek. bunu yapan herşeyi de yapar efendim. (bkz:kuyruk acın mı var)
G
glorrysun9 yıl önce
ombreli kız görmekten bıkmak
Hepiniz fabrika malısınız. Bi orjinal olun. Sıkıldık.
G
glorrysun9 yıl önce
sözlük yazarlarının telefonuna gelen son sms
(bkz:deli)
G
glorrysun9 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh hali temsili görüntü
G
glorrysun9 yıl önce
oje süren erkekler
sonrasında aseton da kullanacak erkeklerdir.
G
glorrysun9 yıl önce
sinem kobal
`dadi` dizisindeki `dilara` rolunu canlandiran hatun.sonralari lise defterinde de görüldü, sonra okul filminde ve de nefes nefese dizisinde görüldü..~van gölü canavari mi lan bu~ 1987 dogumlu bu güzel kizimiz maalesef giderek çirkinleserek bütün bekl… devamını gör
G
glorrysun9 yıl önce
renkli gözlülerin bakışlarının çok etkilememesi
(img:#1123964) Şimdi bu fotoğrafa objektif olarak bakın ve gerçekten içinize işleyen bakışların kahverengi göze ait olduğunu hissedecek misiniz. not: ben renkli gözlerin ışığı daha çok yansıttığı için bakışların yüzeysel geldiğini, koyu renkli gözle… devamını gör
© copyright 2005 - 2026