bugün

entry'ler (25)

korku filminde ilk ölecek adamı tipinden anlamak

genellikle burada korkutucu bişey yok diyip diğer elemanları kafaya alan tipler ilk ölenlerdendir.

ezel

bence eyşan ezeli bi kez daha satacak.Bunu yaparkende cengizi kullanacak.zaten dayı haftalar öncesinden kendisinin kenana;ezelinde eyşana yenileceğini söylüyordu(herkes öldürür sevdiğini).bide 2.fragmanda eyşanın vücudunda morluklar var acaba cengiz hıyarı tecavüz mü etti ya da cengiz eyşanın ezele gitmesini engellemek için onu öldürdü mü?bence kenan birkanın öldürülmesi ezelin üstüne kalacak ve bu işten en karlı cengiz çıkacak zaten geçen bölümde ezel kenanın ölüm planını hazırlarken cengize bu işin sonunda en karlı sen çıkacaksın demişti.Ama bekleyip görücez sonuçta ezel senaristleri her zaman sonunda bi ters köşe yapar.bakalım bu sefer ne yapacaklar?

15 mayıs 2011 fenerbahçe mke ankaragücü maçı

penaltılara kalmış maç ama bi tuhaflık var sadece fenerbahçe penaltı atıyor.

diego forlan

haftaya kartal olacak futbolcu
kaynak:ntvspor

jose maria gutierrez hernandez

Beşiktaşın seneye birlikte yola çıkmaması gereken futbolcudur.

11 mayıs 2011 beşiktaş ibb spor maçı

Fenerbahçenin kupayı gene kazanamadığı maç olmuştur.

rocco siffredi

işinin hakkını veren biri.

küçükken paradan daha değerli olan şeyler

pokemon kartları.

sınavlarda verilmiş en kötü cevaplar

soru:Eklembacaklıların diğer omurgasızlara göre daha hızlı hareket etmesinin sebebini açıklayınız.
cevap:çünkü ayakları vardır canları isterse koşup diğer omurgasızları geçebilirler.

20 nisan 2011 barcelona real madrid maçı

Mesut un çok etkili olduğu ve madrid in bütün pozisyonlarını hazırlayan adam olduğu maç.

tüm zamanların en iyi açılış sahnesine sahip filmi

kesinlikle Trophic Thunder.

geçen gün yine sevişiyorum

-geçen gün yine sevişiyorum...
-sen?
-hem de özge ile hani taş olan
-heeee
-bi de hatun don da giymemiş o derece yani
-sonra
-işte biraz yiyiştik ama ben yengene ayıp olmasın diye sikmedim.
-tabi iyi yapmışsın abi
-işte ben böyle bi adamım olm bütün kızlar ilk bana veriyor.Ama ben atık olgun bi erkek olduğum için peşimi bırakın dedim.
-mükemmelsinde şimdi siktir git çay koysana bi

20 nisan 2011 barcelona real madrid maçı

Barçanın kupayı kazanıp Real Madrid e karşı 2.roundu da alacağı maç

kemal kılıçdaroğlu'nun yüzde 40 lık oy hedefi

Kemal Kılıçdaroğlu nun da Bahçeli matematiğinin etkisinde kaldığını gösteren açıklama.

kel erkeklerin daha iyi sevişiyor olmaları

Brazzers daki kel adamı hatırlatan durum.

sözlük yazarlarının itirafları

Hayatımdaki her gün bi öncekinin kopyası gibi her gün aynı şeyleri yapıyorum.

koşarken karşılaşılan kaslı kız

eğer bahsedilen kas karın kası ise güzel durur ama başka bi kas grubu ise kıza pek yakışmaz.

ösym

2011 YGS skandalından sonra artık sadece öğrenci seçtiğine inandığım kurum.

ygs 2011 kopya skandalı

Ne yazık ki ben ve benim gibi bütün bi sene bu sınava hazırlanan yüzbinlerce şerefli insan matematikten 38 doğru yapamamışken, ösym cemaat üyelerine kopya şifresi skandalı ile bu ayrıcalığı tanımıştır.

ygs 2011

Ne yazık ki bazı kisilerin kollanarak,benim ve benim gibi yüzbinlerce şerefli insanın önüne geçtiği sınav olmuştur.
© copyright 2005 - 2026