bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- en sevilmeyen ev işleri2
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- oğlum çok güzel lan6
- cips olsa da yesek7
- eski nahif sözlük kızları2
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- aklını yitirmek4
- sözlük kızlarının kombinleri20
- 50 tl ile rolling yapmak6
- velvet vs nervio19
- matbaanın gecikmesine sebep5
- horoz hayası çorbası5
- manifest grubu3
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- ona bir şey söyle9
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- acıktım ben3
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- velvet13
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- yarın iş olduğu gerçeği3
- sevgiliyle karşılıklı bira içmek2
- sevgiliyle karşılıklı cik cik diye ötüşmek2
- bira cips6
- kadim kültürler4
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- slavko vincic15
- ilginç rüyalar2
- işini kaybetmek2
- parayla dert dinlenir2
- nervio11
- laptop5
- ispanya20
- marc cucurella6
- gocusuz sözlük4
- nothing more never less2
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- aga be şarkılar5
entry'ler (12)
yine olmayacağını bile bile kendimi kandırmaya başladım. sende biliyorsun ki her seferin yanılıyorsun olmuyor yani daha fazla zorlama artık. bırak akışına tek başına mutlu olmanın yollarını bul. boş boş hayallere kapılıp sonra pişman oluyorsun. ondan sonra da bu böyleydi şu şöyleydii deyip geziniyorsun yeter artık kır kıçını otur oturduğun yerde....
OH BE RAHATLADIM..
OH BE RAHATLADIM..
insanların karşısındaki insanlara küfür etmeye yelkenirken. kibarca bir tabirle neyin kafasını yaşıyorsun sen aq gibi kaçış yoludur..
bu başlığı atanın hayal dünyası baya bulanık herhalde.
erkek : hüsamettin
kız : hayriye.
kız : hayriye.
Mavi
Yeşil
Kırmızı
Siyah.
Yeşil
Kırmızı
Siyah.
Mavi
Yeşil
Kırmızı
Siyah.
Yeşil
Kırmızı
Siyah.
boktan bir hayat
ulaşılmaz yol
başka birinin hayali.
ulaşılmaz yol
başka birinin hayali.
hayallerimi tavan yaptıran. beyin gücümü zenginleştiren. varlığıyla da yokluğuyla da canımı sıkan ilginç bir eylemdir..
bir annenin çocuğu olarak annesinin şeker hastası olması daha zordur. onca yükün arasında kendisiyle ilgilenememesi daha berbat birşeydir. ama yine de kendisini unutum cocukları için ayak durma çabası kelimelerle bile anlatamıyor.
Sanırım neden yazdığımı biliyorum. Çok garip değil mi ? niçin yazdığımı biliyor olmam değil garip olan aslında bunu nasıl bir cesaret le yazdığım. Belki de korkularım dır. Ne dersin. dışardan bakılınca insanların korkularının çok fazla önemi yoktur. Ama bana göre önemli olan o korkulardır. Çünkü hayat bizim önümüze sunulan yaşam tarzlarımızla bir takım kader çizgilerimizi belirliyor. Ve yaşamak istediğimiz hayatı yaşıyamıyoruz. Şuan belki de bu kız ne saçmalıyor diye de düşenebilirsin. Ki inşallah düşünüyorsundur . Neden mi ? sana yazdığım şeye kısada olsa bir cevap vermeni isterdim. Ama ne yazık ki ! vermedin. Belki başkası olsa hem kendine hemde cevap vermediğin için sana kızardı. Ama tam tersi bu durum sana doğru daha çok yönlenmeme sebep olduğu için kızmaya bile fırsatım olmadı diyebilirim. Şuan beynim sana yazmak istediğim kelimelere odaklanırken aslında içimin kahkahalara boğulduğunu fark ettim. Farklı bir duyguymuş. Şuan kesin deli yada şizofren falan olduğumu düşünüyorsundur. Ama sadece huzuru arayan biriyim…
Kesinlikle bana cevap vermek zorunda falan değilsin. Ben yazarım sen sadece okursun. Tercih senin…
Kesinlikle bana cevap vermek zorunda falan değilsin. Ben yazarım sen sadece okursun. Tercih senin…
Boştan yere gerçek arayışlar içindeyiz...
- anne ben arkadaşıma gidiyorum.
+ eline bir deynek alda kapı kapı gez
- cidden mi?
+ kaybol gözümün önünden. bibbbbbb ..
+ eline bir deynek alda kapı kapı gez
- cidden mi?
+ kaybol gözümün önünden. bibbbbbb ..