bugün
- sırrı süreyya önder50
- faiz yemenin wow haram olması13
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı33
- kader doğuştan yazılı bir şey midir11
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması15
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- uyudun mu yazan kız11
- iyi geceler15
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri12
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti9
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- anın görüntüsü14
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası13
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması14
- gerçeği aramak9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi14
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- mokv nerede8
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- ekrem imamoğlu8
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum11
- müge anlı mı esra erol mu9
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9

entry'ler (14)
içilmemesi gerektiğini düşündüğümdür. Tatlının tüm esprisini kaçırdığına inanırım.
Kriptografi (bkz: cryptography) Yunancada "saklı,gizli" anlamına gelen "kryptos" ve "yazmak" anlamına gelen "graphein" kelimelerinden türetilmiştir. iki veya daha fazla katılımcı arasında güvenli iletişim (gizlilik, bütünlük ve doğrulama) için yapılan çalışmalardır.
Farkında olmasak da günlük hayatımızda kullandığımız bir çok cihaz ( (bkz: ATM), (bkz: pos makinesi) vb.) ve uygulama ( (bkz: işletim sistemi) vb.) kriptografi çalışmalarının sonuçlarından ( (bkz: ssl), (bkz: simetrik sifreleme) ) faydalanmaktadır.
Farkında olmasak da günlük hayatımızda kullandığımız bir çok cihaz ( (bkz: ATM), (bkz: pos makinesi) vb.) ve uygulama ( (bkz: işletim sistemi) vb.) kriptografi çalışmalarının sonuçlarından ( (bkz: ssl), (bkz: simetrik sifreleme) ) faydalanmaktadır.
Yeni sezonunun başlamış ve hatta 8 bölümünün bile yayınlanmış olması haberini az önce okumamla, bayadır takip etmediğimi fark ettiğim dizi. Eve gidilince izlenecektir listesine eklenmiştir.
(bkz: kanal d) de yayınlanan, bana bir araba için bu kadar rezil olunmaz dedirten yarışma programıdır. Bazı arkadaşların dediği gibi ben de katılanların oyuncu olduğundan inceden kıllanıyorum. Somut kanıtı olan varsa yeşillendirirse sevinirim.
Türk-Amerikan Derneği (TAD), 1951 yılında Türkiye ve A.B.D arasında ikili anlaşma neticesinde kurulmuş köklü ve prestijli bir sivil toplum örgütüdür. (bkz: http://www.taa-ankara.org.tr)
Dernekte dil kursları, yurt dışı eğitim danışmanlığı ve sosyal/kültürel etkinlikler de yer almaktadır. Ankara'nın çeşitli semtlerinde, izmir ve Antalya'da şubeleri bulunmaktadır, ayrıca Ankara Batıkent'te de şube açılması planlanlanıyormuş. (bkz: TAD Batıkent Yabancı Dil Kursu) (bkz: http://www.tadbatikent.com)
Dernekte dil kursları, yurt dışı eğitim danışmanlığı ve sosyal/kültürel etkinlikler de yer almaktadır. Ankara'nın çeşitli semtlerinde, izmir ve Antalya'da şubeleri bulunmaktadır, ayrıca Ankara Batıkent'te de şube açılması planlanlanıyormuş. (bkz: TAD Batıkent Yabancı Dil Kursu) (bkz: http://www.tadbatikent.com)
metanetini örgüye konsantre olmasına bağladığım teyzedir. yoksa bu kadar anlamsız tartışmaya kafa beyin dayanmaz.
(bkz: how i met your mother) dizisinde başroldeki karakterin adı. marshall, barney, lily ve robin karakterlerinin arkadaşı. Sonu her ne kadar hüsranla bitmiş de olsa seni bir zamanlar sevmiştik be ted.
yaşamadığım hadise, hoş bir durum olmayacağını tahmin etmek zor değil.
son zamanlarda adı hoş anılmasa da ankara'nın öğrencilerle ve yurtlarla dolu semti.
kadının yaşı erkeğin maaşı sorulmaz düstürundan habersiz olan kızdır.
son dönemdeki çıkışlarından ötürü beklenen haberdir.
ürüne göre cevabı değişecek olan sorunsaldır. Örneklemek gerekirse patateste md, hamburgerde bk'dır.
beklentiyi yüksek tutmak. sonunda hayal kırıklığı yaşanılan herşeyin sebebidir kendileri.