bugün
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı78
- arkadaşlar size bi soru sorucam55
- 14 ekim 2026 halk tv polis baskını5
- sözlükteki galatasaraylılar10
- victor osimhen10
- gece nöbetten çıkınca eve gidip uyumak4
- erkeği karizmatik gösteren şeyler21
- herkes istediği yazarı yazsın20
- herkesin tavsiye verdiği insan10
- aston villanın fener'e döşeyeceği boru3
- silvermist11
- göbeklitepeyi uzaylıların yaptığı gerçeği4
- trump'ın erdoğan'dan yemen için asker istemesi5
- türk askeri yemen e gitsin kampanyası43
- beni neden sevmediniz13
- sözlükte ciddi kitap okuyan yok28
- cadılar bayramında ne olacaksınız16
- simko332
- evladım şu tc'yi girsene3
- şahsım dahil kimse eleştirilemez değildir2
- 24 yaşına kadar hiç kız arkadaşı olmamış insan15
- ilham aliyev28
- arkadaşlar ben nişanlanıyorum12
- keşke benim olsa denilen yazarlar10
- farklılıkları olan insanların varoluş mücadelesi4
- beyoğlu3
- ofsaytımsı vol 220
- çok film izleyen insandan zarar gelmez29
- seks neden ayıptır2
- bekar erkeklerin en büyük neşesi8
- ne kadar paranız var9
- yavuz sultan selim16
- kendin hakkında bir gerçek bırak6
- kısa boylu olmak6
- 2027 de neler olsun8
- kendini sevmek5
- sözlük erkeklerine bir hediye bırak7
- sözlük kızlarının kombinleri43
- sözlükteki ilişki skandalı39
- galatasaray9
- çorba8
- sevgiliye saat hediye etmek5
- sevgilinin bisepsinden sushi yemek6
- sözlüğün en yakışıklı erkek yazarı43
- youtube shorts6
- baloncan çakır5
- israil6
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- kedi öldürmek suçsa sinek öldürmek de suçtur3
- sevmek bir başkasını geliştirmektir4
entry'ler (506)
Cinsellik denen dürtü hayvanı bir dürtüdür, dünyasaldır ve üreme amacına hizmet etmekten başka bir şey değildir,böylesine bayağı, ilkel ve bu basit bir şeyin ne nurdan oluşan melekler katında nede yüce yaratıcı katında yeri yoktur.cinsellik helali denilen evli eşler arasında olsa dahi, insanı tanrıdan ve onun kutsallığından uzaklaştırır.insanı hayvandan ayıran erdemler vardır, zeka vardır.Cinsellikten arınmak ve bir çocuk sağlığına kavuşmak için kimyasal hadım denenebilir.
Tanrımız sevgi tanrısı olduğu için, bizi çok sevdiği için, biricik oğlunu bizim günahlarımızı ödemek için feda ettiği için, bize sonsuz merhametinden ve hayatımızda bir bir gerçekleştirdiği mucizeler için biz hristiyanlar çok şanslıyız.
Dur abicim, yıllar sonra tekrar geldim, kapatırsan ne yaparız sonra.
Benim bunlardan biride, ama ikiside modlu apk, beleş izliyorum.Eee ne yaparsın fakirlik, bende istemezmiyim, emeğe saygı, lisanslı kullanım falan. Netflix i bugün indirdim, Ersan kuneriye başladım, ardından da Pera palasta gece yarısı ile devam edeceğim.
Düzeltiyorum, Angela selenadan daha seksi.
Afganların ve pakilerin genelinin sapık olma durumu.Bunların ülkelerinde herşey günah, herşey yasak,e haliyle de patlıyorlar.
Doksanların sonunda piyasada olan, tadı, kalitesi eşsiz, peynirlisi favorim olan bir fındık markasıydı kendileri.Tombi gibi oldu sonu,kayboldu gitti.
Uludağ sözlüğün aykırı yazarı elitist beyaz turk ün sözlüğe yıllar sonra dönmesi durumudur.
eveeet böyle başlıkları bekliyoruz, neredesiniz lezler, gayler,elitist beyaz Türk'ün başlıklarında bir gezin derim.
Kaka adamdır, git kardeşim evinde yap, ne bileyim çokmu azdın geneleve git ama böyle şeyler yapma.
boğmayı alirsiniz, litresini 20 liraya kafalardan kafa begenirsiniz.amsterdam navigator den 4-5 tane almanız gerekir,yani benim için öyle, 50 lira para verirsiniz,anca kafa yapar,yani farkı fiyatı gençler,entry i uzatmamak için kafa bulma bazlı yazdım,içim kalitesi vs si vs si kişiye göre değişir.
böyle kaliteli ve lezzetli bir çikolata olamaz.üstelik fındıklısı bütün fındıklı,diğer markalardan farklı olarak,tadı eşşiz,ülker,milka vs yi donunda sallar.bu arada milka denen şeye para veren kaldımı hala,neyse konumuz milka değil.fiyatıda uygun ve 80 gr lığı yine diğer çikolatalardan farklı olarak kare değil,mutlaka alın.
Kacak sigaranin bir yilda, yuzde 250 artarak, 4.5-5 liraya cikmasi, tekel bandrollu sigaralarin en ucuzunun, 7.5 tl olmasi sonucunda, 1 paketine 2 tl verilip, alinan sigaradir, biz turkuz, fakir bir halkiz, bu fiyatlar astronomik ve insanlarin gercegini, gozardi edip, becerme mantigi.
Ne ateistler tanidim, dunyalara degisilmeyecek, kibar, adil, namuslu. Ne dinciler, bakin dindar demiyorum, tanidim bes para etmez. Yani iyi bir insan olmak icin dine ihtiyac yok, ama din, dogru uygulanirsa, seriat yasalarindan degil, dinin felsefesini, maneviyatinla birlestirmek, harmanlamaktan bahsediyorum, dinin insana ekstradan yarar saglayabilecegi bir gercektir.
inanılmaz birşey,yani 10 litre sarap içsen bile zor,kara kuru,ufacık boy,herşeyiyle korkunç bir iticilik abidesi.
seksilikte (!) sınır tanımayan iki diși.biri,yani selena gomez,ufacık boyu,kapkara teniyle,kara,kuru fellah,bedevi arap kızı tadında,bir diğeri ise merkel,onun için tanım yapacaktım ama vazgeçtim,kaçmalıyım!
merak edilen sorunsal,aykırımı,degilmi.veya ne şekilde olursa aykırı.
angela merkel mi,aman allahım,hetoro,biseksüel,gay farketmez,anında aseksüel olurdu ki bu,en zararsız kısmı,hayat boyuda,psikolojik tedavi görürdü büyük bir çoğunluk.
keşke öyle olsaydı,ibrahim tatlıses bir anda elit olacaktı,kapasite meselesi bunu anlamak,barzolar ne bilsin,elitlik șiskin bir cüzdan demek değildir sadece, kültür dür,davranıştır,giyimidir,dünya görüşüdür,avam tabakadan onlarca kalem şeyde farklı olabilmektir.
uzun olurda karakter sınırını geçer diye kısalttım,varoş,lümpen kesim,kafayı elit kesimle yemiș,lak,lak konușurken,onların,tabiki rahatsız edilmezlerse,kimseyle derdi olmaması durumu.atalarımız ne güzel demiş,zenginin malı,zügürdun çenesini yorar,meyve veren ağaç taşlanir ve daha niceleri.