bugün
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- sözlük botlarının artık abartması6
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler8
- ofis dedikodular7
- vurdurmak moda olsa vurdurur musunuz3
- en gıcık olunan hayvan4
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü7
- yalnız yaşayan kadınların sahiplenilmesi lazım3
- yaşlanınca cumaya gitmeye başlamak8
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba17
- ktç'nin hala hayatta olması10
- silvermist2
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz13
- süresiz nafaka4
- kemal kılıçdaroğlu40
- beklentiyi çok yüksek tutmak6
- gençler iş beğenmiyor11
- avradı olmayan bir erkeğe ne söylersiniz3
- ayı saldırınca yapılması gerekenler14
- market poşetlerini tekte taşımak7
- pampin3
- almancıları aşağılayan lanet millet10
- özgürlük ile güvenlik arasındaki sahte ikilem3
- 450 bin konutun maketini bile yapamazlar3
- abazanlık insana neler yaptırır6
- sözlük yazarlarının düşünme biçimi3
- 3 haziran 2026 fenerbahçe beko anadolu efes maçı2
- otomobilin yaygın olması3
- muhittin böcek'in yeni ifadesi3
- ilşkisini herkese anlatan kızlar9
- kitap okuyorum diye mesaj atan kız2
- üzerinde şu an ne var terör örgütü3
- özgür özel5
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum27
- etol3
- türkiye ekonomisi2
- patronu görünce hızlanan çalışan4
- sağ eli sol cebe sokmaya çalışmak3
- selahattin demirtaş4
- okulda yüzme dersi9
- çaya şeker atan erkek4
- samsun'da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü12
- terli terli soğuk su içmek3
- zamanla azalan şeyler4
- nervio5
- üniversite öğrencilerinin işe başlaması3
- mısır4
- iremga6
- ekonomi çok iyi10
- her evde bulunan bozuk para biriktirme alanı4
entry'ler (73)
bir gün facebooktaki Tanrı ile ilgili iletimden dolayı bu hanımla aramızda şu diyalog geçmiştir:
melis: tanrıya inanır mısın?
firavun: sen tesadüfler sonucu bir araya gelmiş olamazsın.
akabinde tabi hemen yelkenleri suya indirmişliği de vardır.
melis: tanrıya inanır mısın?
firavun: sen tesadüfler sonucu bir araya gelmiş olamazsın.
akabinde tabi hemen yelkenleri suya indirmişliği de vardır.
belki rastlantıdır ama bu isme sahip daha hiç çirkin kız görmüşlüğüm olmadığından sempatiyle baktığım kız ismi. (bkz: afet-i devran)
beni de röntgenci yapmıştır. (bkz: helal olsun)
bahçeşehir üniversitesi hazırlık okulunda bir kokoş tiki kız tarafından aynen söylenmiştir:
you are very back head yaaaa.(çok geri kafalısın demek istiyor). binanealeyh hoca gülerken kendinden geçmiş ve o zaman ileri kafalı da forhead mi oluyo kızım diyerek tiki kızımızın kızarmasına yol açmıştır.* * *
you are very back head yaaaa.(çok geri kafalısın demek istiyor). binanealeyh hoca gülerken kendinden geçmiş ve o zaman ileri kafalı da forhead mi oluyo kızım diyerek tiki kızımızın kızarmasına yol açmıştır.* * *
ilk 2ooo'e girip de hukuk fakültesi'ni burssuz kazanan öğrencilere de %100 burslu eğitim imkanı vererek, eski öğrencileri çıldırtmış üniversitededir zira insanın bizim zamanımızda niye yapmadınız lan bizi enayi mi gördünüz diyesi gelmektedir. bu ilk 2000 muhabbeti eski öğrencilerin sinirlerine dokunmaktadır haberleri olsun.
türktür efendim hem de uzun nesillerdir türktür. kime neye gıck olduğunu ibraz etmiştir zaten. (bkz: #3664633)
"eğer öyleyse ben oğuz türklerinden değilim, farklı bi boyun türk'ü olmayı tercih ederim kardeşim" dememe sebep olabilecek iddia.
firavun: getirin lan musa'yı. görecez bakalım el mi yaman bey mi yaman.*
seversen zikilirsin, zikersen sevilirsin.
doğrudur dünyaya bedeldir zira bir kürt içinde dünyaya ait her türlü pisliği barındırır.
hakikati güneşe benzetirler doğrudur, çoğu zaman gözlerimizi yaralar korkusuyla bakmayız. bazı ahmaklara bu yüzden allah2ın varlığını ispatlamak abesle iştigal etmek olur ki insan onuruna yakışmaz.*
bunlar doğuda ağaları oldukları kendi halklarını sömürürler ve allah arttırmasın yüklü bir servet kazanırlar ve bu paralarla ona varan çocuk sayılarının hepsini de özel üniversitelerde rahatlıkla okuturlar ve bu çocuklar da etraflarına diğer burslu ya da parası onlara nispeten daha az olan kürt çocukları toplarlar ve guruplar, kulüpler kurarlar. etraflarındakilere alttan alta kürtlerin bir gün bağımsızlığa kavuşacaklarını bunun için aydın yetişmiş aydın kürtlere ihtiyaç olduğunu ve pkk'nın bi terör örgütü değil bağımzlık için mücadele eden kürt mücahitleri olduğu gibi zehirli düşüncelerini zerk ederler diğer türk arkadaşlarınaysa her kürdün terörist olmadığını söyleyerek akıllarınca takiyye yaptıklarını sanırlar. babaları da doğuda pkk'ya örtülü olarak yüksek miktarda yardımlar yaparlar. yani babaları doğuda çok sayıdaki oğulları da batıda kürt devleti açılımına yönelik ideolojilerini uygularlar. (bkz: starpet)
kaşları birleşiktir. kaşmer kaşlı da sayılırlar.
şarabın tadından başka herşeyini bilmesi dolayısıyla gerçekleşen durum.
kaptalistliğe doğru giden geniş, ferah bir o kadar da lüks yaşam tarzına adım atmış şanslı kişidir. (bkz: senin neyine lan simit)
çocuklarına "açılın len benim babam hacı baba" deme şansı verdirten sıfata sahip kişi.
donunu unutmuşsun benim evde onu da almayı unutma.