bugün
- habire1219
- silvermist9
- habire12nin çaylak olması5
- türkiye solunun en büyük sorunu6
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- sersem herif5
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- dinler tarihi5
- karşıyaka dan bayraklı ya yürümek4
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- gammaz çetesi8
- g i l d e d l i l y3
- hoşlandığın kızın komünist çıkması4
- sarapci koala63
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- tribünlerde apoya küfür edilmesinin yasaklanması6
- ben geldim naneler13
- basmane tren garı3
- motorine 8 24 tl zam gelmesi5
- mantı8
- maşa ile koca ayı online3
- imbat3
- şeyhine sakso çekip şeriat isteyen tip7
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı8
- çikolatalı kek4
- ben sizin anonim11
- deli sikince yapılabilecek çılgınlıklar3
- bostanlı dan karşıyaka ya sahil boyu koşmak3
- akpartililerin apo sevdası5
- sözlükte kıskançlık oluyor hissi7
- özgür özel'in önder sav ile yan yana gelmesi2
- renkli rüyalar oteli2
- mavibahçe alışveriş merkezi2
- atrahasis2
- bugün kendimi x gibi hissediyorum2
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar9
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci6
- hoşgörü paradoksu2
- sonbaharda yapılacak en iyi şey5
- allah'ın homo sapiensi çamurdan yaratması4
- menderes in tarihi cami kıyımı2
- beni ne kadar seviyorsunuz4
- insan olmaya ceyrek kala15
- şeriatçıların konserleri yasaklatması6
- kıskançlık krizi geçiren kadına yapılacak müdahale8
- necip fazıl kısakürek3
- ahmet davutoğlu'na soruşturma açılması10
- vexillarius the slayer6
- slip mayo giyen erkek5
- üçkuyular dan çeşme ye bisiketle gitmek2
entry'ler (6)
kendisini idol olarak benimseyen delikanlıların her ortamda asıp kesmesi, onun jargonuyla konuşması, hal ve hareketlerini taklit etmesi şaşırtıcıdır. sedat peker her röportajında diyor ki; "yanlış şeyler yaptım, bazı hatalarımdan ders çıkardım, eskisi gibi değilim". e be kardeşim, adam bunları söylüyor, sen bu adamı idol olarak benimsiyorsan eğer neden sahte delikanlılık triplerine girersin? bak adam diyor ki ben hatalarımdan ders çıkardım, siz hata yapmayın. birini idol olarak benimsemeyi bile beceremiyoruz.
bizdeki transfer olayları, süper lig maçları ve özellikle avrupa maçlarıyla pek bir alakalı gazete. bir avrupa kupası maçı sonrası eğer bizim spor gazetelerimizde "nemzeti sport şöyle yazdı" diye bir haber göremezsem yemeden içmeden kesilebilirim. o derece.
birilerine göre "ben yokluklarla mücadele ederek, yedi düvele karşı koyarak bu devleti kurmuşken, sen bana silah çekersen, ben istediğiniz toprak olsun kardeşim buyurun burası sizindir derim" dese özgürlükçü, halkçı, aydın, sosyalist vs. olacaktır. ama gel gelelim dememiş öyle bişey. o zaman asker, öldürme psikolojisine meyilli, gaza gelmiş, tü kaka bir insandır. dimi?
keştepe, maltepe, göztepe, kaletepe, elmatepe, örencik ve hacıhasan tepesi olmak üzere tıpkı istanbul gibi yedi tepeden oluşan şirin bir ilçemiz.
1 aralık 2011 tarihinde oynanan maccabi tel-aviv beşiktaş maçını anlatan güntekin onay'ın, son dakikada gelen gol sonrası verdiği tepkidir. gol be dedikten sonra bir süre duraksama ve ardından uzunca bir gooooooollll.
hayatı ile ilgili çok kitap okuduğum, vatansever, gözü kara bir fedai. darbe teşebbüsü nedeniyle hapse atıldığında, belindeki çift tabancayı cesaret edip kimsenin alamadığı yiğit. herkese güvenmesi ve düşüncelerini ulu orta paylaşması sonu olmuştur.