bugün
- en uzun bekletilmiş erkek14
- espressolab19
- erdoğan sonrası hükümet27
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası44
- 4 hak mezhep19
- aşağılık insanlar11
- yolda namaz kılan davarlar34
- anın görüntüsü16
- fotokopici bi erkek39
- ali koç10
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek16
- kabataş yalanı17
- ezberden yasin okuyan sözlük erkeği9
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı30
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- erdoğan ikinci atatürk'tür13
- allah ı niçin göremiyoruz15
- papa francis'in serveti10
- kanal istanbul9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an17
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular16
- zina çoğalınca deprem olur14
- ekrem imamoğlu45
- sırrı süreyya önder29
- bik bik'in mutfağına konuk olmak22
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası10
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- kisinin 17 yasina verecegi ogut8
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır28
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı12
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz20
- true nun çaylak olması8
- aykolikin sözlüğe kattığı şeyler13
- ibb de 50 iski çalışanının adliyeye sevk edilmesi13

entry'ler (37)
biz ona birbirine karışmak diyorduk. artık karışamıyoruz
Sen beni gönlümce mutlu mu sandın?
Ömrümü boş yere çalan dünyada.
Ömrümü boş yere çalan dünyada.
biliyorum radikal kararlar vermeye çalışıyorsun, önce ne istediğini bilmen gerekiyor. Mantığın aklınla bir değil kararsızsın ama kimseden de izahat alacak değilsin. yaşayıp görmek yine hata yapmak istiyorsun yap bakalım. önemli olan insanlık mı para mı statü mü.
daha öğreneceği çok şey olduğunu düşündüğüm futbolcu.
bu tür ödüllere ülkecek alışkın olmadığımızdan birilerine battı. adam 80 lerde 90 larda holiwood dizilerinde oynamış biri kolay gelmedi bu noktaya. bize tebrik etmek düşer büyüksün üstat
Alıp senide başımı da gitmek istiyorum bu şehirden.
lise yıllarından beri hoşlandığım, kırk kocaya gitse de aklım onda dediğim kız, evlendi boşandı şuan çok tehlikeli sulara çağırıyor beni, bilmiyorum ne yapacağım. helede sevdiceğim varken..
Ne de güzeldi yeşil yeşil.
Olayı karıştırmayalım bence biri vasıtası ile tanıştırma ile görücü usulu evlendirmenin arasında çok fark var.
Tanıştırılmış olsada sonuçta kendi karar veriyor. beğenmezse yol yakınken dönebilir
Ama görücü usulun de daha çok eski tarihlerde, hala varmı bilmiyorum, ailelerin belirlediği kişi ile evlenme ile biten durumdur.
Edit: konuyla uzaktan yakından alakam yok sevdiceğimle tamamen tesadüf karşılaştık. şimdilik herşey güzel.
Tanıştırılmış olsada sonuçta kendi karar veriyor. beğenmezse yol yakınken dönebilir
Ama görücü usulun de daha çok eski tarihlerde, hala varmı bilmiyorum, ailelerin belirlediği kişi ile evlenme ile biten durumdur.
Edit: konuyla uzaktan yakından alakam yok sevdiceğimle tamamen tesadüf karşılaştık. şimdilik herşey güzel.
huzur sensin aşkım.
Cem yılmaz ın istediği gibi önüne gelene saydıramayacağını anlamasıyla kapanacak meseldir.
Muharrem belediyeci değil siyaset adamı fikir adamı, Ekrem yönetim belediyecilik yapabilecek aday, umarım birgün cb ince olur.
köylü insanlar ziksin seni.
bu aralar ne yaptığımı bende bilmiyorum, finans mı muhasebe mi ik mı belli değil
(bkz: )https://www.youtube.com/watch?v=Es_ASif2lvg
(bkz: )https://www.youtube.com/watch?v=Es_ASif2lvg
köpeğe vuran araç hariç hepsi suçlu, biri kemer takmamış ikisde takip mesafesini korumamış olan yine emektar torosa olmuş yazık olmuş
seviyeyi düşüren başlıklar vol..131253
Çirkin insan yoktur bakımsız yanlış imaj vardır.
maalesef bir sağlık problemi olduğunu düşünüyorum. sevgi saygı sempati beslemiyorum mümkün mertebe benden uzak olsun. bazen kadınsı örnekleri kadınları etkiliyor hatta bu yüzden uyuz bile oluyorum denebilir.
sırf birgün nicimi öğrenecek diye ortak sözlükte yazar olan sevgilim hakkında olumlu olumsuz şeyleri yazamıyorum. çünkü ben onunkini biliyorum,
kaçak kullanın, biz hep 50 liralık yüklüyoruz. ülkede zam gelmeyen birşey yokki şaşırdık mı hayır.