bugün
- batının türkiye hayranlığı12
- ekrem imamoğlu ile kafayı bozan ak partililer19
- true nun çaylak olması11
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler23
- v a m p i r o v8
- erdoğanın 300 milyar dolar serveti olması13
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil46
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası31
- sırrı süreyya önder38
- yeni akit'in yılın haber sitesi seçilmesi8
- aşık olmanın avantajları14
- üstad kadir mısıroğlu14
- arda güler12
- tayyip erdoğan ın artık kabak tadı vermesi10
- dördüncü murad8
- chp nin olmazsa olmazı9
- evli erkek9
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar8
- fotokopici bi erkek9
- osmanlı yı yeniden kuracağız21
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler18
- bir evlilik ne zaman bitmeli10
- uyudun mu yazan kız15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması22
- gecenin şarkısı8
- hıdırellez11
- iyi geceler17
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem9
- akrep burcuyum soruları alayım9

entry'ler (656)
uyarı: çöplerinizi yere atmayınız.
ben hala yaşıyorum.
(bkz: aşağılamaya yeltenmek)
birtakım kendini bilmezlikler silsilesidir. hepsinden öte; kadın-erkek şeklinde ayrımcılığa gidilmemeli, "insan"ın aşağılanmasından bahsedilmelidir.
dipnotgibidipnot: kadınlar çiçektir.
birtakım kendini bilmezlikler silsilesidir. hepsinden öte; kadın-erkek şeklinde ayrımcılığa gidilmemeli, "insan"ın aşağılanmasından bahsedilmelidir.
dipnotgibidipnot: kadınlar çiçektir.
vücut dili ile yazılamayacağından dolayı, yazılacak her dil yabancı niteliği taşıyacaktır. hem biz kendimize yabancıyız, dövme bedenimize yabancı olsa kaç yazar?
biz türklere has olan bi hastalıktır. dolayısıyla referandumda evet çıkmıştır.
avcundan öptüğüm.
insanlık, öğretilemiyor bazı bazısına.
ne yiyeyim, kendimi yiyorum. hep kendimize yapıyoruz zaten. size yok.
uludağ sözlük yazarlarının kendilerine sıkça sorduğu sorulardan ve birtakım sorunsallardan sadece bir tanesi.
neden yani? kendimizi mi arıyoruz biz? yoksa eksiklerimizi mi tamamlıyoruz? veya neden bilgi birikimimizin diğer insanlara yarar sağlayabileceğini düşünüyoruz? eğitim seviyemiz ne durumda, öğrenim durumumuz ve öğretme yetimiz ne durumda?
herkesten sakladığımız bir yüzümüzü burada açığa çıkarıyor olabiliriz, yıllardır sözlükteyim. zannedersem 3.hesabım bu. hiçbirisini, normal hayatımdaki insanların hiçbirisine ifşa etmedim. hep gizli tuttum. he burada çok gizli bilgiler mi paylaşıyorum, hayır paylaşmıyorum.
ben buraya boş boş, saçma sapan konuşmak maksadıyla geldim. öyle de yapıyorum zaten. ben size pek bir şey katamam. he katmak ister miyim, isterim. ama siz kimsiniz, nesiniz? robot musunuz? robot olmadığınızı kanıtlamak adına aşağıdaki, he bu başkaydı pardon.
hepsinden öte, biz bu dünya denilen cehenneme neden geldik? bana göre Allah'a iman için buradayız, fakat kendi hayatımıza dalmış durumdayız, saçma dertlerimiz ve saçma sevinçlerimiz mevcut. öteki dünyayı hatırlamalı ve hatırlatmalıyız. her şey 60-70 senelik saçma bir hayat için düzenlenmemiştir, öyle değil mi?
neden yani? kendimizi mi arıyoruz biz? yoksa eksiklerimizi mi tamamlıyoruz? veya neden bilgi birikimimizin diğer insanlara yarar sağlayabileceğini düşünüyoruz? eğitim seviyemiz ne durumda, öğrenim durumumuz ve öğretme yetimiz ne durumda?
herkesten sakladığımız bir yüzümüzü burada açığa çıkarıyor olabiliriz, yıllardır sözlükteyim. zannedersem 3.hesabım bu. hiçbirisini, normal hayatımdaki insanların hiçbirisine ifşa etmedim. hep gizli tuttum. he burada çok gizli bilgiler mi paylaşıyorum, hayır paylaşmıyorum.
ben buraya boş boş, saçma sapan konuşmak maksadıyla geldim. öyle de yapıyorum zaten. ben size pek bir şey katamam. he katmak ister miyim, isterim. ama siz kimsiniz, nesiniz? robot musunuz? robot olmadığınızı kanıtlamak adına aşağıdaki, he bu başkaydı pardon.
hepsinden öte, biz bu dünya denilen cehenneme neden geldik? bana göre Allah'a iman için buradayız, fakat kendi hayatımıza dalmış durumdayız, saçma dertlerimiz ve saçma sevinçlerimiz mevcut. öteki dünyayı hatırlamalı ve hatırlatmalıyız. her şey 60-70 senelik saçma bir hayat için düzenlenmemiştir, öyle değil mi?
şimdi eğri oturup doğru konuşalım. bizdeki sözde yazarlık. moderatörler al demiş, bu yazarlık senin. artık çaylak değilsin. dilediğince koşturabilirsin sözlükte. kün fe yekün gibi değil he.
burada bahsedilen hangi yazar?
şahsen istanbul'u dinliyorum. fakat gözlerimde herhangi bir kapalılık göremiyorum. yoksa gözlerim kapalı diye mi göremiyorum? bak o da olabilir. aman ne güzel geyik. şu anda farkına vardım, benim canım sıkılıyor.
şahsen istanbul'u dinliyorum. fakat gözlerimde herhangi bir kapalılık göremiyorum. yoksa gözlerim kapalı diye mi göremiyorum? bak o da olabilir. aman ne güzel geyik. şu anda farkına vardım, benim canım sıkılıyor.
şimdi eğri oturup doğru konuşalım. bizdeki sözde yazarlık. moderatörler al demiş, bu yazarlık senin. artık çaylak değilsin. dilediğince koşturabilirsin sözlükte. kün fe yekün gibi değil he.
hani üst komşulardan birisi sifonu çekince banyodaki gider şeysinden bazen kötü bir koku gelir ya hani, neyse bir şey demeyeyim ben. eski sevgili kötü bir şey, kokusu unutulası, leş. mühim olan evleneceğimiz kadın veyahut adamın mis kokusu. rabbim evlenesim var, everin beni.
hani üst komşulardan birisi sifonu çekince banyodaki gider şeysinden bazen kötü bir koku gelir ya hani, neyse bir şey demeyeyim ben. eski sevgili kötü bir şey, kokusu unutulası, leş. mühim olan evleneceğimiz kadın veyahut adamın mis kokusu. rabbim evlenesim var, everin beni.
mesaj geldiği esnada işi, gücü olan bir insanımızdır. onu da sevin, anlayışla karşılayın. sırtını sıvazlayın be, hep kötüye yormayın. iyimser olun şozuklar.
hayat kavgasını ikiye bölmek mesela. dert paylaşınca azalır, sevinç ise çoğalır. paylaşmak iyidir. hele ki bir evi paylaşmak. kendi çekirdek aileni kurmak. ne bileyim, hevesliyiz biz de evlenmeye herkes kadar. herkes demişken, herkez değil, hala bilmeyen varsa diye söylüyorum. son olarak da 28-29 yaşlarında evlenmeye gayret edelim arkadaşlar. eş arayan varsa biz buradayız. en bekar halimizle.
insan Hakları Günü'nde yaşama hakkı elinden alınan masum insanlar varken güzel olamayacaksın canım ülkem.
yalnız insan eylemidir, iki çay kapıp şahsın yanına gidilmelidir. ne yalan söyleyeyim, pazar günlerini hiç sevmem. e tabii pazar kahvaltısı dışında. nedendir bilinmez, biz türkler pazar günü olan kahvaltılara kıymet veririz, özenle hazırlayıp, huzurla tüketiriz. belki de yalnız falan değildir, pazar günü de çalışması gerekiyordur. öyle olsa bile, yine de iki çay kapıp şahsın yanına gitmek gerekir. belki de çağla şikel'dir, arkadaşını beklemeye başlamadan evvel tost yiyordur. neyse ben bir şey demiyorum artık, sessiz kalayım. çok dolmuşum tost konusunda.
kendisi tarafından, evet tarafından.
başıma bir iş gelmeyecekse, 'zaman' demek istiyorum.