bugün
- arkadaşlar tost yapamıyorum8
- kızlar mesaj kutumu kısa süreliğine açtım5
- şarapçı koala'yı duvarı yalarken görmek4
- sözlüğün mal dolması9
- sözlük yazarlarının dondurmaları4
- ayda 589 bin tl götüme sokuyorum iyi mi yapıyorum8
- velvet31
- arkadaşlar böyle biri beni takip etmeye başladı7
- bik bik abla vs vurduranlar12
- göbek piercing'i takan 40 yaşından büyük kadın3
- uzun marlboro deyince uzun mavi 2000 mi diyen kız4
- uludağ sözlük bir ailedir6
- kim kimin fakesi belli olmayan sözlük5
- kemal kılıçdaroğlu18
- diamond bosphorus13
- tüm sözlüğe benden kuşkaş3
- arkadaşlar makarna yapamıyorum6
- beyler lütfen hlzaya gelin4
- bütün biraderlere hükmeden birader5
- sözlüğe totonu zikeyim butonu4
- durduk yere size kafayı takan yazarlar7
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- sıcaktan kilo vermek3
- erectoton7
- gizli artı vermek7
- arkadaşlar suşi yapamıyorum4
- yine geliyorum yilanoglu4
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı10
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması8
- her 3 kadından 1 inin bedava yemek için buluşması6
- ali hamaney'in cenaze töreni4
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği28
- opel grandland2
- 1 milyon verseler sözlük hesabınızı satar mısınız8
- ismet gey biraderin madam hanım olması hedesi3
- james deenin kulaklarından tutup havaya kaldırmak2
- bursa gazozu2
- bu sözlüğe son ihtarımdır3
- kavgalar yüzünden fotomun arka planda kalması3
- suca suruklenen cocuk7
- araya adam sokup yazar banlatmak5
- sgk'nın gözlük camı için 130 tl karşılaması5
- tai lung30
- lionel messi3
- hdi2
- deniz göktaş31
- ankara da kapandığı için sizi en çok üzen mekan2
- motor inecek abi4
- gocu9
- sözlükte seviye ve üslup yoksunu yazarlar7

kaleyi uzaktan şutları ile yakabilen, içinde büyük bir potansiyel yatan portekizli porto oyuncusu. oldukça hızlıdır. kaleyi gördüğü her yerden şut çekebilme gibisinden bir özelliği vardır.
ancak 25 yaşına gelmiş olması, potansiyelini açığa çıkarmak… devamını gör

sportmen bir vücudu vardır zayıftır ama çelimsiz değildir kulağında kulaklığı takılıdır güzel giyinmiştir zariftir. kezban olma ihtimali yoktur eğlenilecek değil evlenilecek beraber bisiklet sürülecek motosiklete binilecek kızdır.
yoksa bir kezban o… devamını gör

sportmen bir vücudu vardır zayıftır ama çelimsiz değildir kulağında kulaklığı takılıdır güzel giyinmiştir zariftir. kezban olma ihtimali yoktur eğlenilecek değil evlenilecek beraber bisiklet sürülecek motosiklete binilecek kızdır.
yoksa bir kezban o… devamını gör

marjinalliğiyle dikkat çekmeye çalışan, herkesin hayatında mutlaka yer alan ya da yer almış bazı sivri tiplerin maceralarıdır.
çıplak yattığını söyleyerek, cips vb. zararlı gıdalar tüketmediğini söyleyerek, renkli çerçeveli gözlükler takarak, kareli… devamını gör

marjinalliğiyle dikkat çekmeye çalışan, herkesin hayatında mutlaka yer alan ya da yer almış bazı sivri tiplerin maceralarıdır.
çıplak yattığını söyleyerek, cips vb. zararlı gıdalar tüketmediğini söyleyerek, renkli çerçeveli gözlükler takarak, kareli… devamını gör

milli takıma ilkleri yaşatan ve daha sonra galatasaray'ı başarıdan başarıya koşturan teknik direktör. şimdilerde yeniden milli takım teknik direktörü. son birkaç senedir performansı düşen ve bir an önce eski mütevazı ve başarılı günlere dönmesini bek… devamını gör

85. oscar ödül törenlerinde, haneke'nin amour filmindeki oyunculuğuyla en iyi kadın oyuncu adayı olarak gösterilen fransız aktrist. 1959 tarihli alain resnais'in `hiroshima mon amour` filminde ve jean pierre melville'in leon morin pretre filminde baş… devamını gör

`simon and garfunkel`'in guzel bir klasiği.. sözleri şöyle oluyor;
And here's to you, Mrs. Robinson,
Jesus loves you more than you will know.
God bless you, please Mrs. Robinson.
Heaven holds a place for those who pray,
Hey, hey, hey
We'd l… devamını gör

quentin tarantino'nun filmi.
filmin türü `Spaghetti Western`. Tarantino bu filminde de sinemanın büyük ustalarına saygı duruşunda bulunuyor ve italyan yönetmen Sergio Corbucci'nin orijinal Django filmi ile japon sinemacı Takashi Miike'nin "Sukiyaki… devamını gör

filmin türü `Spaghetti Western`. Tarantino bu filminde de sinemanın büyük ustalarına saygı duruşunda bulunuyor ve italyan yönetmen Sergio Corbucci'nin orijinal Django filmi ile japon sinemacı Takashi Miike'nin "Sukiyaki… devamını gör

Aykut Kocaman, 4 Mayıs 1965 tarihinde Sakarya'da doğdu. Şuan da Konyaspor'un teknik direktörlüğünü yapmaktadır. Futbolculuk döneminde Fenerbahçe formasıyla yıldızlaşmıştır. Türk Milli Takımı formasını da çok kez giymiştir.
Futbolculuk Kariyeri
Saka… devamını gör

1974 yapımı `brian de palma` filmi. ilk çıktığı dönemler bok püsür muamelesi görmüş olsa da, daha sonra belli ölçüde saygı kazanmış bir film. ama hala `scarface` dışındaki tüm 'de palma' filmleri gibi hak ettiği ilgiyi görmeyenlerden.
filmin konusu… devamını gör

`dario argento`'nun 1987 yılında çektiği `giallo` türündeki bu film, argento'nun filmografisinin önde gelen filmlerinden biridir. bu türde genelde baştan savma senaryolara çok fazla rastlansa da argento filmerinde nadiren rastlanan bir durum bu. teme… devamını gör

`dario argento`'nun 1987 yılında çektiği `giallo` türündeki bu film, argento'nun filmografisinin önde gelen filmlerinden biridir. bu türde genelde baştan savma senaryolara çok fazla rastlansa da argento filmerinde nadiren rastlanan bir durum bu. teme… devamını gör

1941 doğumlu, zamanın en güzel fransız aktrislerinden biri. 1964-1969 yılları arasında `alain delon` ile evli kalmış ve bu süre içerisinde bir de çocukları olmuştur. ~Anthony Delon~
`alain delon` ile berbaber evli oldukları dönem yer aldıkları `le … devamını gör