bugün
- tai lung37
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler16
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- lise mezunu olup ateist olan tip8
- sevgilim var8
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği13
- allah beni cennete alacak mı diye endişelenmek5
- durduramazsınız ak parti geliyor9
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi29
- keçiboynuzu5
- sözlük erkeklerinin kombinleri9
- ateistlerin kendilerin fazla akıllı zannetmeleri3
- rahat yaşamak3
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
- deizm4
- anın görüntüsü22
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- melih gökçek14
- bu dünya hayatının ebedi olması2
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar4
- avrupa daki tecavüzcülerin ırklarına göre dağılımı3
- sürekli kötü konularla meşgul olmak2
- kiliselerde onbinlerce kız çocuğuna tecavüz2
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- şarap4
- salata ile başlanan gün7
- kan lekesi çıkartan deterjan reklamları4
- allah her zaman iyi kullarının yanındadır2
- tayland a giden erkeğin asıl amacı6
- kürdüm2
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- sarapci koala55
- kabak çekirdeği3
- türkiye19
- sadece 4000 kişi kalmış olması10
- allah cennetten birçok meleği düşürdü4
- bir babanın valiliğe yazdığı ötenazi dilekçesi5
- 14 eylül 2026 okulların açılması4
- eski sevgiliyle karşılaşmak6
- minnoş bir kalbim var diyen erkek7
- un certain regard ile gece yolculuğu2
- sezen aksu şarkılarında geçen acımasız sözler5
- vurdurma vur yüreğim vur3
- ölümden korkmamak6
- s'i l v'e r m'i s t29
- mazotun litresi 90 lira13
- özgür özel10
- iremga6
- türkiye de sosyal piyasa olmalı2
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri29
entry'ler (506)
Cinsellik denen dürtü hayvanı bir dürtüdür, dünyasaldır ve üreme amacına hizmet etmekten başka bir şey değildir,böylesine bayağı, ilkel ve bu basit bir şeyin ne nurdan oluşan melekler katında nede yüce yaratıcı katında yeri yoktur.cinsellik helali denilen evli eşler arasında olsa dahi, insanı tanrıdan ve onun kutsallığından uzaklaştırır.insanı hayvandan ayıran erdemler vardır, zeka vardır.Cinsellikten arınmak ve bir çocuk sağlığına kavuşmak için kimyasal hadım denenebilir.
Tanrımız sevgi tanrısı olduğu için, bizi çok sevdiği için, biricik oğlunu bizim günahlarımızı ödemek için feda ettiği için, bize sonsuz merhametinden ve hayatımızda bir bir gerçekleştirdiği mucizeler için biz hristiyanlar çok şanslıyız.
Dur abicim, yıllar sonra tekrar geldim, kapatırsan ne yaparız sonra.
Benim bunlardan biride, ama ikiside modlu apk, beleş izliyorum.Eee ne yaparsın fakirlik, bende istemezmiyim, emeğe saygı, lisanslı kullanım falan. Netflix i bugün indirdim, Ersan kuneriye başladım, ardından da Pera palasta gece yarısı ile devam edeceğim.
Düzeltiyorum, Angela selenadan daha seksi.
Afganların ve pakilerin genelinin sapık olma durumu.Bunların ülkelerinde herşey günah, herşey yasak,e haliyle de patlıyorlar.
Doksanların sonunda piyasada olan, tadı, kalitesi eşsiz, peynirlisi favorim olan bir fındık markasıydı kendileri.Tombi gibi oldu sonu,kayboldu gitti.
Uludağ sözlüğün aykırı yazarı elitist beyaz turk ün sözlüğe yıllar sonra dönmesi durumudur.
eveeet böyle başlıkları bekliyoruz, neredesiniz lezler, gayler,elitist beyaz Türk'ün başlıklarında bir gezin derim.
Kaka adamdır, git kardeşim evinde yap, ne bileyim çokmu azdın geneleve git ama böyle şeyler yapma.
boğmayı alirsiniz, litresini 20 liraya kafalardan kafa begenirsiniz.amsterdam navigator den 4-5 tane almanız gerekir,yani benim için öyle, 50 lira para verirsiniz,anca kafa yapar,yani farkı fiyatı gençler,entry i uzatmamak için kafa bulma bazlı yazdım,içim kalitesi vs si vs si kişiye göre değişir.
böyle kaliteli ve lezzetli bir çikolata olamaz.üstelik fındıklısı bütün fındıklı,diğer markalardan farklı olarak,tadı eşşiz,ülker,milka vs yi donunda sallar.bu arada milka denen şeye para veren kaldımı hala,neyse konumuz milka değil.fiyatıda uygun ve 80 gr lığı yine diğer çikolatalardan farklı olarak kare değil,mutlaka alın.
Kacak sigaranin bir yilda, yuzde 250 artarak, 4.5-5 liraya cikmasi, tekel bandrollu sigaralarin en ucuzunun, 7.5 tl olmasi sonucunda, 1 paketine 2 tl verilip, alinan sigaradir, biz turkuz, fakir bir halkiz, bu fiyatlar astronomik ve insanlarin gercegini, gozardi edip, becerme mantigi.
Ne ateistler tanidim, dunyalara degisilmeyecek, kibar, adil, namuslu. Ne dinciler, bakin dindar demiyorum, tanidim bes para etmez. Yani iyi bir insan olmak icin dine ihtiyac yok, ama din, dogru uygulanirsa, seriat yasalarindan degil, dinin felsefesini, maneviyatinla birlestirmek, harmanlamaktan bahsediyorum, dinin insana ekstradan yarar saglayabilecegi bir gercektir.
inanılmaz birşey,yani 10 litre sarap içsen bile zor,kara kuru,ufacık boy,herşeyiyle korkunç bir iticilik abidesi.
seksilikte (!) sınır tanımayan iki diși.biri,yani selena gomez,ufacık boyu,kapkara teniyle,kara,kuru fellah,bedevi arap kızı tadında,bir diğeri ise merkel,onun için tanım yapacaktım ama vazgeçtim,kaçmalıyım!
merak edilen sorunsal,aykırımı,degilmi.veya ne şekilde olursa aykırı.
angela merkel mi,aman allahım,hetoro,biseksüel,gay farketmez,anında aseksüel olurdu ki bu,en zararsız kısmı,hayat boyuda,psikolojik tedavi görürdü büyük bir çoğunluk.
keşke öyle olsaydı,ibrahim tatlıses bir anda elit olacaktı,kapasite meselesi bunu anlamak,barzolar ne bilsin,elitlik șiskin bir cüzdan demek değildir sadece, kültür dür,davranıştır,giyimidir,dünya görüşüdür,avam tabakadan onlarca kalem şeyde farklı olabilmektir.
uzun olurda karakter sınırını geçer diye kısalttım,varoş,lümpen kesim,kafayı elit kesimle yemiș,lak,lak konușurken,onların,tabiki rahatsız edilmezlerse,kimseyle derdi olmaması durumu.atalarımız ne güzel demiş,zenginin malı,zügürdun çenesini yorar,meyve veren ağaç taşlanir ve daha niceleri.