bugün

entry'ler (42)

10 çocuk yapana 0 km araç

aracı aldıktan sonra çocukları içine sığdıramayacağınız gerçeğiyle yüzleşmektir. 0 km binek araç veriyorlar ama 12 kişilik aile için en az yarım otobüs lazım.

maaş günü

o gün kar da yağsa güneşlidir bizim için.

meyveli maden suyu

biz oğlumla karpuz çilekliyi çok seviyoruz mesela bi bizim için üretilmiyor diye düşünüyorum.....

çocuklar için ingilizce

oğlum çok hareketli bir çocuk olduğu için normalde bir şeyle uzun süre ilgilenmezdi. bir uygulama buldum bakınırken wonjo kids diye, ilgisini çekecek bişey bulduk dedim nihayet. çocuğun dikkatini inanılmaz bir şekilde toplayıp sessiz sakin dinlemesini sağlıyor. reklam da yok uygulamada karşısına yine ne reklamı çıktı derdi de yok e dikkat dağınıklığı da yapmıyor haliyle. oyunlardı şarkılardı derken özellikle ingilizceye olan ilgisini kesinlikle arttı çocuğumun.

karadeniz müziği

sadece neşeli horonlardan ibaret sanılması büyük yanılgıdır. asıl gücü, insanın ciğerini söküp alan o kederli tınısında saklıdır. tulumun sesi dertli bir insanın iç çekişi gibidir. özellikle volkan konak, kazım koyuncu ve resul dindar gibi isimlerle zirveye ulaşan, yağmurlu bir günde yaylada tek başına kalmışlık hissi veren müzik türüdür.

artık akasya durağı gibi dizilerin olmaması

eski dizlerin keyfi bambaşkaydı be .

gününüz nasıl geçti bakalım

yeni başladı.

hasan can kaya

baya kazanıyormuş bu kadar olduğunu düşünmezdim. sevdiğim bir komedyen.

29 ekim cumhuriyet bayramı

huzur içinde uyu atam.

tusaş saldırısında şehit olan taksi şoförü

babasının açıklaması yüreğimi yaktı allah rahmet eylesin tüm şehitlerimize.

23 ekim 2024 tusaş terör saldırısı

akıl almaz güvenlik zafiyeti var. oraya nasıl girdiklerini aklım almıyor hala.

insanların farklılıklara saygı duymaması

bunun ciddi ciddi eğitim seviyesiyle alakası vardır. başka da bi şeyle alakası yok. eğitim arkadaşlar eğitim.

ısrarcı insan

üfff yani ennn tahammül edemediğim insan tipidir. ama biraz da benim hehee.

dil öğrenememek

tamamen maruz kalmakla alakalı olduğunu düşünüyorum.

sahilde içerken yağmur yağmaya başlaması

tüm keyfin içine eder valla. dur şurda iki keyif yapçaz ya

puffy yatak

uyku ve uyku ürünleri üreten firma. şimdi yeni yatak çıkarmışlar techno therm yatak adında ilgimi çekti. ısı ayarını telefondan yöneterek yatağı istenilen sıcaklığa göre ayarlayabiliyosun. bence bambaşka bi çığır açar artık bu. benim şu anki yatağım da puffy ve çok memnunum. buna da muhakkak bakacağım. ilgilisine duyurulur.

kız istemeye pembe gömlekle gelen erkek

cilt alt tonuna uyan tonunu bulabilmişse evlenilir tabii.

kasımda aşk başkadır

1 gün var dostlar, hala umut var.

beklemekten ağaç olan kişi psikolojisi

ben biraz söğüt ağacına doğru ilerliyorum.

beş dakika geç kalıp yarım gün yok yazılmak

öğrenciliğin tek kötü tarafı varsa o da budur derim bi türlü sindiremiyodum.
© copyright 2005 - 2026