bugün
- ekşi sözlük referans17
- yeni partinin çerçeve yasa kararı10
- çocuğuna kendi ismini veren ebeveyn4
- mekke anlaşması20
- kürt sorunu4
- 2000 doğumlu kızlar4
- salaksın3
- burak kut3
- ey insan2
- yazarların para ödediği yapay zekalar7
- din ve ahlak5
- en gey özelliğiniz10
- dönen tekme atabilen sözlük yazarları7
- kod yazarken müzik dinlemek6
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
- merfulu11
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- torpil peşinde koşan tip5
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- tüm fake hesapların öbür sözlükten gelmiş olması2
- 10 ağustos 20262
- tang içen efsanevi nesil2
- yanlışlıkla gey olmak9
- anın görüntüsü11
- online 40 yazar ne yapıyor5
- tuvalete sıçımhane diyen kezo5
- hamferdi yazarlar3
- zall'ın çok meşgul biri olması6
- halk başkanlık sistemini istiyor9
- bir insanın muadilini bulmak5
- wc'ye telefonsuz girmek7
- günlük tutan erkek19
- dün fetö götü yalayanlar bugün apo götü yalıyor7
- erecto bey bay birader2
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz16
- mamut avlayıp ev geçindiren efsanevi nesil11
- gizli artılayan yazar3
- dudağında bir boyası eksik yuzır4
- rodrigo mora6
- bana gel film izleriz diyen erkek16
- gey erkeklerin buluşma noktası3
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi19
- sigaranın yanına çay kahve dışında alternatifler10
- recep tayyip erdoğan4
- her yerde sümkürebilen insan6
- en estetik meyveler2
- arda güler5
- kulağın pıtı gibi olması3
- kaybolan futbolcusu için müge anlı'ya çıkan takım2
- gratisin içini merak etmek8
entry'ler (25)
sabahki işlerimi zamanında yapabilmem için yapılası eylem. fakat son sigaram dişlerimi fırçalayıp uyuyacağım sözlerinin üzerinden 4 saat geçmesine rağmen hala tatbik edilememiştir.
fanatiklik yapmaya gerek yok, sadece olan biteni yazıyorum.
ortalama 6 önce aldığım performans ve özellik bakımından acayip zengin fakat malzeme kalitesinde aynı zenginliği bulamadığım yine de takdire şayan telefon modeli.
iphone fanatikleri biraz kızacak ama x bir siteye satışa koydum gelen mesajların %80'i iphone la takas düşünür müsünüz oluyor.
ortalama 6 önce aldığım performans ve özellik bakımından acayip zengin fakat malzeme kalitesinde aynı zenginliği bulamadığım yine de takdire şayan telefon modeli.
iphone fanatikleri biraz kızacak ama x bir siteye satışa koydum gelen mesajların %80'i iphone la takas düşünür müsünüz oluyor.
hacının bakkaldan sigara alıyorum. tam o sıra bir çift içeri giriyor, oğlanın elinde ekmekler.
esas kız-bir poşet rica etsem.
hacı- buyur bacım.
esas oğlan-aşkım sen aç ben koyim.
hacı- oğlum sen git ekmek dolabını kapa ben koyarım.
esas kız-bir poşet rica etsem.
hacı- buyur bacım.
esas oğlan-aşkım sen aç ben koyim.
hacı- oğlum sen git ekmek dolabını kapa ben koyarım.
önce arkasındaki sebebe bakılmalı, sonra şu söz hatırlanmalı "ağlamak, öfkeyi siler" ovidius.
adele - rolling in the deep
Bill Withers - Ain't No Sunshine
Bill Withers - Ain't No Sunshine
ah şimdi onların yerinde olabilmek vardı.
diş hekimi bir ahbabın yanında 3-5 kişi sohbetin dibine vururken, arkadaşın baş ağrısı için cebinden minik bir hap çıkartması ile devam eden kopulası olay;
- tülay hanım bir bardak su alabilir miyim ? (tülay diş hekimi arkadaşın hem sekreteri hem manitası )
derken su gelir dr. arkadaş cebinden mavi minik bir hap çıkartır. ismet amcamız bir hışımla ilacın üstüne atlar (ismet amca 68 yaşında kara yollarından emekli hızlı yaşamış sağlam anılara sahip bir amcamız).
-ismet amca hayırdır ?
+gençsiniz neyinize sizin bunlar ?
- * başımıza neyimize olsun.
+benimde başıma olsun o zaman.
ismet amca çıkar gider. ahali kopar. ertesi günü tavla müsabakası sırasında ismet amca yancı olarak damlar.
-eee ismet amca ne yaptın dün ?
+eve vardım direkt sorgusuz sualsiz aldım hatunu odaya yer misin yemez misin ? et ettim sabaha kadar etttt.
eyy majezik nelere kadirsin. neye niyet neye kısmet.
- tülay hanım bir bardak su alabilir miyim ? (tülay diş hekimi arkadaşın hem sekreteri hem manitası )
derken su gelir dr. arkadaş cebinden mavi minik bir hap çıkartır. ismet amcamız bir hışımla ilacın üstüne atlar (ismet amca 68 yaşında kara yollarından emekli hızlı yaşamış sağlam anılara sahip bir amcamız).
-ismet amca hayırdır ?
+gençsiniz neyinize sizin bunlar ?
- * başımıza neyimize olsun.
+benimde başıma olsun o zaman.
ismet amca çıkar gider. ahali kopar. ertesi günü tavla müsabakası sırasında ismet amca yancı olarak damlar.
-eee ismet amca ne yaptın dün ?
+eve vardım direkt sorgusuz sualsiz aldım hatunu odaya yer misin yemez misin ? et ettim sabaha kadar etttt.
eyy majezik nelere kadirsin. neye niyet neye kısmet.
içimde karşı konulmaz bir uyumama isteği hissediyorum.
çok sık kullanıyorsa mutlak onunkinde bir denklem sorunu vardır.
her eve lazım, baş köşeye koyulası hatun.
muhtemelen geçen günün analizini yapıp, yarınki iş planlarını düşünmek. ardından ufku pufff
kahvehanenin üst katına çıkıp, tuvalet penceresinden yan taraftaki hamam kubbesine atlayarak kadınlar gününde küçücük buğulanmış kubbe camlarından kadınları izlemek.
aman elim mi dokunur, dizim mi sürter derdi olmadan rahat rahat oturmama sebep olan eylem. sanki yanımda kalsa son durakta benimle inip evemi çıkacak.
büzüşmüş dudaklarını oynatmadan konuşabilen kadın.
herhangi bir korunma yöntemi kullanmıyorsa, mutlak en yakın eczaneye uğrayıp ertesi gün hapı olarak tabir edilen ilaçlardan alınıp içirilmesi şart olan kız. 3-5 saatte yanından ayrılmamak lazım, fena miğde bulantısı yapıyormuş kusarsa ilaç heba baba olma yolu açık.
lise yıllarından kaçamak yaparken, kızın abisinin lap diye önünüze atlamasından sonra yapılan eylem.
böyle boş beleş şeylerle uğraşacağımıza öncelikle ülkemizdeki geçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmalıyız ki, sonrasında güçlü bir millet olarak diğer ülkelere direkt kendimiz yardımda bulunabilelim. yoksa bunun gibi fenerler hep kendi ışıklarını yakarlar.
seneler önce manyak gibi sırılsıklam oluncaya kadar yapılan eylem. hele bir de üşümeye başladığın zaman belediye otobüsünün arkasına sıfıra sıfır yanaşır o egsoz dumanıyla ısınırsınya offf offf pahabiçilemez bir zevktir.
asosyallik yolunda ilerlemenin laciverti gibi birşey olsa gerek.
ihtiyaç anında yapmıştır diyeceğim ama yahu arkadaş bu zevk sevmediğin biriyle ızdıraba döner bence hiç kalkışılmamalı.