bugün
- kürtler sizden nefret ediyor6
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı8
- ateist dövmek5
- türk kahvesi eşlikçisi5
- hoşgörü dini islam3
- sevgililer nerede seks yapıyor9
- velvet hanımkızımız4
- 0 0 721
- donsuz bedevi6
- şeyhin götüne priz sokmak4
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması10
- bik bik'e hediye edeceğim mutfak4
- pandela16
- seni ne mutlu eder sorusu3
- kylie jenner2
- aşure vs waffle7
- klavyenizde ben aslında yazdıktan sonra ne çıkıyor7
- ismet gürbüz ile berlin gece hayatına akmak4
- ahmet burak erdoğan7
- akepede kliklerin savaşı11
- hergün dondurma yenir mi3
- istediğini almak2
- yakışıklı olmanın faydaları2
- sözlük erkeklerinin zeki seksi ve kültürlü olması2
- erdoğan olmasa türkiye bölünür4
- ülkenin burokrasini ele geçirerek darbe yapmak2
- para parayı çeker mi5
- chp grup toplantısı3
- israil9
- sözlük kızlarının dantelleri2
- yapay zeka ile kod yazmanin getirdigi tembellik5
- tek başına uzun yol gitmek7
- atatürkçü zannedilen ünlüler3
- türkiye13
- bik bik'in aşuresi6
- iran abd doha görüşmesi3
- atatürk'ün dindar rte'nin laik olması4
- sanal ortamda sevgili arayan evli erkek4
- filistin in ermeni soykırımını tanıması35
- dindar nesil yetiştirmek2
- aktrollerin bana bir şey olmaz sanrısı3
- mıknatısların sevişgen olması2
- bugün ne yaptınız5
- depremlerin sebebi2
- türk düşmanlığı allah'a düşmanlıktır3
- tuzla bit pazarı2
- türkiye büyüyor3
- ona bir cümle bırak8
- arkadaş2
- 30 haziran4
entry'ler (18)
Kendi kendime hadi kalk bak bu hafta çalışırsan bütlere kalmazsın dediğim hafta ayrıca kendimi çaya,çikolataya,okeye,filme vurduğum ama araya ders çalışmayı da eklediğim yılın en acayip iki haftasından biridir.
Düğün dernek filminin unutulmaz sözlerinden biridir.
-Bu bayram ne kesiyonuz?
-garı gız
-Bu bayram ne kesiyonuz?
-garı gız
Haberim olmadan başlığım açılmış olan ben aranıza yeni katıldım. Ben aslen Trakyalıyım. Gülmeyi ve insanları çok severim. Hobilerim fotoğrafçılık, şiir, karikatür, film izlemek ve ekstrem doğa sporlarıdır.
Uzunköprü benim doğduğum yerdir. Dünyanın en uzun taş köprüsüne sahiptir. Son nüfus sayımına göre 41.200 kişi yaşamaktadır. Gittikçe gelişen yakında ikinci bir üniversiteye sahiplik yapacak yerdir. Son zamanlarda birçok cafe benzeri mekanlar açılmıştır. Şehrin insanları cana yakın ve sevecen insanlardır. Yine şehrin tarihi eserleri restore edilmiş kültürel mirasını ön plana çıkarmıştır. Uzunköprü'ye uğramışsanız eğer Köfteci Niyazi'den köfte Cazgır'dan dondurma yemelisiniz.
Üniversite okuduğum için kaldığım yerdir hem seviyorum hem sevmiyorum.
Düğüne ya zorla götürülmüş kişidir yada içinde kurtlar kaynadığı halde birisinin onu oyuna davet etmesini bekleyen kişidir.
Rusya ardından Maldivler biraz üşüdükten sonra ısınmak gerekir.
Sabahın köründe beni uyandıran yazar oldun yazısını görünce beni dünyanın en mutlu insanı yapan bir durumdur.
Aşkın 500 günü mükemmel bir film mutlaka izlenmesi gerekir.
Eller kadir kıymet bilmiyor anne hiç kimse senin kadar sevmiyor anne.
Kendini bilmeyen insan tipidir genelde toplumda sevilmeyendir.
Aşk aşk olmaktan çıkmıştır. internet aşığı değil bağımlısı olursunuz. Aynen benim olduğum gibi tamam interneti sevebilirsiniz sevince bu bağımlılığa dönüşür ve bundan kurtulmak gittikçe zorlaşabilir. Yapılması gereken ise silkelenmek ve kendine gelmektir.
6 aydır kullandığım canım telefonum işletim sistemi Windows Phone canlı kutucuklardan oluşan bir menüsü var. Benim de ilgimi çeken tarafı bu oldu. Flash yok. Uygulama sayısı şu an için az ama her geçen gün yenisi ekleniyor. Yeni bir işletim sistemi olduğu için eksikleri elbette var ama uygun fiyata telefon almak isteyen rahatça bu telefonu alabilir. Tam bir fiyat performans telefonu ayrıca yakın bir zamanda sesli asistana da kavuşacak telefon yakında kendini aşacaktır.
Gülerken üzülüyorum üzülürken gülüyorum ben ben olmaktan çıkmış bir haldeyim.
Kendini sanki dışlanmış hisseder sanki tüm halay gurubu onu sürükler düşündüğü tek şey vardır o da başka birinin gelip sonunculuğu ondan almasıdır.
Haydar deyince akla şişman, kırmızı yanaklı, sevecen, babacan ve her zaman gülümseyen etrafındakilerin sorunlarını dinleyip çözüm üretmeye çalışan yardımsever biridir. Bildiğin iyilikte master yapmış şahsiyettir.
Sosyoloji bölümü okuyorsanız şanslısınızdır. Çünkü bu bölüm size farklı bakış açısı kazandırır. Bu bölümü bitirdikten sonra sosyolog olmak dışında kendinize farklı kollarda da iş imkanı oluşturabilirsiniz. Örneğin proje yazıp yönetmek bunlardan biri ve çok eğlencelidir hem bir şeyler oluşturur hem bundan para kazanırsınız genelde Avrupa Birliği bu projelere destek veriyor. Bu tamamen sizin bölümü ne kadar verimli okuyup bitirdiğiniz ve kendinize ne kadar kattığınız ile önemlidir.Hocamın güzel bir sözü var biz sizi kpss için yetiştirmiyoruz biz sizi sosyolog olmanız için yetiştiriyoruz.
Çağış kampüsü ve Necati Bey eğitim fakültesinden oluşan bir üniversitedir. Gelişmesini her ne kadar tamamlayamasa da Balıkesirli olmamama rağmen sevdiğim biricik üniversitem benim