bugün
- sizden daha az kazanan meslek grupları9
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek14
- kadınınız mini etek giyebilir mi14
- akıl ve ruh sağlığını bozan şeyler14
- shawarma14
- darwinin ateist olmaması10
- kitap okumak16
- anın görüntüsü9
- sözlükte kız var mı12
- datça11
- lazere giden erkek8
- şort mevsiminin açılması9
- yazarların özlediği şeyler11
- gecenin şiiri13
- gecenin şarkısı8
- zeki insanların yalnızlığı seçmesi11
- yazın ferahlatan içecekler9
- gerdekte korkudan bayılan türbanlı11
- akp ye oy atmanın sonucu9
- almanya da 199 euro'ya satılan alanya tatili12
- ibb'nin soyulup soğana çevirilmesi8
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği24
- ellerim bos gonlum hos9
- ıq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste13
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar20
- en son ne yediniz17
- şaka maka 2025 yılında hala komünist olması11
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması9
- 23 mayıs 2025 fenerbahçe beko panathinaikos maçı16
- sucuklu yumurta8
- sözlük yazarlarının en sevdiği tatlı10
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı14
- taşak traşı olmak9
- her şeye amk diyen tip14
- yaz geliyor heyoo8
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- sevismek10
- evlenmemek için nedenler9
- filistinlilerin dedeleri topraklarını sattı8

entry'ler (334)
bir dil olduğu iddaa edilen sesler bütünüdür. bir önceki günden kalmış balgam hafif kuru ve ekşi ve iğrenç bir hal alır ama asla tükürülmez yutulmaz. işte bu balgam taneciği, ileri geri hareket ettirilerek çeşitli tınılarda hırıltılar çıkartılır. bu çeşit hırıltı çıkarma tekniğiyle çıkarılan seslerin bütününe kürtçe denir ve kürtler tarafından konuşulduğu ve bunu konuşurken de birbirlerini anladıkları iddia edilir.
Kendini tehlikeye atarak malum merakımızı gidermiş arkadaşımızdır. Anladın sen onu, eyvallah cengaver.
iki sene falan önce telefonum çaldı, "necati bu sana son uyarım, paramı ver" dedi. yarramı alırsın deyip kapattım. Necati abi naptı acaba ya?
özellikle son aylarda siyasilerden sıklıkla duyduğumuz sözlerdir. nedense bana değnekçilerin "arabanı çizerler abi." sözünü hatırlatıyor.
Kaliteli bir saat.
An itibariyle hesabımın kapatıldığını yazan sosyal ağ.
winter is fucking.
irem derici - cenk tosun.
istemediğiniz takdirde kıÇındaki donu bile alırsınız. Önemli olan, istemeden almayı bilmek.
oldukÇa yeteneklidir. o değil de malum videoda, teyzenin olay yerinden ayrılması sonrasında oradan geÇen kadın sanki boku bir yerden tanıyor gibi bakıyor. neredeyse tokalaşacaktı.
soğanlı cipsi yumrukla aÇmak.
yılın en başarılı golcü oyuncusudur. fenerbahçe'de olsa daha şimdiden 25 gol fenerin hanesine yazmıştı.
Dünya'da o kadar meyve iÇerisinde maydanoz olmak gibi bir tabir oldu bu. Ne ırkı mk! Irk deyip şımartmayın şunları.
top toplayıcı Çocuklarla hayatın zorlukları hakkında sohbet ederken golü yemiş kaleci.
10 kişi para denkleştirip bakkalın önünde top seçmenin verdiği keyfi daha hiçbir şeyden alamadım.
Atiba'nın geçen hafta yaptığı mallık yüzünden kaybedeceği maç. 1-3 Galatasaray kazanır.
mervelerden dönüşün tüm hızıyla devam etmesi.
gamsızın götüne kazık sokmuşlar, "bu tıkırtı ne mk!" demiş.
Biber gazı yüzünden salya sümük hale geldikten sonra, ömrünüzde görmediğiniz kızların talcidli suyla gözlerinize pansuman yapıp, burnunuzu silmesi.
Yaklaşık 40 gündür seks yapmıyorum sözlük. Artık partnerim olacak ilk kadın şanslı mı yoksa şanssız mı bende bilmiyorum. GüÇlü olmak zorunda.