bugün
- erkeğin kadından üstün olduğu gerçeği43
- kadınların erkeklere hiç çok yakışıklısın dememesi5
- en iyi çakmak markası4
- horlayan birinin yanında uyuma rehberi3
- from gold from dust32
- türkiye'nin mekke ve bedir ittifakı hamlesi3
- sabahın bir vakti çay içen insan köylüdür2
- fuhuştan yakalanan sınıf öğretmeni2
- eski yazarların profilinde dolaşmak2
- vurdurmaya meyilli araba2
- eskiden 20 liraya yediğim kebabın 50 lira olması2
- 22 ekim 2026 beşiktaş crystal palace maçı18
- sözlük kızlarının bicepsleri16
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz13
- bu saatte uyumama sebebi4
- arkadaşlar çok sıkıcısınız11
- queen ravenna ifşası15
- sabahları sevilen şeyler2
- 21 ekim 2026 lille galatasaray maçı58
- bir erkek adam kadınlara yükselmez10
- erkeği karizmatik gösteren şeyler13
- 50 kilo üstü kız tripleri8
- sözlük erkeklerinin bicepsleri70
- kolye143
- sözlük erkeklerini topluca veterinere götürmek10
- saat12
- akepe dönemi15
- netflix yapımı izleyen erkek gizli eşcinseldir11
- sözlük yazarlarının en sevdiği tv kanalı8
- kol saati8
- la loba21
- 1 80 boyunda kadın olmak10
- pudra kokusu6
- beyninizi satılığa çıkarsanız ilana yazılacak şey19
- sözlük kızlarının venüs gamzeleri7
- tavuklu pilav8
- engineer2820
- fırın sütlaç8
- evli olduğunu gizleyen yazarlar17
- crystal palace8
- izmirin en güzel semtleri10
- futbol20
- 22 ekim 2026 trabzonspor hearts maçı10
- beşiktaş18
- nickin yanında yaş da yazsın16
- hoparlör mü hoporlör mü höpörlör mü aporlor mu12
- ben geldim naneler12
- nervio'nun ayakları16
- damacanayı sebile takarken gaza gelmek5
- ömür boyu yalnız kalmak istemek8
entry'ler (506)
Cinsellik denen dürtü hayvanı bir dürtüdür, dünyasaldır ve üreme amacına hizmet etmekten başka bir şey değildir,böylesine bayağı, ilkel ve bu basit bir şeyin ne nurdan oluşan melekler katında nede yüce yaratıcı katında yeri yoktur.cinsellik helali denilen evli eşler arasında olsa dahi, insanı tanrıdan ve onun kutsallığından uzaklaştırır.insanı hayvandan ayıran erdemler vardır, zeka vardır.Cinsellikten arınmak ve bir çocuk sağlığına kavuşmak için kimyasal hadım denenebilir.
Tanrımız sevgi tanrısı olduğu için, bizi çok sevdiği için, biricik oğlunu bizim günahlarımızı ödemek için feda ettiği için, bize sonsuz merhametinden ve hayatımızda bir bir gerçekleştirdiği mucizeler için biz hristiyanlar çok şanslıyız.
Dur abicim, yıllar sonra tekrar geldim, kapatırsan ne yaparız sonra.
Benim bunlardan biride, ama ikiside modlu apk, beleş izliyorum.Eee ne yaparsın fakirlik, bende istemezmiyim, emeğe saygı, lisanslı kullanım falan. Netflix i bugün indirdim, Ersan kuneriye başladım, ardından da Pera palasta gece yarısı ile devam edeceğim.
Düzeltiyorum, Angela selenadan daha seksi.
Afganların ve pakilerin genelinin sapık olma durumu.Bunların ülkelerinde herşey günah, herşey yasak,e haliyle de patlıyorlar.
Doksanların sonunda piyasada olan, tadı, kalitesi eşsiz, peynirlisi favorim olan bir fındık markasıydı kendileri.Tombi gibi oldu sonu,kayboldu gitti.
Uludağ sözlüğün aykırı yazarı elitist beyaz turk ün sözlüğe yıllar sonra dönmesi durumudur.
eveeet böyle başlıkları bekliyoruz, neredesiniz lezler, gayler,elitist beyaz Türk'ün başlıklarında bir gezin derim.
Kaka adamdır, git kardeşim evinde yap, ne bileyim çokmu azdın geneleve git ama böyle şeyler yapma.
boğmayı alirsiniz, litresini 20 liraya kafalardan kafa begenirsiniz.amsterdam navigator den 4-5 tane almanız gerekir,yani benim için öyle, 50 lira para verirsiniz,anca kafa yapar,yani farkı fiyatı gençler,entry i uzatmamak için kafa bulma bazlı yazdım,içim kalitesi vs si vs si kişiye göre değişir.
böyle kaliteli ve lezzetli bir çikolata olamaz.üstelik fındıklısı bütün fındıklı,diğer markalardan farklı olarak,tadı eşşiz,ülker,milka vs yi donunda sallar.bu arada milka denen şeye para veren kaldımı hala,neyse konumuz milka değil.fiyatıda uygun ve 80 gr lığı yine diğer çikolatalardan farklı olarak kare değil,mutlaka alın.
Kacak sigaranin bir yilda, yuzde 250 artarak, 4.5-5 liraya cikmasi, tekel bandrollu sigaralarin en ucuzunun, 7.5 tl olmasi sonucunda, 1 paketine 2 tl verilip, alinan sigaradir, biz turkuz, fakir bir halkiz, bu fiyatlar astronomik ve insanlarin gercegini, gozardi edip, becerme mantigi.
Ne ateistler tanidim, dunyalara degisilmeyecek, kibar, adil, namuslu. Ne dinciler, bakin dindar demiyorum, tanidim bes para etmez. Yani iyi bir insan olmak icin dine ihtiyac yok, ama din, dogru uygulanirsa, seriat yasalarindan degil, dinin felsefesini, maneviyatinla birlestirmek, harmanlamaktan bahsediyorum, dinin insana ekstradan yarar saglayabilecegi bir gercektir.
inanılmaz birşey,yani 10 litre sarap içsen bile zor,kara kuru,ufacık boy,herşeyiyle korkunç bir iticilik abidesi.
seksilikte (!) sınır tanımayan iki diși.biri,yani selena gomez,ufacık boyu,kapkara teniyle,kara,kuru fellah,bedevi arap kızı tadında,bir diğeri ise merkel,onun için tanım yapacaktım ama vazgeçtim,kaçmalıyım!
merak edilen sorunsal,aykırımı,degilmi.veya ne şekilde olursa aykırı.
angela merkel mi,aman allahım,hetoro,biseksüel,gay farketmez,anında aseksüel olurdu ki bu,en zararsız kısmı,hayat boyuda,psikolojik tedavi görürdü büyük bir çoğunluk.
keşke öyle olsaydı,ibrahim tatlıses bir anda elit olacaktı,kapasite meselesi bunu anlamak,barzolar ne bilsin,elitlik șiskin bir cüzdan demek değildir sadece, kültür dür,davranıştır,giyimidir,dünya görüşüdür,avam tabakadan onlarca kalem şeyde farklı olabilmektir.
uzun olurda karakter sınırını geçer diye kısalttım,varoş,lümpen kesim,kafayı elit kesimle yemiș,lak,lak konușurken,onların,tabiki rahatsız edilmezlerse,kimseyle derdi olmaması durumu.atalarımız ne güzel demiş,zenginin malı,zügürdun çenesini yorar,meyve veren ağaç taşlanir ve daha niceleri.