bugün
- sözlük yazarlarının salatalıkları20
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- serhat kılıç5
- hangi renksiniz11
- açık oylayan yazar ne demek istiyor4
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam9
- özledim mesajına verilecek cevaplar12
- hardallı patates salatası5
- sözlükte herkesin avcı olması12
- sözlükteki zorbalar12
- sovuk kahve3
- necip fazıl a sorulmak istenen sorular5
- sürekli ilgi bekleyen erkek9
- takı takmayı çok seven kız7
- dışkıyı poşete koyup camdan atan ihtiyar2
- sözlükteki şer çetesi9
- gocu50
- tarihi dizilerden öğrenip ahkam kesmek2
- kadir mısıroğlu3
- izmirbeyefendisi13
- allah belanızı versin ibneler2
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı8
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- kuzukulağı4
- sinoplular nasıl insanlardır7
- masum erkek6
- sivaslılar6
- dincilerin agresif olmasının nedeni3
- voleybol maçlarını izleyen erkekler3
- bıçak kemiğe dayandı6
- sözlükte içki fotoğrafı paylaşan tip6
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüsü10
- sözlükteki büyücüler5
- erkek yazarların yaptığı son yemek2
- sözlüğe farklı bir kimlik ile sızmak5
- ağzıyla içemeyen insan6
- tarihin en kötü psg si3
- sokaktan kız geçerken kurt gibi uluyan tipler3
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı17
- deccalin sözlükte olma ihtimali5
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- kılıçlar çekildi bu bir düello5
- sözlükte kavga çıkarsa gocunun kini tutuyoruz9
- menzil terör örgütü metö3
- islamcı entelektüeller3
- zeki demirkubuz4
- tai lung44
- alkolün beyin hücreleri üzerindeki etkileri4
- isa mesih'in ikinci kez geleceği gerçeği4
- sinoplu diyojen4
entry'ler (506)
Cinsellik denen dürtü hayvanı bir dürtüdür, dünyasaldır ve üreme amacına hizmet etmekten başka bir şey değildir,böylesine bayağı, ilkel ve bu basit bir şeyin ne nurdan oluşan melekler katında nede yüce yaratıcı katında yeri yoktur.cinsellik helali denilen evli eşler arasında olsa dahi, insanı tanrıdan ve onun kutsallığından uzaklaştırır.insanı hayvandan ayıran erdemler vardır, zeka vardır.Cinsellikten arınmak ve bir çocuk sağlığına kavuşmak için kimyasal hadım denenebilir.
Tanrımız sevgi tanrısı olduğu için, bizi çok sevdiği için, biricik oğlunu bizim günahlarımızı ödemek için feda ettiği için, bize sonsuz merhametinden ve hayatımızda bir bir gerçekleştirdiği mucizeler için biz hristiyanlar çok şanslıyız.
Dur abicim, yıllar sonra tekrar geldim, kapatırsan ne yaparız sonra.
Benim bunlardan biride, ama ikiside modlu apk, beleş izliyorum.Eee ne yaparsın fakirlik, bende istemezmiyim, emeğe saygı, lisanslı kullanım falan. Netflix i bugün indirdim, Ersan kuneriye başladım, ardından da Pera palasta gece yarısı ile devam edeceğim.
Düzeltiyorum, Angela selenadan daha seksi.
Afganların ve pakilerin genelinin sapık olma durumu.Bunların ülkelerinde herşey günah, herşey yasak,e haliyle de patlıyorlar.
Doksanların sonunda piyasada olan, tadı, kalitesi eşsiz, peynirlisi favorim olan bir fındık markasıydı kendileri.Tombi gibi oldu sonu,kayboldu gitti.
Uludağ sözlüğün aykırı yazarı elitist beyaz turk ün sözlüğe yıllar sonra dönmesi durumudur.
eveeet böyle başlıkları bekliyoruz, neredesiniz lezler, gayler,elitist beyaz Türk'ün başlıklarında bir gezin derim.
Kaka adamdır, git kardeşim evinde yap, ne bileyim çokmu azdın geneleve git ama böyle şeyler yapma.
boğmayı alirsiniz, litresini 20 liraya kafalardan kafa begenirsiniz.amsterdam navigator den 4-5 tane almanız gerekir,yani benim için öyle, 50 lira para verirsiniz,anca kafa yapar,yani farkı fiyatı gençler,entry i uzatmamak için kafa bulma bazlı yazdım,içim kalitesi vs si vs si kişiye göre değişir.
böyle kaliteli ve lezzetli bir çikolata olamaz.üstelik fındıklısı bütün fındıklı,diğer markalardan farklı olarak,tadı eşşiz,ülker,milka vs yi donunda sallar.bu arada milka denen şeye para veren kaldımı hala,neyse konumuz milka değil.fiyatıda uygun ve 80 gr lığı yine diğer çikolatalardan farklı olarak kare değil,mutlaka alın.
Kacak sigaranin bir yilda, yuzde 250 artarak, 4.5-5 liraya cikmasi, tekel bandrollu sigaralarin en ucuzunun, 7.5 tl olmasi sonucunda, 1 paketine 2 tl verilip, alinan sigaradir, biz turkuz, fakir bir halkiz, bu fiyatlar astronomik ve insanlarin gercegini, gozardi edip, becerme mantigi.
Ne ateistler tanidim, dunyalara degisilmeyecek, kibar, adil, namuslu. Ne dinciler, bakin dindar demiyorum, tanidim bes para etmez. Yani iyi bir insan olmak icin dine ihtiyac yok, ama din, dogru uygulanirsa, seriat yasalarindan degil, dinin felsefesini, maneviyatinla birlestirmek, harmanlamaktan bahsediyorum, dinin insana ekstradan yarar saglayabilecegi bir gercektir.
inanılmaz birşey,yani 10 litre sarap içsen bile zor,kara kuru,ufacık boy,herşeyiyle korkunç bir iticilik abidesi.
seksilikte (!) sınır tanımayan iki diși.biri,yani selena gomez,ufacık boyu,kapkara teniyle,kara,kuru fellah,bedevi arap kızı tadında,bir diğeri ise merkel,onun için tanım yapacaktım ama vazgeçtim,kaçmalıyım!
merak edilen sorunsal,aykırımı,degilmi.veya ne şekilde olursa aykırı.
angela merkel mi,aman allahım,hetoro,biseksüel,gay farketmez,anında aseksüel olurdu ki bu,en zararsız kısmı,hayat boyuda,psikolojik tedavi görürdü büyük bir çoğunluk.
keşke öyle olsaydı,ibrahim tatlıses bir anda elit olacaktı,kapasite meselesi bunu anlamak,barzolar ne bilsin,elitlik șiskin bir cüzdan demek değildir sadece, kültür dür,davranıştır,giyimidir,dünya görüşüdür,avam tabakadan onlarca kalem şeyde farklı olabilmektir.
uzun olurda karakter sınırını geçer diye kısalttım,varoş,lümpen kesim,kafayı elit kesimle yemiș,lak,lak konușurken,onların,tabiki rahatsız edilmezlerse,kimseyle derdi olmaması durumu.atalarımız ne güzel demiş,zenginin malı,zügürdun çenesini yorar,meyve veren ağaç taşlanir ve daha niceleri.