bugün

entry'ler (31)

siyaset

her hangi bir konuyu yanlış ve ya doğru nasıl olursa olsun savunmaktır.

türkiye de bilimin gelişememesi

bilimin gelişmemesinin başlıca nedenlerinden birisi,gereken ekonomik desteğin verilmemesidir.geçmişe bakılacak olursa türk bilim adamlarının hepsi türkiye dışındaki ülkelerde çalışmaktadır.

sevgili bulamamak

her zaman arayış içinde olmaktır.ne kadar ararsan bulmak da o kadar zor olur.

sezen aksu

Türkiye'de yaşayan herkesin şarkılarının yarısından fazlasını bildiği ender isimlerden birisi.

recete

Doktor tarafından hastanın sağlık sorunlarını gidermek için yazılan ve eczane çalışanlarından başka kimsenin okuyamadığı kağıt.

türkiye de erkek olmak

Türkiye'de erkek olmak diğer cinsiyetlerden her hangi birisiyle kıyaslandığında mükemmel.

sigarayı bırakmaya çalışan mazoşist insan

Sigarayı bırakanın ya aklı ya da parası yoktur.

türkiye israil ilişkileri

Son yaşanan uluslararası sulardaki saldırıdan sonra bu ilişkinin hiç bir zaman iyi olayacığının bütün ülkeler farkında ama Türkiye farkında değil.kınamak nedir ya.bu nasıl bir olay.
-anne ben dün birisini öldürdüm.
-seni kınıyorum evladım.
-saol anne.

türk türkleştikçe kuvvetlenir

Türkleşmekten kastın sokağa tükürmek,küçük yaşta bağımlılık yapan madeler kullanmak,dedikodu yapmak,tembellik yapmak,her işin kolay yoluna kaçmak,bana zararı dokunmasın da ne olursa olsun demek vs. ise gerçekten güçlü bir milletiz.

şehit varken aşk-ı memnu konuşan öküzler

Bu yazıyı yazan birisinin ülke için faydalı bişeyler yaptığını umut ederek yazıyorum.şehit veriyoruz bu doğru fakat Türk halkı olarak 'kınamak'tan başka ne yaptığınızı sorabilir miyim.70 milyonun üstünde nüfusumuz var.hiç bir zaman 10 milyon insan bir araya gelip de bir eylem yapıldığını ve o eylemin meclis önünde toplanıp 'bu millet vekilleri bu iktidar bu muhalefet ne yapıyor.sizin işiniz ne orada'dedik mi?HAYIR demedik.

fakirlik belirtileri

-baba ayakkabılarım eskidi bana yeni ayakkabı alır mısın?
-alırım tabiki çocuğum.
-baba bana geçen ay ayakkabı alacaktın.
-alacam oğlum alacam.

türk televizyon tarihine damgasını vurmuş dizidir

Sıcak saatler,yedi numara,ikinci bahar arasında seçim yapamadım.

bir eteği seksi yapan unsurlar

Benim görüşüm şu;bir etek kısa ise seksi değildir fakat bir etek uzun ama rüzgardan açılıyorsa ozzaman işte olay budur.

aşk-ı memnu'nun oyunun yapılması

Aşkı memnunun katil kim oyunu yapılsa güzel olurdu.Ya da kimin eli kimin cebinde.

sözleri güzel olan adamların tehlikeli olması

Tehlikeli durumları Şudur;eğer normalde güzel sözler söylemeyip de karşı cinsin yanına gittiklerinde bunu yaparlarsa ordan hemen uzaklaşın kızlar.

yalanin ortaya cikmamasi icin yapilmasi gerekenler

yalanın ortaya çıkmaması için bir tane daha yalan söylemek.

terör akp ye zarar verdiği için iyidir

Terör ve AKP bu ülkeye zarar verdikleri için ikisi de aynı benim için.

yedi numara

izlediğim nadir dizilerden birisi.Oyuncular mükemmel bir iş çıkarıyor.

allen iverson

Örnek aldığım tek oyuncu.Çelik adam.Bana göre Jordan'dan sonra nba tarihinin en iyi oyuncusu.

24 haziran 2010 elazığ karakoçan terör saldırısı

Teröristlerin sınırlardan bu kadar kolay geçebilmeleri dikkatimi çekiyor ve her zaman 'Acaba?'diye soruyorum kendime.
© copyright 2005 - 2026