bugün
- mesajlara hızlı cevap vermek6
- trafikte hanımının yanında artistlik yapsalar6
- kafaya kuş sıçması4
- sözlüğü anı defteri gibi kullanmak3
- kulaklarından tavana çivilemek2
- üniversitede kızlara para yedirmek5
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor8
- sabah kahvesi2
- esnerken çene altındaki damarların üstüste binmesi2
- işerken hapşırmak2
- dokuzuncu nesil olmak bir gururdur2
- velvet'in elleri nimettir3
- saçını sarıya boyatan kadınlar2
- bisiklete binmek2
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- ai analiz2
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı18
- aslan gibi adam3
- manifest dinleyen erkek11
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması5
- karıya kıza yalakalık yapan tip2
- eskorta para verecek kadar mal olmak2
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- herkes yatmış görünüyor4
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- ona bir şey söyle8
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- gulmekicinyaratilmis11
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- mohamed salah ghaly13
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- türkiye7
- eyüpsultan da kurabiye dağıtan kız2
- yaz yemekleri5
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- stres yönetimi6
- sudekiray3
- spiderman mi döver batman mi5
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- berrak tüzünataç3
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- opel alman arabası mı sorunsalı6
entry'ler (19)
görsel
bir belediye başkanından beklenen samimiyet budur işte. ali kılıç'ı bu konuda gerçekten taktir ediyorum.
bir belediye başkanından beklenen samimiyet budur işte. ali kılıç'ı bu konuda gerçekten taktir ediyorum.
pascal nouma da türkiyeye geldiğinden beri iyice reklam yüzü oldu, akrabaları eminönünde saat satıyor.
kale direğinin volkan babacandan daha çok top tuttuğu gerçeği.
batuhan isminde olanlar genelde yakışıklı olur ve bir kezban sevgilisi olur.
ortamda çok adı geçmesine rağmen oynamadığım tek oyun konusu açılınca uzaklara dalıp başka şeylerle ilgileniyorum.
döverim iyi forumlar.
enteresan bir bakış açısı neden olmasın ki, yakın coğrafyalarda hemen her şey bir alışveriş içinde gerçekleşmiş buna kültürde dahil.
kurumsal kimliği sağ olsun beni çok mutlu ediyor, gerçekten müşterilerine o kadar sıcak kanlı bir müşteri hizmetleri var ki, bazen konuşurken böyle avrupa da amerika da felan hissediyorum demek iletişim alanında ülkemiz baya ileride. insan odaklı çözümler üretme konusunda çok iyiler. bazen sorun yaşıyorum internette pek bilmediğim için arayıp yardım alıyorum, o kadar güzel nazik bir şekilde anlatıyorlar ki, bilgisayar kursuna gitsem bu kadar iyi anlatıp yardımcı olamazlar.
o ne arkadaş yaa, tiksindirdiniz, bugün eve gelirken barlar sokağında yürürken aklıma geldi bu video, yemin ederim tiksindim içinde ne olduğu belirsiz şeyler olan bir şey içilir mi ya, kim bilir insan sağlığını nasıl etkiliyordur, birde arpa diye yutturmaya çalışıyorlar.
bu kadar kolay olduğunu bilseydim aylar öncesinden başvururdum, başvurduğun gün içinde veyahut ertesi gününde hattını bağlıyorlar, yapman gereken sadece kimliğinde gidip başvuru yapmak, gerisini onlar hallediyor, ttnet kullanmaya karar verdiğimde başvuru yaptıktan tamı tamına 1 hafta sonra gelip internet bağlamışlardı. kullanımıysa inanılmaz kolay.
hayal ürünü bir düşünce, böyle bir şey olmadı olmayacaktır...
tedbirsizliktir..su uyur düşman uyumaz lafını kavrayamamışlar bu hataları görmüyor millet...
1929'da başlayan (etkilerini ancak 1930 yılının sonlarında tam anlamıyla hissettiren) ve 1930'lu yıllar boyunca devam eden ekonomik buhrana verilen isimdir.
Amerika Birleşik Devletleri'nin 32. başkanı olup en uzun süreyle görevde kalmış olan başkanıdır.
merkezi hollandanın lahey kentinde bulunan divandır..
24 Ekim 1945'te kurulmuş dünya barışını, güvenliğini korumak ve uluslar arasında ekonomik, toplumsal ve kültürel bir iş birliği oluşturmak için kurulan uluslararası bir örgüttür.
önemli bir merkez hâline gelmiş yerlerdir. Dünya şehirlerini diğer büyükşehirlerden ayıran en önemli özellik, dünya ekonomisinin ayrılmaz parçalarından biri olmalarıdır.
Amerika Birleşik Devletleri'nin en kalabalık şehri ve dünyanın en kalabalık metropolitan alanlarından New York metropolitan bölgesinin merkezidir.