bugün
- rafael leao22
- günün sözü20
- sarapci koala69
- biraderizm felsefesi3
- türkiye12
- biraderlerin vurduyor olması12
- 28 ağustos 2026 türkiye polonya voleybol maçı4
- gece yarısı çerokilerin tarihini okumak2
- tanrı ile röportajlar2
- hayden panettiere2
- erkeklerin istediği tek şey16
- gram altın4
- gerçekliğin zihinle genişleyerek yaratılması9
- biraderioz2
- şarapçı koala ile viski içmek5
- en son ne zaman namaz kıldın13
- ayarını bozduğun kantar gün gelir seni tartar2
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi22
- sarapci diye nick alan akpli17
- açıkta bacak olunca herkesin bakması2
- 27 ağustos 2026 ferencvaros trabzonspor maçı8
- yeni tasarıma tek tıkla eskiye göt vererek geçmek9
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz13
- hapoel beer sheva4
- fener balı15
- iş yerinde sözlükte takılmak14
- manifest11
- sosyalizm her ülkede farklı tecelli eder6
- anın görüntüsü19
- yavşak koala5
- neden sosyalizm'e karşısınız ve ne istiyorsunuz5
- kadınların yaşlanmaması haksızlıktır5
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması11
- bir yazarı savunmak4
- ona bir şey söyle6
- namaz kılmayan erkekle evlenir misiniz4
- zorunlu eğitim15
- manifest menajeri tolga akış'ın tutuklanması2
- sağlık2
- fenerbahçe vs galatasaray26
- yediğiniz eriğin bile bilinci var4
- trabzonspor10
- birader baylar birader beyefendilerdir4
- sosyal antropoloji2
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- hiç çalışası olmamak5
- game of thrones taki kerhaneci13
- kapadokya23
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız4
entry'ler (41)
ANAYASANIN DEĞiŞMEZ MADDELERi
1) Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.
2) Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
3) Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçe'dir.
Bayrağı şekli kanunda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.
Milli marşı "istiklal Marşı" dır.
Başkenti Ankara'dır.
4) Anayasanın 1 nci maddesindeki devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 ncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
1) Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.
2) Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
3) Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçe'dir.
Bayrağı şekli kanunda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.
Milli marşı "istiklal Marşı" dır.
Başkenti Ankara'dır.
4) Anayasanın 1 nci maddesindeki devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 ncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
Barış manço nun tüm şarkıları.
üstüne odun, benzin, kömür vs gibi şeyler atılabilir. Yahut evden 1 paket mısır bir tutam tuz ve yağ alınır. yanan ateşin üzerinde patlatılır. Mısırlar hazır olunca afiyetle yenir. Ve bu görsel şölen izlenir.
it manager.
Oldukça vahim bir durumdur. Yalnızlığın dibine vurmuştur o kişi.
Bugün defalarca denediğim halde çözemediğim sorundur. Yaşayan var mı?
Hayal gücünüzün ne kadar geniş olduğunu, bu durumda kaldığınızda ürettiğiniz küfürlerden anlarsınız.
Egoist insanlardır.
Aldatmanın üstüne yapılmaması gereken ikinci büyük hatadır. Sonrası geliyor çünkü acı acı.
-kiminle? onunla dimi. biliyordum! ne yaptınız, dokundu mu sana ? yazıklaar olsunnn !
üstelik cevap vermezsen haliyle kendi kafasında kurgulamaya başlar senaryoyu. Hiç gerek yoktur böyle şeylere. Aldattıysan ayrıl gitsin daha da görüşme arkadaş.
-kiminle? onunla dimi. biliyordum! ne yaptınız, dokundu mu sana ? yazıklaar olsunnn !
üstelik cevap vermezsen haliyle kendi kafasında kurgulamaya başlar senaryoyu. Hiç gerek yoktur böyle şeylere. Aldattıysan ayrıl gitsin daha da görüşme arkadaş.
bana "nickinizi" soyleyin, size kim oldugunuzu soyleyeyim.
en son sms in son kelimesi : muck
Karanlık.
Allah tarafından bahşedilmiş, klavuzu olmayan hediyedir.
-Ben cezmi değilim.
Tınısına, sözlerine aşık olduğum anlamlı ve eskidikçe güzelleşen şarkılardan biridir.
(#16207115) entrysinde gerçekten coşmuş olan yazardır. Beğendim.
En guzel taraftari olan takimdir. Siyah ve beyaz asil renkleridir. Bir takim ismi olmanin disinda istanbulun en guzel yerlerinden biridir.
Suheyl ve behzat kardeslerin sundugu yarisma programidir. Onceden izlerdim komik bulurdum. Cocukluk iste.
Kocaman bir yalandir. Bir sure sonra ic guzelligi de yetmez cunku.
Alışkanlıklarından vazgecemeyen kızdır. Ayrıldıktan sonra simdi ne yapicam ben diye dusunur durur. Caresizliginin farkındadır ama cesareti yoktur. Acisini dindirmek icin turlu turlu bahaneler bulur. Ama ici yanar. Bu kız salaktır aslında. Baya baya salaktır.