bugün
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek12
- velvet vs nervio19
- sözlük kızlarının kombinleri19
- velvet12
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması6
- nervio11
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor3
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- 1 saatte 10 bira içmek8
- özgünlüğün faydasız olması5
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı59
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması11
- slavko vincic15
- ben sana vurgunum3
- sevilince şımaran kızlar2
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- cinni uyanış2
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- enişte senin dobloyu naptın sattınız mı4
- dana kuzu kıyma döner2
- vurgun yemek3
- true hanın gazabı9
- iranın bir türlü barış anlaşmasına yanaşmaması12
- playstation 13
- 6 aydan uzun üyelerin çaylak olmaması5
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- siyah taytlı bacakları okşarken meme emmek2
- çağla idi2
- hayran olunan yazarin entrylerini takip etmek3
- domuz eti3
- bu mesajı 10 kişiye göndermeyelerin durumu7
- bumble2
- bit pazarı2
- tememda kenka nalaka10
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
- yazarların adına başlık açılması3
- cv ye uludağ sözlük yazarı yazmak3
- yazık oldu yarınlara2
- bana yalan söylediler2
- tarla bellemek3
- bugün sözlük b k gibi3
- bilgi içerikli entry girmeyen siktirsin gitsin3
- saraca finch house4
- dune6
- silinmesi gereken yazar varsa buyurun4
- çingeneyle sevişmek6
- bimden tatlı almak2
- istanbul un çok pahalı olması7
- yarrrrraaaak2
- true vs tuvalet terliği3
entry'ler (61)
pamuk ve duman ile yaratıcılık konusunda zirveye oynarım diye düşünüyorum. herkes çok klasik diye kedilerine bu isimleri vermiyor. e böylece isimler klasik olmaktan çıkıyor sanki. bir de böyle düşün.
acı, ''bak ağzına sıçarım aynı şeyi yapmaya devam edersen.'' temalı uyarıcıdır; çoğu zaman anidir. ağrı; ''iş işten geçmiş, gel otur da karşılıklı çay içelim'' şeklinde anaç, genelde kronikleşmiş, bir ömür yamacında durmaya niyetli ince sızıdır.
bunlar tabi genel durumlar hep.
bunlar tabi genel durumlar hep.
pencere kenarında bulduğum kanadı yamulmuş arıyı besleme girişimi.hayır beslediydim de.ama 2 gün sonra beni terkettiydi pezo.birbirimizi sevdiğimizi sanmıştım.
anlaşılamayan insan düşüncesidir. bacım madem o kadar giydirdin bir de kendi fotoğrafını koy iyisi sen; gözümüz gönlümüz açılsın. yanlız nasıl bayılıyorum ülke ve dünya çapında bu derece gerzek önermelere anlatamam.
''her kanama durur.''
'dövme de günahmış,duydunuz mu?' diye seslenesim gelen yazar cümlesi.benzerleri için
http://uludagsozluk.com/k...oru%C3%A7-tutmamas%C4%B1/
http://uludagsozluk.com/k...oru%C3%A7-tutmamas%C4%B1/
yoğ daha neler.öptüm.
edit;akıl karı olmayan genellemelere örnek.
edit;akıl karı olmayan genellemelere örnek.
kediye tekme atan insana çekiç atmak.
doğru olduğunu düşündüğüm bir cümle. ne yazık ki okumamakla da adam olunmuyor. biz her ihtimale karşı okuyalım bence.
nicole kidman'ın ve ewan mcgregor'ın oynadığı ağızda güzel gülümseme bırakan baya güzel bir film.
kedinin tehlikeli olmadığını kestirmiş insan evladıdır. yormayın kafanızı, tecrübeyle sabit. hayvan gözünü falan çıkarmıyor. inanmazsınız gelip kendini sevdiriyor. pati atacağı vakit de tırnak çıkarmadan oynanıyor. öyle de bir hayvan.
bazı ilginç insanların taciz için kendine ürettiği saçma bahanelerden biri daha. arkadaşım sen de o zaman pantolon giyme, kadınları tahrik ediyor. uzun etek giy istiyorum ben, onu ne yapalım. yani ben de diyorum ki içimden biri bu adamı öldürsün çünkü ben bu adamı taciz edemicem, gücüm yetmez. sonra sesimi duyan bir yığın uzun etekli delikanlı gelip seni öldürsün. biz de huzura ermiş olalım.
zehirdir. bir mantık var üstüne konuşmadan edemeyeceğim. bilmem kimin dıdısının amcası seneleeeerce içmiş bir şey olmamış. bizim komşu zavallı teyze ağzına sürmemiş ama kanser olmuş. şimdi canlar, sigara içen herkes kanser oluyor mu? yok olmuyor, haşa, hiç öyle şey olur mu? olmaz. ama gelin görün ki bin tane hastalığın riskini arttırıyor. yani normal toplum içerisinde sigara içen insanlara baktığımızda turp gibi paşaları evet görebiliyoruz. ( çok da turp gibi demeyelim de biz) ama hastaneye gidip baktığımızda hastaların diyelim ki yüzde 80'i( tamamen attığım bir oran ) fosur fosur sigara içmiş oluyor. ha sigara içmez iken hasta olan teyzeye gelince. kanserlerin tek risk faktörü sigara değil ki. misal genetiği duyarlı oluyor kişinin. sigara içmeden de kanser olur insan. ama yani bu sigaranın kanserin risk faktörü olmadığını, kanatlanıp uçacağını mı gösterir?
kim üretmiş lan sigarayı, agresifleştim birden.
kim üretmiş lan sigarayı, agresifleştim birden.
peygamberdevesinin de aynını yaptığı seksüel yamyamlık örneği. ufak iken izlediğim belgeselin bende korku filmi etkisi yaratmasına sebeptir. aman ne fenaydı.
insanların canının çok sıkıldığını anlatan söylem. anladık işiniz yok, küçümseyecek başka şey de düşmemiş akla. ama yani. ne diyeyim, garip sahiden.
denilecek söz bırakmayan bir durum daha. ne oluyor arkadaş, millet iyice kafayı yedi. hayır madem delirdin git kendini öldür lan, biz de kurtulalım.
bilgisayarımla aram açıldı, onu düzeltiyorum. ( çok tripcan kendisi, çok)
beynine bir zümzük atılması gereken insan. la olum sanki bi sizin hastanız acil. ha bir de sahiden acil olanlar için çok ilginç bir başvuru merkezi var hastanelerde, adı da acil. kocaman harflerle yazan hani. kadıncağızın canını yakınca aciliyetin giderildi çünkü. bir de seni iş yerinde 2 dakka fazla tutsalar başlarsın milletin anasına babasına. ayağın kaysın da lağım çukuruna düşesin, mutasyona uğramış fareler kemirsin o tekme atan ayakları parmakları.
çocuğuna okula girer girmez kır dizini çalış da az burs kazan demesi gereken memur. ama takıldığım nokta başka benim. ney, dokuz bin mi? peki madem.
çoğu vakit herkesle aynı düşünceyi paylaştığından pek de farklı değildir.