bugün
- ben geldim naneler25
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek8
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- ümmetçilik6
- türkiye nin en güvenilir insanı4
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- laiklik hasan abi3
- mokv'nin uysaljakoben olması6
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi13
- 20 li yaşlar5
- uzak mesafe ilişkisi4
- göbekli erkekler9
- osmanlı torunu3
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- atletle gezen erkek7
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı12
- türk kızlarındaki yabancı penis merakı3
- kredi çekip ahbap'a bağış yapmak3
- insan olmaya ceyrek kala14
- ne zaman mutlu olacağız8
- bik bik'in erkek olması6
- ahbap7
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- tff bal ligi katılım ücreti3
- radio fg2
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- bir erkeği erkek yapan beş özellik14
- haluk levent'e para emanet etmek23
- velvet'in başı açık mı sorunsalı7
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- şaka maka türkiye'nin yükseliş dönemine geçmesi5
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- kadınları çekici yapan detaylar8
- yaşının adamı olmamak3
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi12
- imam hatipli kızların verici olması6
- 13 temmuz 2026 haluk levent'in ahbap açıklaması3
- üniversite diploması3
- bazen ölmeyi o kadar çok istiyorum ki5
- mason greenwood12
- evlilik masrafları2
- evlat ayrımcılığı9
- okyanusta yüzmemiş erkek gizli eşcinseldir5
- kahve kokusu8
- birader avcısı3
- kredi kartı2
- karı gibi ziv ziv ziv konuşan erkek2
- yağ somunu2
- erkek eşek gibi çalışacak hanımına bakacak3
- sütlaç3
entry'ler (23)
arzu edilen bir erkek turudur. lakin var midir bilinmez? ben henuz karsilasmadim.
Erkegi pasakli gosteren bir modadir.
Karsindaki insanin seni hak etmedigini anlayip bunu kabullendiginde geceklestirdigin eylemdir. Ayni zamanda fazlasiyla aci verir ama bosvermek lazim eger yeterli degeri goremiyorsan nasil mutlu olacaksin? Tabi bir cok farkli nedeni de olabilir. Zorunluluk gibi...
balık yağı icerek boyumu uzatmak istemiştim lakin boyuna değil enine uzamıştım. uzamayinca uzamiyor.
Bir daha gruba alinmamasi ve yeni grup olusturuldugunda eklenmemeai gereken arkadastir.
Yosma, matematik ogretmenimin annesinin ismiydi.
mantık aramak olmaz. facebookta gittikleri mezar ziyaretinde ailecek cekilen fotoğrafa ne demeli?
Aldatmak karakter meselesidir ve eger aldatmıssa adamın karakterinde var demektir. Yani affedilemez, affedilmemeli. Hem affetti diyelim her gece kafasini yastıga nasıl huzurlu koyar ki insan? Yok yok olmaz affedilmez.
Gevşektir.
eskiden cikolatası daha kalındı simdi inceltmişler hic hos degil.
Menemeni sevmezdim zaten.
mamoru chiba smokinli şovalye, ay savaşcısının biricik aşkı. kücükken bende aşıktım ona. bilenler bilir aşırı karizmatiktir kendisi.
Dunyanin en itici kadinlarindan biridir.
yüzüklerin efendisi serisindeki haliyle bir coğumuzun gönlünde yer etmiş, yakısıklı, cok karizmatik, haliyle zengin olmasına ragmen aldatılmış olan bir film yıldızıdır. aynı zamanda bize aldatılmanın bu tarz şeylerle hicbir alakası olmadıgını tamamen karşıdaki insanın karakteriyle alakalı olduğunu bir kezde orlando bloom göstermiştir.
yuvarlak bir sey yutmam gerekiyormus ama ben kare bir sey yutmusum oda soluk boruma takilmis zorla nefes aliyormusum gibi.
Belki de agorafobisi olan bir insandır böylelikle almancayı öğrenememiştir.
Evet, sırf bu yüzden tartışmıştım ve eve gidip ayakkabısını giyindi. Çünkü terlikle olduğu zaman gezemeyecekti ama ben gezmek istiyordum.
berbat bir operatör. bir bucuk ay once hattımı taşıdım istediğim kampanya hattımın taşındığı gün kalkmış (hattımı taşırken özellikle kampanyayı belirttim) ama vadofone bayii beni bu konuda uyarmadı bile. bu konu yüzünden mağdur olup müşteri temsilcisini aradım mağduriyetimi söyleyip o an gecerli olan kampanyayı istediğimi acık bir şekilde belirttim ve işlemimin gercekleşeceğini, mesaj geleceğini söyledi iki üc gün sonra mesaj geldi. hemen kontör yüklemedim aradan bir bucuk ay gecti yani bundan üc beş gün once 30tl yükledim ve kampanyayı görünce sok oldum, tam dört kez müşteri temsilcisini aradım hic bir şey yapamadılar param boşa gitmiş oldu. vadofone kendi hatasıyla beni magdur etti. paketimin son kullanma tarihi geldikten hemen sonra baska bir operatöre taşıyacagım hattımı.
Anlayisli, saygili olmak ve guvenmek cok onemli. Bir de gordup anladigim kadariyla ozende cok onemli nasilsa iki yildir cikiyoruz diyip ikinci planda tutmak iliskiyi bitirebilir. Kızların degilde daha cok erkeklerin sergilediği bir tutum bu.
Su anda rol aldigi med cezir dizisindeki en guzel hatun.